ÉVA ILONA /Evva Lena di Reirossi HONLAPJA

EZ AZ OLDAL MÁR NEM FRISSÜL * Éva Ilona / Evva Lena di Reirossi új honlapja itt található: kattints ide*  Az aktuális előadások, kurzusok itt olvashatóak: kattints ide! * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide !

*ÜDVÖZÖLLEK*

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

  

     
ÉVA ILONA*Evva Lena
     
LÉGY ÖNMAGAD!

Vezetett MEDITÁCIÓK

* Töltekezés a fénnyel, hogy ragyogj, mint az angyalok

* Találkozás önmagaddal, hogy valóban az légy, aki vagy

     
*******

* Éva Ilona FÉNYADÓ BLOGJA kattints ide!

Írások, képek "aha" élmények...


Éva Ilona FILMCSATORNÁJA: ezoterikus filmek, videók, spirituális tanítások, Tarot és egyéb kártyavető tanok, angyali és tündéri témakörök, no meg némi boszorkányság és mágia * Kattints ide!


Éva Királyné

Create Your Badge

 

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
     
MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
     
NECRONOMICON ÁTKA
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
     
EZOTERIKUS KLUB
     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE, 
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

 

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

*   *   *   *   *

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE, 
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

  

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

*   *   *   *   *

A varázsgömb 
TITKA

KATTINTS IDE,
ha megakarod ismerni a varázsgömb titkát!

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Kattints ide!

     
EZOTERIKUS FILMEK
     
MAGYAR VAGYOK!
     
LINKAJÁNLÓ
     
G-mail BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-10-06
     
* Gróf Széchenyi István szellemének a megidézése

Gróf Széchenyi István

szellemének a megidézése

 

A múltkori összejövetelünkkor egy egyszerű kártyavetési gyakorlatként ártatlan (?) kérdést tettünk fel az Égieknek. Vajon kinek jó az, ha felelős emberek kiírtatják az Alföldön az akácfákat? Miért van erre szükség? Az üzenet elmondta, hogy az akác kiszívja a föld erejét, s ez igen veszélyes, amióta a Dunát és a Tiszát leszabályozták. Száradnak az alföldi kutak, az erdők, mert folyamatosan süllyed a talajvíz szintje. A vadállatoknak már nincs természetes itatójuk, úgy kell csövön kivezetni hozzájuk a vizet. Nos, így terelődött a téma Széchenyi Istvánra. Megkérdeztük, hogy munkásságának hány százaléka adott maradandó értéket az utókornak? Ötven százalék.

Ő akkor tiszta szívvel cselekedett a nemzet érdekében. Az utókor nem fogadja el a teljes nagyságát. Sajnos beavatkozásainak többségéről kiderült, hogy hosszú távon kárt okoznak, lásd a Dunának és a Tiszának a szabályozását. A vasút sokkal nagyobb léptékben fejlődött, mint a vízi közlekedés, a gőzhajózás. A hitel, amit annyira szorgalmazott, most a magyarság rémálmává vált. Állítólag kései korában már tisztában volt újításai fonákjával, s ezért lett öngyilkos. Valóban öngyilkos, lett? A pisztoly elhelyezkedése azt mutatta, ha önkezével vetett volna véget az életének, akkor a pisztoly nem eshetett olyan formában a combjára, mint ahogyan megtalálták. Egy másik feltételezés szerint az osztrák titkos rendőrség gyilkolta meg. Hol az igazság? Kérdezzük meg az isteni eredetű Tarot kártyát![1]

Sajnos öngyilkos lett — mutatták a lapok —, ezt sajnos nem tudjuk szépíteni. Ám a házban volt valaki, aki meg akarta kímélni nevét, munkásságát, s a pisztolyt másképpen helyezte el, miután kivette a kezéből. A Tarot kártya mindig igazat mond! Történelmet, honlapot, blog-ot lehet írni. Bármit lehet írni, ezért mi nem hiszünk semmilyen leírásnak, csak az általunk lehozott információknak.

Amikor az elemzésekben idáig eljutottunk, hirtelen nagyon nehéz lett a levegő, besűrűsödött a tér, lélegzetünk akadozott. Nehéz energiák telepedtek ránk. A kártyák azt mutatták, hogy nem sikerült neki az átlépés, a köztes létben maradt. Milyen érdekes, a róla szóló film címe Hídember, s ő a hídon rekedt, lebegve az élet-halál folyója felett. Még mindig nem jutott át a másik oldalra.

Mi nem akartuk megidézni a szellemét, ám egyszer csak ott volt velünk. Ráncos homlokkal,  gondterhelt arccal jelent meg nekünk. Ő nem akart öngyilkos lenni, ő nem akart a halál elé menni, a halál ment el érte, s Ő csak a beleegyezését adta. Köszöntötte a halált, amikor az felkínálta neki a túlvilági létet. Még mindig útközben van.  160 éve elindult egy másik életbe, ám olyan súlyokat vitt magával, mely félig visszahúzta a földi világba. Nem tudott tovább menni. Le kell tennie a terheit, hogy lelke megbékéljen. Egész életében mardosta a kétség, hogy nem tud eleget tenni a magyarságért, s amit tesz, vajon később is az ország fejlődését szolgálja majd?

Talán minket kér fel siratóasszonyoknak? Mi vigyük fel az Égiek Birodalmába? Nem kísérhette át senki, mert saját kéz által távozott a földi létből? Mit is mond a népi keresztény hit? Aki öngyilkos lesz, az a köztes létben megragad, és csak akkor tud tovább menni, ha keres egy másik lelket maga helyett. A régi öregek ezt úgy mondták, hogy a temetők környékén azért nem szabad éjjel kóborolni, mert az itt rekedt lelkek elvisznek maguk helyett egy másikat. Az öngyilkosok nem jutnak be a Mennyek országába, és nem a temetőben maradnak, hanem a temető előtt az utcán bolyonganak egy köztes állapotban. Egy újabb ember halálával váltják meg a Mennyországba vezető utat.

Persze, ez a népi keresztény hit. Korábban, a pogány világban úgy tartották, hogy az ember szabad akaratból jött, szabad akaratból távozott. Ha úgy ítélte meg, hogy elrontotta az életét, az ő döntése volt, hogy tovább próbálkozik-e, vagy egy újabb létet kér. Azokban a korai időkben nem volt bűn az, ha valaki az önkezével oltotta ki az életét.

Akkor azon az estén, Széchenyi István csak egy rövid ideig mutatkozott meg nekünk jelezve, hogy hamarosan találkozunk a következő ünnepen, s kérte, hogy alkossunk majd kört. Ez a mi spiritiszta munkánkban azt jelenti, hogy szeánszot kér, mert kapcsolatot szeretne teremteni a földi világgal.

Most, 2014. március 15-én száz gyertyát gyújtottunk tiszteletére, és kört alkotva hajoltunk a szellemidéző tábla fölé, hogy felvegyük vele a kapcsolatot. Heten gyűltünk össze, hét vezető szibilla, jósnők, papnők, spiritiszták. 

— Hívjuk a Fényt, hívjuk az Erőt, hívjuk a Fényt, hívjuk az Erőt, hívjuk a Fényt, hívjuk az Erőt… Mihály arkangyal védelmezz bennünket! Mihály arkangyal védelmezz bennünket! Mihály arkangyal védelmezz bennünket! — kántáltuk összefogott kézzel. Nagyon melegünk volt, dőlt rólunk a víz, arcunk vörösen lángolt, szinte égett az egész testünk. Tűzben égtünk.

— Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen… Gróf Széchenyi István szelleme jelenj meg! Gróf Széchenyi István szelleme jelenj meg! Gróf Széchenyi István szellem jelenj meg…

Kántálásunkra egyszer csak egy nem létező falióra csendülése jelezte[2], hogy megérkezett gróf Széchenyi István szelleme. Ott volt, köztünk volt, s a forróság már szinte elviselhetetlenné vált.

— Gróf Széchenyi István tisztelettel köszöntünk e körben. Te hívtál össze bennünket, s tudjuk üzenetet kívánsz átadni. Kérlek vezesd a kezünket a szellemidéző tábla betűi felett.[3]

A tábla mutatója azonnal elindult.

— B…L…V…E…J…B…bal…vagy…egység…jobb…v…választások… v, a mérleg középen…a bal és a jobb oldalnak egységet kell alkotniuk. A bal és a jobb oldalnak össze kell fognia, egységre van szükség, nemzeti egységre van szükség. Ha szétválunk bal és jobb oldalra, szétesik az ország. Maradj középen!

— P…É… pénz, pénz…  GY…V…I,J…Á…

— Ezt nem értjük, nem tudjuk áthozni.

Csak forgott, forgott a mutató körbe-körbe megállás nélkül.

— 5…az ötös középen van… se jobbra, se balra… pénz, 5… se jobbra, se balra…null ponton lenni… nincs felhalmozás, de tartozás sincs… pénz, 5… előtte négy, utána négy… legyen meg a négy, hogy négyet kérj… A hitel, a kölcsön alapja, hogy a felével már rendelkezz. Semmire csak semmit lehet kérni. Maradj középen! Akkor kérj egy milliót, ha már van egy milliód. Soha, de soha nem szabad a küszöböt átlépni! S hogy pont az ötezresre kerültem? Nem véletlen. Azt én rendeztem. A hidam, a Lánc-híd az ötödik híd… Öt, az ikrek száma[4]… nem lehet egyoldalú egy szerződés, mind két félnek pontosan ugyanannyi joga van.

 — Zs…K…Q…forog a mutató, pörög a mutató… pörgetni, forgatni, nem szabad bele állni…pörgesd, forgasd a pénzt! Zs…K…Q…M…zsák, zsákom…zsákomban a mákom…

Néhány évvel ezelőtt egy szertartáson spirituális védelmet tettünk fel Magyarországra egy nagyon régi magyar mágikus eljárást alkalmazva. Egy kicsi zsákból körbe szórtuk mák, rizs és só elegyével az országot ábrázoló térképet, miközben ezt a versikét mormoltuk:

— Az vétkezze, az árthassa, ki mind egy szemig szétválassza…

Erre a formulára utalt a „Zs…K…Q…M…zsák, zsákom…zsákomban a mákom…” rigmussal. Tehát védjük le az országot.

— Védd az országot! Se ki, se be! A pénzt, a vagyont, az értéket ne vidd ki, de ne is hozz be idegen fizetségeket! Védd az országot, vedd körbe védelemmel…körbe-körbe. Ami a nemzettel történik, az történik a kisemberrel. Az egyes ember védje meg magát. Ne adjon többet az idegen uzsorásnak, de ne is kérjen. Pénz, 5… ötezer… nem teljes, csak a fele, kisebb, mint az egész, kevesebb, mint az egész… az anyaországot védd, a nagy még sok neked. Előbb a házunk táján söpörjünk, ott erősödjünk meg, s onnan tudsz majd hódító útra indulni. A nemzetnek erős mag kell!

Megértettük Széchenyi István üzenetét. Korábban úgy gondoltuk, hogy szeánszunkat majd szokás szerint titokban tartjuk, de üzenetei egyértelműen a közzétételt kívánják. Eddig csak fogadtuk a betűit, szavait, mondatait, de bármennyire is elfáradtunk[5],  most már bennünk is megfogalmazódott néhány kérdés:

— Tudni szeretnénk, miért rekedtél a köztes létben? Miért nem jutottál tovább? Vagy Te nem akartál tovább menni?

— Saját emberi feszültségem és vélt gyarlóságom tartott itt. Úgy éreztem, hogy nem fejeztem be jól az életem, félbehagytam, s így félúton megrekedtem. Amilyen az élet, olyan az átlépés, és olyan a halál is. Nehezen élő nehezen lépi át a küszöböt… Nem szabad egy államot adósságba vinni! Nem szabad!

Elfáradtunk, Ő is, mi is. Már menne. Már menne a Fénybe. Addig várt az időtlenségben, míg a magyarság megtapasztalja, hogy nem egészen úgy van, ahogyan ő korábban javallta. A javításra várt. Akkor, abban a korban, az életében elfogadták újításait. Ám amikor ráeszmélt korábbi terveinek a hiányosságaira, támogatói, kivitelezői hallani sem akartak ellenérveket. Azért, hogy őt meghallgassuk és megértsük, meg kellett élnünk egy olyan pénzügyi válságot, melyet csak korábbi hozzáállásunk megváltoztatásával tudunk semmissé tenni. Spiritiszta szemszögből nézve, amikor kilépett a földi életéből, azonnal láthatóvá vált számára Magyarország múltja, jelene és jövője. Tudta, mikor kell figyelmeztetését átadni. Most, mert most érvényesebb, mint valaha. Ő volt az, aki a nagymértékű hitelfelvételeket támogatta, s most Ő az, aki óva inti ettől a magyart.

— Tudjuk, már mennél. Készen állsz. Segítünk… Segítünk, megfogjuk a kezedet. Itt vagyunk, fogjuk egymást kezét. Megértettük az üzenetedet és tovább adjuk. Ezeket már nem tudtad leírni, mert túl sokan voltak érdekeltek benne. Mondani, pedig hiába mondtad volna…

Áll a víz tetején a két világ közt, már háttal nekünk. A lába előre lép, de még visszanéz ránk. Most lassan elfordítja a fejét, előre tekint, s ebben a pillanatban angyalok szállnak mellé, s megfogják a kezét. Nem kell Őt átvezetni, mert az angyalok csak az ő parancsára vártak. Nem kell arra mennie, ahol vékony a jég. Lássátok Ti is, amint felvezetik szép fekete ünneplőjében! Most már mindig így marad meg emlékezetünkben. A kísérő angyalok harsonájukat fújva emelik a mennyekbe, most szabadítják fel a lelkét, fel a legősibb birodalomba.

Azt hittem, hogy a siratóasszonyok szerepét kell ma betöltenünk, de nem. Csak át kellett venni egy üzenetet. Megy fel, egyre feljebb, egyre magasabbra, oda, ahova az emberi szemnek már nincs betekintése.

— Túl a vízen nyírfa áll, arra indul egy madár: Vidd el az én lelkemet, élethez szerelmemet, vidd el az én lelkemet, élethez szerelmemet. Túl a vízen fehér nyírfa, lélekmadár fészkel arra: Fészekből, ha majd kiszállok, újra reátok találok, fészekből ha majd kiszállok, újra reátok találok… Még mindig útközben van, de már az angyalok birodalmában. Mindig a jó szándék vezette, és ez a lényeg… Még mindig visszanéz… már nem sok van hátra… fel, fel még feljebb, arany körülötte minden. Fel, fel még feljebb, ruhája már fehérben, s olvad bele egy felhőbe… Egyre kisebb, egyre messzebb van. Egyre kisebb, egyre messzebb… angyalok fújják a harsonát. Megnyílik az ég kapuja, szólnak a harsonák… átment… Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved; jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vígy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól! Mert tiéd az ország, a hatalom és a dicsőség mindörökké. Ámen.

 

Utóirat: Bár a népi keresztény hit úgy tartja, hogy öngyilkos nem kerülhet a mennyek országába, csak ha maga helyett egy másik lelket visz. Ám ez a valóságban nem így van, mint ahogyan ezt e szellemidézés kapcsán megtapasztaltuk. Nyoma sem volt büntetésnek, bűnhődésnek, purgatóriumnak, csak várakozással találkoztunk.

*   *   *

 

Gróf Széchenyi Isván üzenete a nemzethez

összefoglaló a szeánszon elhangzottakból

2014. március 15.

 

— A bal és a jobb oldalnak össze kell fognia, egységre van szükség, nemzeti egységre van szükség. Ha szétválunk bal és jobb oldalra, szétesik az ország. Maradj középen!

— A hitel, a kölcsön alapja, hogy a felével már rendelkezz. Semmire csak semmit lehet kérni. Maradj középen! Akkor kérj egy milliót, ha már van egy milliód. Soha, de soha nem szabad a küszöböt átlépni! S hogy pont az ötezresre kerültem? Nem véletlen, azt én rendeztem. A hidam, a Lánc-híd az ötödik híd… Öt, az ikrek száma… nem lehet egyoldalú egy szerződés, mind két félnek pontosan ugyanannyi joga van. Négy előtte, négy utána…

— Pörgetni, forgatni, nem szabad beleállni… pörgesd, forgasd a pénzt!

— Védd az országot! Se ki, se be! A pénzt, a vagyont, az értéket ne vidd ki, de ne is hozz be idegen fizetségeket! Védd az országot, vedd körbe védelemmel…körbe-körbe. Ami a nemzettel történik, az történik a kisemberrel. Az egyes ember védje meg magát! Ne adjon többet az idegen uzsorásnak, de ne is kérjen. Pénz… 5… ötezer… nem teljes, csak a fele… kisebb, mint az egész, kevesebb, mint az egész[6]… Az anyaországot védd, a nagy még sok neked. Előbb a házunk táján söpörjünk, ott erősödjünk meg, s onnan tudsz majd hódító útra indulni. A nemzetnek erős mag kell!

— Nem szabad egy államot adósságba vinni! Nem szabad!

*   *   *

Az üzenetet fogadta: Éva Ilona, vezető royal sibilla; Ibolya (Rachel) jósnő, szellemhívó és halottkísérő; Edit okkultista; Dariusza mágusnő; Amatara-Erina jósnő; Eszter okkultista tanácsadó; Lídia varázslónő. Budapest, Tündérképző 2014. március 15.[1] Atlantiszi korból Egyiptomon, Görögországon, Itálián keresztül jutott el hozzánk.

[2] Szellemidézéskor a meghívott — bizonyos esetekben nem meghívott — szellem fizikai jelet ad érkezésekor.

[3] Quija tábla, más néven, angyal tábla.

[4] Merkúri minőség.

[5] Szellemidézés közben megszűnik a tér-idő. Néha olyannak tűnik, mintha két perc telt volna el, ám közben már három óra is eltelt. Van, hogy fordítva érzékelünk, bár az a ritkább. Azt gondoljuk, fáradtságunkból kiindulva, hogy több órája dolgozunk, noha csak két perce vagyunk munkában.

[6] A klasszikus számmisztikában az 5 van középen. A számmisztika értelmezésében az 5 a fél, fele, az egész része…

*   *   *

 

E DOKUMENTUM pdf FORMÁTUMBAN ITT IS ELÉRHETŐ: https://drive.google.com/file/d/0BzyLENcSO7w9ZnV3WjVacGtjeFU/edit?usp=sharing

*   *   *

 

E SZELLEMIDÉZÉS VIDEÓFELVÉTELE:

(A film 90 perces, de valami oknál fogva megduplázta magát.)

*   *   *

Facebook: http://www.facebook.com/evailona1

Youtube: http://www.youtube.com/user/evailona777

Honlap: www.evailona.hu

Feliratkozás hírlevélre

     
PROGRAM

BŰBÁJ és TÜNEMÉNY ezoterikus programok

Éva Ilona EvvaLena facebook oldalán

*   *   *

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobb oldali oszlopban 

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

találhatóak

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * www.ciganykartya.eu

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * www.ciganykartya.eu *  Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig

www.tarotakademia.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu 


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * www.tarotakademia.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * www.evailona.hu

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN, DVD-n és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * 

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * Kattints ide!

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     
TAROT ISKOLA ON-LINE
     
GILDED

 VARÁZSLATOS ÉTKEK FŐZŐKLUB a szicíliai maestro Pietroval, a részletekért kattints ide!

     
*** *** ***

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus *  10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni *  Kártyakiválasztás:  http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots *  Megrendelés és ár info: http://www.replikashop.hu

     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide * Evva Lena di Reirossi és a Royal Sybillák oldala  kattints ide  * * *

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS  és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN, TISZTÁNLÁTÁS * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19-23, péntek 16-19 óráig. Egyéb időpontokban egyeztetés után 06 70 314 5911 * Fizetés utólag csekken vagy bankszámlára. Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás, parapszichológia * www.facebook.hu/evailona1

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, intenzív 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, intenzív 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ *** SYBILLA KÉPZŐ a művészi jóstudomány iskolája //evailona.gportal.hu/gindex.php?pg=34690871 * * * * * A tanítások helyszíne Budapest, XV. ker. Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo

*******


MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj