ÉVA ILONA /Evva Lena di Reirossi HONLAPJA

EZ AZ OLDAL MÁR NEM FRISSÜL! * Éva Ilona új honlapja: kattints ide * Új cikkek, képek, videók Telegrammon: http://t.me/EvaIlonaKiralyne - itt minden videó letölthető * Facebook: http://www.facebook.com/kiralyneevailona

*ÜDVÖZÖLLEK*

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

  

     
ÉVA ILONA*Evva Lena
     
*******

Új cikkek, képek, videók Telegrammon: 

http://t.me/EvaIlonaKiralyne

- itt minden videó letölthető


* Éva Ilona FÉNYADÓ BLOGJA kattints ide!

Írások, cikkek, képek...


Éva Királyné

Create Your Badge

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
     
MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE, 
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Kattints ide!

     
LINKAJÁNLÓ
     
G-mail BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-10-06
     
*** *** ***

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus *  10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni *  Kártyakiválasztás:  http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots *  Megrendelés és ár info: http://www.replikashop.hu

     

Az ördög bibliája mai szemmel

 

Valaha minden falunak, településnek volt egy kártyavetője, jövendőmondója. Nevezhetjük őt korabeli pszichológusnak is, hiszen a kártyavetés mestersége több, mint csupán a lapok olvasása. Ha valaki tudni akarta jövendőjét, akár a szerelem, akár a gyarapodás terén, első útja a kártyavetőhöz vezetett.

Sajnos, a kommunizmusnak köszönhetőnek eltelt vagy öt évtized, amikor tilos volt efféle mesterséget űzni, de hála a spirituális fejlődésnek, újra virágkorát éli ez az ősi szakma. Ma se szeri, se száma az ezoterikus boltokban kapható különféle jóskártyáknak. Azért két alaptípust könnyen megtudunk különböztetni, a cigánykártyát és a tarotkártyát.

Endrődi nagyanyám az öreg cigány származású Lakatos Mari nénitől tanulta meg a kártyavetés fortélyát. Ha valamiben döntenie kellett, a fiókból elővette a kendőbe csomagolt féltett kis pakliját, és addig rakosgatta a lapokat, amíg meg nem értette az üzenetét. Aztán tenyerében szétterítette a lapokat, és a gyertyalángja felett elhúzta, azaz megtisztította, majd visszabugyolálta a kendőbe, és elrakta. Nem volt ember a faluban, aki ne kért volna tőle tanácsot. Senki sem kérdőjelezte meg a kártya igazmondását. A helység keresztény szellemisége teljes nyugalommal együtt élt az őördög bibliájával.

Jó néhány évvel ezelőtt egy egészségvédő alapítványnál dolgoztam, ahol a sorselemzés is a tevékenységi körhöz tartozott. Lehetett választani grafológiát, asztrológiát, számmisztikát, tenyérelemzést, kártyavetést. Kezdetben úgy gondoltuk, hogy a grafológia lesz a legkeresettebb, mert azt a törvényszék is elfogadja, tehát hiteles. Bizony, a magyar ember hite a kártyában van! Mivel több száz ember megfordult nálunk, feltudtunk állítani egy statisztikát. Száz emberből nyolcvan igényelte a kártyából való jövendölést, tíz a tenyérelemzést, öt az asztrológiát, hárman a grafológiát, és ketten a számmisztikát. Lehet, hogy a genetikánkban őrizzük a kártyába vetett hitet? Ki tudja?

Persze, sokan azért is választják a kártyát, mert rendkívül rugalmas. Nemcsak egy ítéletet mond ki, hanem lehetőségek tárházát kínálja fel, megmutatva a különböző cselekmények folyamatát és végkifejletét. Míg a tenyér jelzi a házasságot és a gyermekek számát, addig a kártya azt is elmeséli, hogy a három udvarlóból melyiket válasszam, melyikkel milyen életem lenne. S?őt, a lapok megmutatják igazi szerelmünket, milyen a haja színe, mivel foglalkozik, mikor fogunk vele találkozni, egyszóval mindent. Az, hogy végül melyik utat választjuk, az már a mi döntésünk. Nincs olyan témakör, melyben ne kérhetnénk jóskártyánk tanácsát. Tapasztalatból tudom, hogy az emberek többsége a párkapcsolatára, azután az anyagi gyarapodására, egészségére kíváncsi. Ám, ennél többet, jóval többet tudhatunk meg. Betekintést nyerhetünk saját énünkbe. Hogyan látnak bennünket a kívülállók, mi hogyan látjuk magunkat, és megtudhatjuk azt is, hogy kik vagyunk igazából, milyen tehetség lappang bennünk? Ha kell erőt gyűjtöttünk önmagunk megismeréséhez, Sötét Hold idején kiolvashatjuk a lapokból benső sötét oldalunkat, melyet ajánlatos átalakítani a saját boldogságunk érdekében. Hogyan? A kártya erre is választ ad.

Ha nincs kivel gondjainkat megosztani, ha egyedül vagyunk, ha kiutat keresünk, a lapok segítenek. A kártya gyakorlatilag az eszköze annak, hogy kapcsolatba kerüljünk felsőbbrend? lényünkkel, angyalainkkal, tündéreinkkel, mestereinkkel. A képeken keresztül olvassuk le a válaszaikat. Innen már csak egy ugrás látóvá válni.

A kártyavetés tudománya a metafizika és az energetika bűvkörébe tartozik. Miért pont azt a bizonyos lapot húzzuk? Teszik fel gyakorta ezt a kérdést? A laphúzás egyfajta meditáció, átlényegülés, elengedés. Lezárjuk földi tapasztalainkat, hogy ne tudjuk befolyásolni a lapjárást, és átengedjük magunkat egy másfajta hatalomnak, egy másfajta állapotnak. Jómagam a tündérek segítségét szoktam kérni:

Drága Édes Tündérem, vezesd most a kezem.
Hadd tudjam az igazat, mi történik vele?


Ha a gerincemen megérzem a Tündér jelenlétét, tudom, nyugodtan húzhatok, mert az igazat, csakis a tiszta igazat fogom mondani. Természetesen figyelemmel kísérem a kimondott szavak beigazolódását, és igen jó érzéssel tölt el, amikor megkeresnek, felhívnak, hogy minden pont úgy történt, ahogy előre megjósoltam. Tehát, a kártya működik. Nem is nyugszom addig, amíg minden családban, közösségben, helységben nem lesz egy kártyavető, aki tanácsaival segíteni tudja környezetét egy szebb jövendő érdekében.

Kártyavető iskolánkban a tarot-t tanuljuk, mert a tarot út a bölcsességhez. Lényegesen összetettebb, bonyolultabb, mint a cigánykártya. Tartalmazza az egyetemes szimbólumokat, bevezet bennünket a metafizika rejtelmeibe, és általa a saját személyiségünket is tudjuk fejleszteni. A tarotkártyák közül a Rider-t választottam, mert az egyesíti magában a letűnt korok bölcsességét és a modern világ szemléletét.

Aki kártyavetést tanul, az egyben megtanulja az álomfejtést is, hiszen a szimbólumok azonosak. A lapok számozva vannak, úgyhogy a számmisztika is hozzá tartozik a tarot ismeretanyagához. Minden egyes kártyalap egy-egy alkotás, mely művészi értékkel bír, tehát általa megtanulunk képet, műalkotást elemezni. Hogy hogyan? Erre szolgáljon egy példa.


Nézzünk a Főpapnő kártyáján keresztül egy személyiségelemzést! Első ránézésre csak egy ülő nő, aki a kezében írást tart, tehát valószínűleg tudásról, tanulásról lehet szó, vagy tanult személyről. Ennél sokkal többet tudhatunk meg, ha figyelmesen végig megyünk minden egyes szimbólumon.
- Korona a fejtetőn: elmondhatjuk, vezető típusról, vezéregyéniségről van szó.
- A korona a Hold három fázisát mutatja: jelent?s szerepe van az élet örök körforgásában. A Hold a megérzéseinket, a sejtéseinket is ábrázolja, tehát akiről szó van, annak kiváló megérző képességei vannak, azaz intuitív alkat.
- Fátyol és a zárt ruha, mely szinte az egész testét eltakarja: titokzatosságot jelent.
- Írás a kézben: tudással rendelkezik, tehát nemcsak intuitív alkat, hanem rendkívül bölcs is. Ám ez a tudás nem a hagyományos értelemben vett logikai gondolkodást takarja. Ne is próbáld logikus gondolkozással megközelíteni!
- Folyammá váló ruha a Hold sarlójával: a víz és a Hold az érzelmeket mutatja. Tehát az elemezni kívánt személy számára rendkívül fontosak az érzelmek.
- Négyzet alakú kőtrónus: stabil a helyzete, megingathatatlan személyiség.
- A fekete és a fehér oszlop: tisztában van világunk polaritásával, azzal, hogy van jó és rossz, ám ő tudja, hogy mindkettő szükséges ebben a földi létben. Ugyanolyan magatartást tanusít egy koldus és egy uralkodó esetében is. Tehát, abszolút pártatlan. Másik értelmezésben a két oszlop lényének sötét és világos oldalát mutatja, azaz bizony neki is van sötét oldala.
- Az oszlopok felfelé való nyitottsága: képes kommunikálni a felső világgal.
- Háta mögötti fátyol, mely eltakarja a külvilágtól: titokzatos személyiség, ám titkait fel tudjuk fedni, hiszen a fátyol fellebbenthető, félrehúzható. Más lenne a helyzet, ha egy kilincs nélküli csukott ajtó lenne mögötte. Persze a titokzatosságot elvonatkoztathatjuk arra is, hogy tudását, bölcsességét megtartja magának, nem osztja meg a külvilággal. A fátyol jelenthet még időszakos vissszavonulást, magányt.
- Gránát almák a háta mögötti fátylon: termékenységet jelent.
- Szám: 2, a dualitás száma. Ő az, aki képtelen az egyedüllétre. Szüksége van párra, szerelemre.

Most próbáljuk meg összefoglalni, hogy milyen személyiség az, akire a Főpapnő kártyáját húztuk. Sötét hajú, valószínűleg valamelyik vizes jegy szülötte, tehát rák, skorpió vagy halacska. Vezető típus, önálló feladatok elvégzésére alkalmas, helyzete stabil. Mély tudással rendelkezik, mely logikailag megfoghatatlan. Ezt a tudást azonban nem adja tovább, inkább megtartja magának, hiszen Ő a titkok őrzője is. Ez egyben a megbízhatóságát is mutatja. Tehát titkainkat nyugodtan rábízhatjuk, biztosan nem fogja tovább adni. Kiváló a megérző képessége, és kapcsolatot tart a felsőbb világgal. Nagyon érzékeny típus. Környezetét elfogadja olyannak, amilyen, tudomásul veszi, hogy van jó és rossz. Kissé zárkózott, nehéz kiismerni. Fontos számára a párkapcsolat. Ne ijedjünk meg, ha időnként visszavonul és magányosnak látjuk. Ilyenkor tudását, bölcsességét gyarapítja. Neki is van sötét oldala, hogy mi, azt majd egy másik kártyából megnézzük.

A Főpapnő kártya csak egy a hetvennyolc lapból. Minden kártya más személyiséget, más helyzetet, más eseményt, kapcsolatot mutat. Képzeljük csak el, amikor több lapot összeolvasunk! Mekkora bölcsességet kínál a tarot gazdagsága!
Ha a vetőkártyát, jelen esetben a Tarot kártyát az ördög bibliájának nevezzük, az csak egy fajta félelmet jelent. Azoknak a félelmét, akik nem akarják, hogy uralni tudjuk saját földi életünket. Azoknak a félelmét mutatja, akik örökké láncon tartanának bennünket, hogy irányításuk alatt tarthassanak egyetlen egy utat kijelölve számunkra.
Persze, nevezhetjük továbbra is az ördög bibliájának, hiszen a fény a sötétség méhében fogan. A mi poláris világunkban a fény csak a sötétség mellett kap értelmet, a magasság a mélység mellett. A jónak nincs értelme, ha nincs rossz, így a világosságnak sincs, ha nincs a sötétség. A két pólus nem létezik egymás nélkül. Lehet, hogy az ördög mégsem rossz?

Éva Ilona (06 70 314 5911)

*   *   *   *   *

 Feliratkozás hírlevélre  *  ÉVA ILONA a FACEBOOK-on

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: http://www.youtube.com/evailona777 

     
PROGRAM

BŰBÁJ és TÜNEMÉNY ezoterikus programok

Éva Ilona EvvaLena facebook oldalán

*   *   *

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobb oldali oszlopban 

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

találhatóak

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line * //ciganykartya.gportal.hu

Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok 

 

 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK online * Az alapoktól a mesteri szintig

//tarotakademia.gportal.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok online * SZERELMI MÁGIÁK *  Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu 


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * //tarotakademia.gportal.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. on-line * www.evailona.hu

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 8900- * 

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * //tartotakademia.gportal.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * Kattints ide!

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide  * * *

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI sp. TANÁCSADÁS  és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA, KÁRTYAVETÉS, SORSELEMZÉS * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Telefon, viber, telegram 06 70 314 5911 * Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, online 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, online 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ *** 


Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK