ÉVA ILONA /Evva Lena di Reirossi HONLAPJA

EZ AZ OLDAL MÁR NEM FRISSÜL * Éva Ilona / Evva Lena di Reirossi új honlapja itt található: kattints ide*  Az aktuális előadások, kurzusok itt olvashatóak: kattints ide! * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide !

*ÜDVÖZÖLLEK*

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

  

     
ÉVA ILONA*Evva Lena
     
LÉGY ÖNMAGAD!

Vezetett MEDITÁCIÓK

* Töltekezés a fénnyel, hogy ragyogj, mint az angyalok

* Találkozás önmagaddal, hogy valóban az légy, aki vagy

     
*******

* Éva Ilona FÉNYADÓ BLOGJA kattints ide!

Írások, képek "aha" élmények...


Éva Ilona FILMCSATORNÁJA: ezoterikus filmek, videók, spirituális tanítások, Tarot és egyéb kártyavető tanok, angyali és tündéri témakörök, no meg némi boszorkányság és mágia * Kattints ide!


Éva Királyné

Create Your Badge

 

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
     
MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
     
NECRONOMICON ÁTKA
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
     
EZOTERIKUS KLUB
     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE, 
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

 

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

*   *   *   *   *

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE, 
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

  

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

*   *   *   *   *

A varázsgömb 
TITKA

KATTINTS IDE,
ha megakarod ismerni a varázsgömb titkát!

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Kattints ide!

     
EZOTERIKUS FILMEK
     
MAGYAR VAGYOK!
     
LINKAJÁNLÓ
     
G-mail BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-10-06
     

Az ördög bibliája mai szemmel

 

Valaha minden falunak, településnek volt egy kártyavetője, jövendőmondója. Nevezhetjük őt korabeli pszichológusnak is, hiszen a kártyavetés mestersége több, mint csupán a lapok olvasása. Ha valaki tudni akarta jövendőjét, akár a szerelem, akár a gyarapodás terén, első útja a kártyavetőhöz vezetett.

Sajnos, a kommunizmusnak köszönhetőnek eltelt vagy öt évtized, amikor tilos volt efféle mesterséget űzni, de hála a spirituális fejlődésnek, újra virágkorát éli ez az ősi szakma. Ma se szeri, se száma az ezoterikus boltokban kapható különféle jóskártyáknak. Azért két alaptípust könnyen megtudunk különböztetni, a cigánykártyát és a tarotkártyát.

Endrődi nagyanyám az öreg cigány származású Lakatos Mari nénitől tanulta meg a kártyavetés fortélyát. Ha valamiben döntenie kellett, a fiókból elővette a kendőbe csomagolt féltett kis pakliját, és addig rakosgatta a lapokat, amíg meg nem értette az üzenetét. Aztán tenyerében szétterítette a lapokat, és a gyertyalángja felett elhúzta, azaz megtisztította, majd visszabugyolálta a kendőbe, és elrakta. Nem volt ember a faluban, aki ne kért volna tőle tanácsot. Senki sem kérdőjelezte meg a kártya igazmondását. A helység keresztény szellemisége teljes nyugalommal együtt élt az őördög bibliájával.

Jó néhány évvel ezelőtt egy egészségvédő alapítványnál dolgoztam, ahol a sorselemzés is a tevékenységi körhöz tartozott. Lehetett választani grafológiát, asztrológiát, számmisztikát, tenyérelemzést, kártyavetést. Kezdetben úgy gondoltuk, hogy a grafológia lesz a legkeresettebb, mert azt a törvényszék is elfogadja, tehát hiteles. Bizony, a magyar ember hite a kártyában van! Mivel több száz ember megfordult nálunk, feltudtunk állítani egy statisztikát. Száz emberből nyolcvan igényelte a kártyából való jövendölést, tíz a tenyérelemzést, öt az asztrológiát, hárman a grafológiát, és ketten a számmisztikát. Lehet, hogy a genetikánkban őrizzük a kártyába vetett hitet? Ki tudja?

Persze, sokan azért is választják a kártyát, mert rendkívül rugalmas. Nemcsak egy ítéletet mond ki, hanem lehetőségek tárházát kínálja fel, megmutatva a különböző cselekmények folyamatát és végkifejletét. Míg a tenyér jelzi a házasságot és a gyermekek számát, addig a kártya azt is elmeséli, hogy a három udvarlóból melyiket válasszam, melyikkel milyen életem lenne. S?őt, a lapok megmutatják igazi szerelmünket, milyen a haja színe, mivel foglalkozik, mikor fogunk vele találkozni, egyszóval mindent. Az, hogy végül melyik utat választjuk, az már a mi döntésünk. Nincs olyan témakör, melyben ne kérhetnénk jóskártyánk tanácsát. Tapasztalatból tudom, hogy az emberek többsége a párkapcsolatára, azután az anyagi gyarapodására, egészségére kíváncsi. Ám, ennél többet, jóval többet tudhatunk meg. Betekintést nyerhetünk saját énünkbe. Hogyan látnak bennünket a kívülállók, mi hogyan látjuk magunkat, és megtudhatjuk azt is, hogy kik vagyunk igazából, milyen tehetség lappang bennünk? Ha kell erőt gyűjtöttünk önmagunk megismeréséhez, Sötét Hold idején kiolvashatjuk a lapokból benső sötét oldalunkat, melyet ajánlatos átalakítani a saját boldogságunk érdekében. Hogyan? A kártya erre is választ ad.

Ha nincs kivel gondjainkat megosztani, ha egyedül vagyunk, ha kiutat keresünk, a lapok segítenek. A kártya gyakorlatilag az eszköze annak, hogy kapcsolatba kerüljünk felsőbbrend? lényünkkel, angyalainkkal, tündéreinkkel, mestereinkkel. A képeken keresztül olvassuk le a válaszaikat. Innen már csak egy ugrás látóvá válni.

A kártyavetés tudománya a metafizika és az energetika bűvkörébe tartozik. Miért pont azt a bizonyos lapot húzzuk? Teszik fel gyakorta ezt a kérdést? A laphúzás egyfajta meditáció, átlényegülés, elengedés. Lezárjuk földi tapasztalainkat, hogy ne tudjuk befolyásolni a lapjárást, és átengedjük magunkat egy másfajta hatalomnak, egy másfajta állapotnak. Jómagam a tündérek segítségét szoktam kérni:

Drága Édes Tündérem, vezesd most a kezem.
Hadd tudjam az igazat, mi történik vele?


Ha a gerincemen megérzem a Tündér jelenlétét, tudom, nyugodtan húzhatok, mert az igazat, csakis a tiszta igazat fogom mondani. Természetesen figyelemmel kísérem a kimondott szavak beigazolódását, és igen jó érzéssel tölt el, amikor megkeresnek, felhívnak, hogy minden pont úgy történt, ahogy előre megjósoltam. Tehát, a kártya működik. Nem is nyugszom addig, amíg minden családban, közösségben, helységben nem lesz egy kártyavető, aki tanácsaival segíteni tudja környezetét egy szebb jövendő érdekében.

Kártyavető iskolánkban a tarot-t tanuljuk, mert a tarot út a bölcsességhez. Lényegesen összetettebb, bonyolultabb, mint a cigánykártya. Tartalmazza az egyetemes szimbólumokat, bevezet bennünket a metafizika rejtelmeibe, és általa a saját személyiségünket is tudjuk fejleszteni. A tarotkártyák közül a Rider-t választottam, mert az egyesíti magában a letűnt korok bölcsességét és a modern világ szemléletét.

Aki kártyavetést tanul, az egyben megtanulja az álomfejtést is, hiszen a szimbólumok azonosak. A lapok számozva vannak, úgyhogy a számmisztika is hozzá tartozik a tarot ismeretanyagához. Minden egyes kártyalap egy-egy alkotás, mely művészi értékkel bír, tehát általa megtanulunk képet, műalkotást elemezni. Hogy hogyan? Erre szolgáljon egy példa.


Nézzünk a Főpapnő kártyáján keresztül egy személyiségelemzést! Első ránézésre csak egy ülő nő, aki a kezében írást tart, tehát valószínűleg tudásról, tanulásról lehet szó, vagy tanult személyről. Ennél sokkal többet tudhatunk meg, ha figyelmesen végig megyünk minden egyes szimbólumon.
- Korona a fejtetőn: elmondhatjuk, vezető típusról, vezéregyéniségről van szó.
- A korona a Hold három fázisát mutatja: jelent?s szerepe van az élet örök körforgásában. A Hold a megérzéseinket, a sejtéseinket is ábrázolja, tehát akiről szó van, annak kiváló megérző képességei vannak, azaz intuitív alkat.
- Fátyol és a zárt ruha, mely szinte az egész testét eltakarja: titokzatosságot jelent.
- Írás a kézben: tudással rendelkezik, tehát nemcsak intuitív alkat, hanem rendkívül bölcs is. Ám ez a tudás nem a hagyományos értelemben vett logikai gondolkodást takarja. Ne is próbáld logikus gondolkozással megközelíteni!
- Folyammá váló ruha a Hold sarlójával: a víz és a Hold az érzelmeket mutatja. Tehát az elemezni kívánt személy számára rendkívül fontosak az érzelmek.
- Négyzet alakú kőtrónus: stabil a helyzete, megingathatatlan személyiség.
- A fekete és a fehér oszlop: tisztában van világunk polaritásával, azzal, hogy van jó és rossz, ám ő tudja, hogy mindkettő szükséges ebben a földi létben. Ugyanolyan magatartást tanusít egy koldus és egy uralkodó esetében is. Tehát, abszolút pártatlan. Másik értelmezésben a két oszlop lényének sötét és világos oldalát mutatja, azaz bizony neki is van sötét oldala.
- Az oszlopok felfelé való nyitottsága: képes kommunikálni a felső világgal.
- Háta mögötti fátyol, mely eltakarja a külvilágtól: titokzatos személyiség, ám titkait fel tudjuk fedni, hiszen a fátyol fellebbenthető, félrehúzható. Más lenne a helyzet, ha egy kilincs nélküli csukott ajtó lenne mögötte. Persze a titokzatosságot elvonatkoztathatjuk arra is, hogy tudását, bölcsességét megtartja magának, nem osztja meg a külvilággal. A fátyol jelenthet még időszakos vissszavonulást, magányt.
- Gránát almák a háta mögötti fátylon: termékenységet jelent.
- Szám: 2, a dualitás száma. Ő az, aki képtelen az egyedüllétre. Szüksége van párra, szerelemre.

Most próbáljuk meg összefoglalni, hogy milyen személyiség az, akire a Főpapnő kártyáját húztuk. Sötét hajú, valószínűleg valamelyik vizes jegy szülötte, tehát rák, skorpió vagy halacska. Vezető típus, önálló feladatok elvégzésére alkalmas, helyzete stabil. Mély tudással rendelkezik, mely logikailag megfoghatatlan. Ezt a tudást azonban nem adja tovább, inkább megtartja magának, hiszen Ő a titkok őrzője is. Ez egyben a megbízhatóságát is mutatja. Tehát titkainkat nyugodtan rábízhatjuk, biztosan nem fogja tovább adni. Kiváló a megérző képessége, és kapcsolatot tart a felsőbb világgal. Nagyon érzékeny típus. Környezetét elfogadja olyannak, amilyen, tudomásul veszi, hogy van jó és rossz. Kissé zárkózott, nehéz kiismerni. Fontos számára a párkapcsolat. Ne ijedjünk meg, ha időnként visszavonul és magányosnak látjuk. Ilyenkor tudását, bölcsességét gyarapítja. Neki is van sötét oldala, hogy mi, azt majd egy másik kártyából megnézzük.

A Főpapnő kártya csak egy a hetvennyolc lapból. Minden kártya más személyiséget, más helyzetet, más eseményt, kapcsolatot mutat. Képzeljük csak el, amikor több lapot összeolvasunk! Mekkora bölcsességet kínál a tarot gazdagsága!
Ha a vetőkártyát, jelen esetben a Tarot kártyát az ördög bibliájának nevezzük, az csak egy fajta félelmet jelent. Azoknak a félelmét, akik nem akarják, hogy uralni tudjuk saját földi életünket. Azoknak a félelmét mutatja, akik örökké láncon tartanának bennünket, hogy irányításuk alatt tarthassanak egyetlen egy utat kijelölve számunkra.
Persze, nevezhetjük továbbra is az ördög bibliájának, hiszen a fény a sötétség méhében fogan. A mi poláris világunkban a fény csak a sötétség mellett kap értelmet, a magasság a mélység mellett. A jónak nincs értelme, ha nincs rossz, így a világosságnak sincs, ha nincs a sötétség. A két pólus nem létezik egymás nélkül. Lehet, hogy az ördög mégsem rossz?

Éva Ilona (06 70 314 5911)

*   *   *   *   *

 Feliratkozás hírlevélre  *  ÉVA ILONA a FACEBOOK-on

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: http://www.youtube.com/evailona777 

     
PROGRAM

BŰBÁJ és TÜNEMÉNY ezoterikus programok

Éva Ilona EvvaLena facebook oldalán

*   *   *

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobb oldali oszlopban 

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

találhatóak

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * www.ciganykartya.eu

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * www.ciganykartya.eu *  Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig

www.tarotakademia.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu 


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * www.tarotakademia.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * www.evailona.hu

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN, DVD-n és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * 

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * Kattints ide!

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     
TAROT ISKOLA ON-LINE
     
GILDED

 VARÁZSLATOS ÉTKEK FŐZŐKLUB a szicíliai maestro Pietroval, a részletekért kattints ide!

     
*** *** ***

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus *  10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni *  Kártyakiválasztás:  http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots *  Megrendelés és ár info: http://www.replikashop.hu

     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide * Evva Lena di Reirossi és a Royal Sybillák oldala  kattints ide  * * *

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS  és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN, TISZTÁNLÁTÁS * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19-23, péntek 16-19 óráig. Egyéb időpontokban egyeztetés után 06 70 314 5911 * Fizetés utólag csekken vagy bankszámlára. Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás, parapszichológia * www.facebook.hu/evailona1

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, intenzív 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, intenzív 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ *** SYBILLA KÉPZŐ a művészi jóstudomány iskolája //evailona.gportal.hu/gindex.php?pg=34690871 * * * * * A tanítások helyszíne Budapest, XV. ker. Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo

*******


MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj