ÉVA ILONA /Evva Lena di Reirossi HONLAPJA

EZ AZ OLDAL MÁR NEM FRISSÜL * Éva Ilona / Evva Lena di Reirossi új honlapja itt található: kattints ide*  Az aktuális előadások, kurzusok itt olvashatóak: kattints ide! * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide !

*ÜDVÖZÖLLEK*

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

  

     
ÉVA ILONA*Evva Lena
     
LÉGY ÖNMAGAD!

Vezetett MEDITÁCIÓK

* Töltekezés a fénnyel, hogy ragyogj, mint az angyalok

* Találkozás önmagaddal, hogy valóban az légy, aki vagy

     
*******

* Éva Ilona FÉNYADÓ BLOGJA kattints ide!

Írások, képek "aha" élmények...


Éva Ilona FILMCSATORNÁJA: ezoterikus filmek, videók, spirituális tanítások, Tarot és egyéb kártyavető tanok, angyali és tündéri témakörök, no meg némi boszorkányság és mágia * Kattints ide!


Éva Királyné

Create Your Badge

 

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
     
MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
     
NECRONOMICON ÁTKA
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
     
EZOTERIKUS KLUB
     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE, 
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

 

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

*   *   *   *   *

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE, 
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

  

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

*   *   *   *   *

A varázsgömb 
TITKA

KATTINTS IDE,
ha megakarod ismerni a varázsgömb titkát!

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Kattints ide!

     
EZOTERIKUS FILMEK
     
MAGYAR VAGYOK!
     
LINKAJÁNLÓ
     
G-mail BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-10-06
     

Kryon üzenete:

AZ ÉLET ÖRÖK!

 

 

A biológiai testről szóló értekezésünkben a kezdetekig nyúlunk vissza. Mindannyian csillagmagot hordoztok magatokban. Olyasmit mondunk most el, amiről volt már szó korábban, de nem hangsúlyoztuk ennyire a jelentőségét: a biológiai testetekben lévő csillagmag más helyről származó lények által került oda, megfelelő célzattal. Szeretettel és megbecsüléssel övezve került oda, hogy azok a szellemi lények lehessetek, akik vagytok. Talán fantasztikusnak vagy lehetetlennek tartjátok ezt, de Ádám és Éva metaforikus története igaz. Voltak idők, mikor a maghordozók eljöttek erre a bolygóra, nem is egy, hanem sok helyre. És a látogatók által ez a szent biológiai mag átadásra került az emberek számára,
akik készen álltak erre.
(Valamikor réges-régen a Szíriusz csillagot Tündérfőnek hívták, a Tejutat Tündérútnak és a Kis Göncölt Tündérasszony palotájának. Az Útrabocsájtó Hatalom kiválasztottjai a tündérek lettek, hogy vigyázzanak a Föld Anyára, a növényekre és az állatokra. Munkájukhoz segítőket is kaptak, az óriásokat. Tündérek népesítették be a Székelyföldet, aztán az egész Földet. ~ részlet a Magyar Tündér mitológiából:
www.tunderkepzo.hu

Azt mondom a tudósaitoknak, kedveseim: sosem fogjátok megtalálni a hiányzó lánc?szemet! Ez a hiányzó láncszem nem lelhető fel az anyagban. Ehelyett egy napon majd az égből érkezik el hozzátok, és meg-mutatja magát nektek. Amikor ez megtörténik, láthatjátok majd, hogy a magatokban hordozott mag, melyet eónokkal korábban ültettek el az akkori emberekbe, s amely azzá fejlődött, akik ma vagytok, nos, ez a mag nem úgy néz ki, mint egy rovar, nem úgy néz ki, mint egy gyík, nem néz ki furcsán és hátborzongatón, nincsenek hatalmas szemei és szürke bőre. Úgy néz ki, mint egy becses emberi lény! Ne lepődjetek meg, amikor találkoztok őseitekkel, mert ők nagyon hasonlítanak rátok! És bár erről nem mondunk most többet, annyit elárulunk, hogy néhányan most is itt vannak veletek.

Hadd tegyünk fel egy kérdést az evolúció logikájáról. Igaz az, hogy a biológiai lények fejlődése folyamán mindig a legjobb, legalkalmasabb biológiai tulajdonságokkal rendelkezők jutottak egyre - a természetes kiválasztódás folytán - magasabb fejlettségi szintre? Hogy ezek a biológiai tulajdonságok, mindig a legna-gyobb túlélési esélyt biztosítottak? Ti így gondoljátok, és erre találtok folyamatosan példákat az alacsonyabb létformák között. Vagyis ez azt jelenti, hogy a túlélésre legalkalmasabb példányok hozzák létre az erősebb, életképesebb biológiai formákat. Ez a logikus evolúció, melyet természetes kiválasztódásnak hívtok. Nos, hadd fűzzek hozzá ehhez valamit: számos alacsonyabb életforma létezett már előttetek is, és tudósaitok azt állítják, hogy a ti biológiai fejlődésetek visszanyúlik az egyszerű tengeri csillagig vagy mondjuk a gyíkig, aztán egy lény kimászott a tengerből, és évmilliókon át alakult és fejlődött, mígnem e folyamat során kialakult tulajdonságai hozzáadódtak az emberi genomhoz, génállományhoz.´

Mármost feltesszük a kérdést: miért van az, hogy a tengeri csillag tud új kart növeszteni az elvesztett helyett, a gyík tud új farkat növeszteni, ti azonban még egy elvesztett ujj helyett sem
tudtok újat növeszteni? Értelmezhető ez a természetes kiválasztódás rendszerében? Amikor az emberi idegszálak elszakadnak, miért nem nőnek újra össze? Azért, mert a ti TERVETEK megtiltja ezt. Volt egy megszakítás, egy közjáték az emberi evolúcióban ~ az a bizonyos magbeültetés, amelyről előzőleg beszéltünk. Az volt a célja, ez a ti kívánságotok volt ~ a saját kívánságotok szerint (amikor még nem itt voltatok) ~, hogy a szent utazásotokhoz szükséges tulajdonságokat megkapjátok.

Lényegében arról született döntés (ismét csak általatok), hogy az emberek nem csak biológiai lények lesznek ezen a bolygón. A kialakított terv szerint az emberek Isteni Részt hordoznak magukban. Ezen a ponton szentelődött meg a biológiai test, azaz Ádám és Éva metaforájá?ban Isten megjelenik, és lehetővé teszi, hogy a mag behelyezésre kerüljön. Higgyetek nekem! A tudományos bizonvíték témájához annyit teszünk hozzá, soha nem fogtok rátalálni látványosan. Magbiológia ~ el kell fogadnotok ezt a megközelítést ahhoz, hogy megértsétek saját megszentelt lényeteket. Ezzel a magbiológiával együtt jelent meg a mágneses rész és jelenlegi DNS utasításkészlete is bennetek.

Korábban elmondtuk már, hogy DNS vezérlő adatainak nagy része láthatatlan. Megkérdezhetnétek:
~ Miért nem látjuk őket, Kryon? Nem elég precízek a mikroszkópjaink?
Hadd hozzak fel erre egy példát. Képzeljétek el velem együtt, hogy 150 vagy 200 évvel ezelőtt néhány tudós egy technológiai csoda folytán eljut a ti időtökbe, és képes távolról szemügyre venni benneteket. Időutazási technológiájuk nem teszi lehetővé számukra, hogy bármit is halljanak, csak arra képesek, hogy lássanak titeket időműszerükön keresztül. Néznek benneteket egy ideig, majd visszatérve ezt jelentik:
~ Úgy tűnik, az 1998-as kommunikáció nem tér el jelentősen a maitól, 150 év múlva is úgy beszélnek egymással az emberek, mint most. Láttuk, hogy mozog a szájuk, tehát hangosan beszélnek. Láttunk még sok kifeszített vezetéket is. Úgy gondoljuk, hogy olyan készülékekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a vezetékeken keresztül beszéljenek! Ettől eltekintve úgy látszik, hogy a kommunikáció módja nem változott meg lényegesen.
Tévedtek, igaz-e? Nem észlelték azt a több tízezernyi képet, mely a levegőn keresztül áramlik! Semmit nem vettek észre abból a kommunikációból, amely mágneses átvitel útján zajlik az atmoszférában.

Az emberi test a maga megszentelt voltjában, a maga nagyszabású felépítésével, a maga csodálatos rendszerével úgy lett megtervezve, hogy képes legyen újra és újra és újra megfiatalítani magát. Mi a következőben a DNS-nek csak arról az utasításkészletéről beszélünk, amely meghatározza életetek végét és az ezzel összefüggő kémiai történéseket. Beszéltünk előzőleg a kezdetről, foglalkozzunk most a befejezéssel.
Kedveseim, e nélkül az utasításkészlet nélkül az emberi test több mint 900 évig képes élni. Ma még azonban ez a bizonyos utasítás készlet megakadályozza az újrafiatalodást, aminek öregedés és halál a következménye. Annak érdekében, hogy ez a halálanyag működésbe jöjjön, szükség van egy órára ~ és van is óra bennetek. A DNS-szerkezetben és a test minden egyes sejtjének génjei között van egy időmérő ~ egy szerkezet, amely számol. Azért vagyunk itt. hogy most első ízben elmondjuk, ez a számláló szerkezet, ez a halálkatalizátor idézi elő elmúlásotokat.

Most tehát már tudjátok, hogy van egy számláló szerkezet megszentelt biológiai testetekben, amely számolja a napokat a pubertáskorig, számolja a reprodukciós életszakasz napjait, majd elkezdi számolni azokat a napokat, amikor a halált előidéző kémiai anyagok fokozatosan növekvő mértékben működésbe jönnek. Az a ritmikus eszköz, amely minden egyes emberi sejtben megtalálható, és együttesen képes életidőtöket jelezni, még felfedezésre vár, biológiai órának neveztétek el. A halálhormon tervszerűen lép működésbe, és félbeszakítja fiatalodási folyamataitokat. Ezt hívjátok öregedésnek, így lettetek megtervezve, mégis azt mondhatjátok: Ez borzalmas! Mi azt válaszoljuk erre, hogy ti terveztétek így.

Hozzáfűzhetnétek:
~ Miért lett ez az egész ilyen módon kialakítva? Mitől erőt adó vagy szent ez az üzenet? Ha mindez igaz, az nagyon elszomorító.
A MIÉRT-re ez a válasz: a bolygónak arra volt szüksége, hogy viszonylag rövid idejű megtestesülések alatt végezzék el feladataikat az emberek, majd újra másik testet öltsenek, amely magában hordozza az elmúlt élet karmáját is. Más szavakkal, a rövid időtartamú életek egymásutánja képezte a karmikus motort, erre volt szükség a bolygó rezgésszintjének megemeléséhez, így működik a rendszer.

Ezt a bolygót ti, az Isteni Részek alakítottátok ilyenné, hogy segítsetek Istennek az egyensúlyi helyzet megteremtésében. Ezzel a folyamattal megleptétek az egész Világegyetemet! Hiszen az elmúlt években a bolygó és a rajta élők rezgésszintje folyamatosan emelkedett, minden hátráltató lehetőség ellenében. Emiatt vagyunk mi most itt! Megváltoztattátok a jövőtöket, és mi éppen azért vagyunk itt, hogy segítsünk ezeket a változásokat megvalósítani, s új információkat hozzunk arról, hogy mit vittetek végbe. Nem mi irányítjuk ezt az egészet ~ hanem TI.

Vagyis a halálhormon egy olyan rendszer részeként jött létre, kedveseim, amelyet elkezd felváltani egy újabb rendszer. Felfogjátok, mit mondunk el nektek ma este? A rövid életek rendszere átalakulóban van! Ezért kérjük, figyeljetek ránk, hogy megérthessétek, nem telik el sok idő addig, mikor a biológiai óra és a halálhormon rendszere felváltható lesz. O, mennyire szeretünk benneteket! Még több adomány és még több spirituális energia érkezik és van úton bolygótok felé, melyet felhasználhattok a változások során. Bölcsességet és felismeréseket hoz nektek ez az új energia, a tudományos haladás sok elemét is magával hozza. És ez még nem minden.

Csinálj olyan zajt, amely nagy durranáshoz hasonló! Ha valamelyikőtök legközelebb elmegy a gyógyítójához, végezzen el egy rövid szertartást, melynek keretében ezt mondja fennhangon:
~ Kedves testem, a legillőbb és legszentebb módon szólítalak meg téged. Együtt létezünk ebben az életben, és együtt fogjuk meggyógyítani magunkat. Együtt választjuk azt, hogy előbbre lépünk megállapodásunk teljesítésében. Együtt fogunk megújulni, és együtt lassítjuk le a halálhormon működésbe lépését. A teremben lévők közül sokan meghosszabbíthatják ezáltal életüket! Nem telik bele hosszú idő, s szemtanúi lehettek, hogy az élet meghosszabbodik.

És most essen szó a biológiai testedről. Erről is beszéltünk már. Sok minden zajlik tested sejtjeiben, ha a felemelkedés útját választottad. Eljön a nap, amikor orvostudományotok rácsodálkozik egy furcsa jelenségre, mely addigra már számos embernél meg fog jelenni! Elképedve tapasztalják majd, hogy az általatok thymusnak, vagy csecsemőmirigynek nevezett szervetek újraébred. Hogy mi okozza ezt? A SZÁNDÉK, hogy hosszabb életet élj, a SZÁNDÉK, hogy egészségesebb légy, a SZÁNDÉK, hogy a bolygón akarsz maradni. Hisz tudod, a tested úgy lett megtervezve, hogy több mint 900 évig képes élni! Ennek jön most el az ideje! Az ezt támogató belső folyamatok sorában az első a thymus újraébredése.

Megváltozik a DNS-ed SZÁNDÉKODnak köszönhetően, az élő energiájú anyagoknak és eljárásoknak [köztük a mágneses módszernek] köszönhetően, az élő energiájú, segítőknek köszönhetően. Kétled, hogy ilyesmi megtörténhet? Akár most is bekövetkezhet! Nem kell 14 évet várnod rá, már ma elérhető számodra! Egyetlen ember sincs a teremben, aki ne mehetne el ma este innen gyógyultan és továbbhaladásra készen. Ha segítségre van szükséged, vannak itt facilitátorok, és jelen vannak itt élő energiák is. Társam olyan támogatást hozott magával, amilyennel talán még soha nem találkoztál [utalás azokra a Kryon-munkásokra. akik szintén részt vesznek az összejövetelen]. Vannak itt olyanok, akik más emberekkel találkoznak, és emiatt tovább fognak élni! Épp ezért érezték a hívást, hogy eljöjjenek ma ide vagy elolvassák

Végezetül elmondjuk, hogy valami történik biológiai óráddal is [ha kifejezted erre irányuló szándékodat]: lassabb ütemre állítódik át, amit abból vehetsz észre, hogy a világ mintha gyorsabban forogna körülötted. Mivel órád lassabb ütemben számlálja az impulzusokat, hosszabb ideig fog működni.
Kedveseim, bepillantást nyújtottunk az időtényező kérdésébe, továbbá abba, hogy mit csinál biológiai testetek, és hogy működnek érzelmeitek. Elmondtuk, hogy mire ügyeljetek. Elmondtuk , hogy még nem kaptatok meg minden információt, s hogy mennyire tisztelünk benneteket azért, hogy ennek ellenére rá-léptetek utatokra.
Szóba került, hogy lesznek, akik csak az út egy részét teszik meg, és rendjén való megállniuk ~ nem ítélkezünk fölöttük.Lesznek, akik végigmennek az úton.

Szeretettel:

*   *   *   *   *

 Feliratkozás hírlevélre  *  ÉVA ILONA a FACEBOOK-on  

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: http://www.youtube.com/evailona777 

 

     
PROGRAM

BŰBÁJ és TÜNEMÉNY ezoterikus programok

Éva Ilona EvvaLena facebook oldalán

*   *   *

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobb oldali oszlopban 

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

találhatóak

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * www.ciganykartya.eu

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * www.ciganykartya.eu *  Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig

www.tarotakademia.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu 


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * www.tarotakademia.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * www.evailona.hu

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN, DVD-n és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * 

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * Kattints ide!

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     
TAROT ISKOLA ON-LINE
     
GILDED

 VARÁZSLATOS ÉTKEK FŐZŐKLUB a szicíliai maestro Pietroval, a részletekért kattints ide!

     
*** *** ***

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus *  10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni *  Kártyakiválasztás:  http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots *  Megrendelés és ár info: http://www.replikashop.hu

     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide * Evva Lena di Reirossi és a Royal Sybillák oldala  kattints ide  * * *

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS  és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN, TISZTÁNLÁTÁS * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19-23, péntek 16-19 óráig. Egyéb időpontokban egyeztetés után 06 70 314 5911 * Fizetés utólag csekken vagy bankszámlára. Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás, parapszichológia * www.facebook.hu/evailona1

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, intenzív 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, intenzív 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ *** SYBILLA KÉPZŐ a művészi jóstudomány iskolája //evailona.gportal.hu/gindex.php?pg=34690871 * * * * * A tanítások helyszíne Budapest, XV. ker. Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo

*******


Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)