ÉVA ILONA /Evva Lena di Reirossi HONLAPJA

EZ AZ OLDAL MÁR NEM FRISSÜL! * Éva Ilona új honlapja: kattints ide * Új cikkek, képek, videók Telegrammon: http://t.me/EvaIlonaKiralyne - itt minden videó letölthető * Facebook: http://www.facebook.com/kiralyneevailona

*ÜDVÖZÖLLEK*

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

  

     
ÉVA ILONA*Evva Lena
     
*******

Új cikkek, képek, videók Telegrammon: 

http://t.me/EvaIlonaKiralyne

- itt minden videó letölthető


* Éva Ilona FÉNYADÓ BLOGJA kattints ide!

Írások, cikkek, képek...


Éva Királyné

Create Your Badge

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
     
MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE, 
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Kattints ide!

     
LINKAJÁNLÓ
     
G-mail BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-10-06
     
*** *** ***

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus *  10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni *  Kártyakiválasztás:  http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots *  Megrendelés és ár info: http://www.replikashop.hu

     

Kryon üzenete:

AZ ÉLET ÖRÖK!

 

 

A biológiai testről szóló értekezésünkben a kezdetekig nyúlunk vissza. Mindannyian csillagmagot hordoztok magatokban. Olyasmit mondunk most el, amiről volt már szó korábban, de nem hangsúlyoztuk ennyire a jelentőségét: a biológiai testetekben lévő csillagmag más helyről származó lények által került oda, megfelelő célzattal. Szeretettel és megbecsüléssel övezve került oda, hogy azok a szellemi lények lehessetek, akik vagytok. Talán fantasztikusnak vagy lehetetlennek tartjátok ezt, de Ádám és Éva metaforikus története igaz. Voltak idők, mikor a maghordozók eljöttek erre a bolygóra, nem is egy, hanem sok helyre. És a látogatók által ez a szent biológiai mag átadásra került az emberek számára,
akik készen álltak erre.
(Valamikor réges-régen a Szíriusz csillagot Tündérfőnek hívták, a Tejutat Tündérútnak és a Kis Göncölt Tündérasszony palotájának. Az Útrabocsájtó Hatalom kiválasztottjai a tündérek lettek, hogy vigyázzanak a Föld Anyára, a növényekre és az állatokra. Munkájukhoz segítőket is kaptak, az óriásokat. Tündérek népesítették be a Székelyföldet, aztán az egész Földet. 


Azt mondom a tudósaitoknak, kedveseim: sosem fogjátok megtalálni a hiányzó lánc?szemet! Ez a hiányzó láncszem nem lelhető fel az anyagban. Ehelyett egy napon majd az égből érkezik el hozzátok, és meg-mutatja magát nektek. Amikor ez megtörténik, láthatjátok majd, hogy a magatokban hordozott mag, melyet eónokkal korábban ültettek el az akkori emberekbe, s amely azzá fejlődött, akik ma vagytok, nos, ez a mag nem úgy néz ki, mint egy rovar, nem úgy néz ki, mint egy gyík, nem néz ki furcsán és hátborzongatón, nincsenek hatalmas szemei és szürke bőre. Úgy néz ki, mint egy becses emberi lény! Ne lepődjetek meg, amikor találkoztok őseitekkel, mert ők nagyon hasonlítanak rátok! És bár erről nem mondunk most többet, annyit elárulunk, hogy néhányan most is itt vannak veletek.

Hadd tegyünk fel egy kérdést az evolúció logikájáról. Igaz az, hogy a biológiai lények fejlődése folyamán mindig a legjobb, legalkalmasabb biológiai tulajdonságokkal rendelkezők jutottak egyre - a természetes kiválasztódás folytán - magasabb fejlettségi szintre? Hogy ezek a biológiai tulajdonságok, mindig a legna-gyobb túlélési esélyt biztosítottak? Ti így gondoljátok, és erre találtok folyamatosan példákat az alacsonyabb létformák között. Vagyis ez azt jelenti, hogy a túlélésre legalkalmasabb példányok hozzák létre az erősebb, életképesebb biológiai formákat. Ez a logikus evolúció, melyet természetes kiválasztódásnak hívtok. Nos, hadd fűzzek hozzá ehhez valamit: számos alacsonyabb életforma létezett már előttetek is, és tudósaitok azt állítják, hogy a ti biológiai fejlődésetek visszanyúlik az egyszerű tengeri csillagig vagy mondjuk a gyíkig, aztán egy lény kimászott a tengerből, és évmilliókon át alakult és fejlődött, mígnem e folyamat során kialakult tulajdonságai hozzáadódtak az emberi genomhoz, génállományhoz.´

Mármost feltesszük a kérdést: miért van az, hogy a tengeri csillag tud új kart növeszteni az elvesztett helyett, a gyík tud új farkat növeszteni, ti azonban még egy elvesztett ujj helyett sem
tudtok újat növeszteni? Értelmezhető ez a természetes kiválasztódás rendszerében? Amikor az emberi idegszálak elszakadnak, miért nem nőnek újra össze? Azért, mert a ti TERVETEK megtiltja ezt. Volt egy megszakítás, egy közjáték az emberi evolúcióban ~ az a bizonyos magbeültetés, amelyről előzőleg beszéltünk. Az volt a célja, ez a ti kívánságotok volt ~ a saját kívánságotok szerint (amikor még nem itt voltatok) ~, hogy a szent utazásotokhoz szükséges tulajdonságokat megkapjátok.

Lényegében arról született döntés (ismét csak általatok), hogy az emberek nem csak biológiai lények lesznek ezen a bolygón. A kialakított terv szerint az emberek Isteni Részt hordoznak magukban. Ezen a ponton szentelődött meg a biológiai test, azaz Ádám és Éva metaforájá?ban Isten megjelenik, és lehetővé teszi, hogy a mag behelyezésre kerüljön. Higgyetek nekem! A tudományos bizonvíték témájához annyit teszünk hozzá, soha nem fogtok rátalálni látványosan. Magbiológia ~ el kell fogadnotok ezt a megközelítést ahhoz, hogy megértsétek saját megszentelt lényeteket. Ezzel a magbiológiával együtt jelent meg a mágneses rész és jelenlegi DNS utasításkészlete is bennetek.

Korábban elmondtuk már, hogy DNS vezérlő adatainak nagy része láthatatlan. Megkérdezhetnétek:
~ Miért nem látjuk őket, Kryon? Nem elég precízek a mikroszkópjaink?
Hadd hozzak fel erre egy példát. Képzeljétek el velem együtt, hogy 150 vagy 200 évvel ezelőtt néhány tudós egy technológiai csoda folytán eljut a ti időtökbe, és képes távolról szemügyre venni benneteket. Időutazási technológiájuk nem teszi lehetővé számukra, hogy bármit is halljanak, csak arra képesek, hogy lássanak titeket időműszerükön keresztül. Néznek benneteket egy ideig, majd visszatérve ezt jelentik:
~ Úgy tűnik, az 1998-as kommunikáció nem tér el jelentősen a maitól, 150 év múlva is úgy beszélnek egymással az emberek, mint most. Láttuk, hogy mozog a szájuk, tehát hangosan beszélnek. Láttunk még sok kifeszített vezetéket is. Úgy gondoljuk, hogy olyan készülékekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik, hogy a vezetékeken keresztül beszéljenek! Ettől eltekintve úgy látszik, hogy a kommunikáció módja nem változott meg lényegesen.
Tévedtek, igaz-e? Nem észlelték azt a több tízezernyi képet, mely a levegőn keresztül áramlik! Semmit nem vettek észre abból a kommunikációból, amely mágneses átvitel útján zajlik az atmoszférában.

Az emberi test a maga megszentelt voltjában, a maga nagyszabású felépítésével, a maga csodálatos rendszerével úgy lett megtervezve, hogy képes legyen újra és újra és újra megfiatalítani magát. Mi a következőben a DNS-nek csak arról az utasításkészletéről beszélünk, amely meghatározza életetek végét és az ezzel összefüggő kémiai történéseket. Beszéltünk előzőleg a kezdetről, foglalkozzunk most a befejezéssel.
Kedveseim, e nélkül az utasításkészlet nélkül az emberi test több mint 900 évig képes élni. Ma még azonban ez a bizonyos utasítás készlet megakadályozza az újrafiatalodást, aminek öregedés és halál a következménye. Annak érdekében, hogy ez a halálanyag működésbe jöjjön, szükség van egy órára ~ és van is óra bennetek. A DNS-szerkezetben és a test minden egyes sejtjének génjei között van egy időmérő ~ egy szerkezet, amely számol. Azért vagyunk itt. hogy most első ízben elmondjuk, ez a számláló szerkezet, ez a halálkatalizátor idézi elő elmúlásotokat.

Most tehát már tudjátok, hogy van egy számláló szerkezet megszentelt biológiai testetekben, amely számolja a napokat a pubertáskorig, számolja a reprodukciós életszakasz napjait, majd elkezdi számolni azokat a napokat, amikor a halált előidéző kémiai anyagok fokozatosan növekvő mértékben működésbe jönnek. Az a ritmikus eszköz, amely minden egyes emberi sejtben megtalálható, és együttesen képes életidőtöket jelezni, még felfedezésre vár, biológiai órának neveztétek el. A halálhormon tervszerűen lép működésbe, és félbeszakítja fiatalodási folyamataitokat. Ezt hívjátok öregedésnek, így lettetek megtervezve, mégis azt mondhatjátok: Ez borzalmas! Mi azt válaszoljuk erre, hogy ti terveztétek így.

Hozzáfűzhetnétek:
~ Miért lett ez az egész ilyen módon kialakítva? Mitől erőt adó vagy szent ez az üzenet? Ha mindez igaz, az nagyon elszomorító.
A MIÉRT-re ez a válasz: a bolygónak arra volt szüksége, hogy viszonylag rövid idejű megtestesülések alatt végezzék el feladataikat az emberek, majd újra másik testet öltsenek, amely magában hordozza az elmúlt élet karmáját is. Más szavakkal, a rövid időtartamú életek egymásutánja képezte a karmikus motort, erre volt szükség a bolygó rezgésszintjének megemeléséhez, így működik a rendszer.

Ezt a bolygót ti, az Isteni Részek alakítottátok ilyenné, hogy segítsetek Istennek az egyensúlyi helyzet megteremtésében. Ezzel a folyamattal megleptétek az egész Világegyetemet! Hiszen az elmúlt években a bolygó és a rajta élők rezgésszintje folyamatosan emelkedett, minden hátráltató lehetőség ellenében. Emiatt vagyunk mi most itt! Megváltoztattátok a jövőtöket, és mi éppen azért vagyunk itt, hogy segítsünk ezeket a változásokat megvalósítani, s új információkat hozzunk arról, hogy mit vittetek végbe. Nem mi irányítjuk ezt az egészet ~ hanem TI.

Vagyis a halálhormon egy olyan rendszer részeként jött létre, kedveseim, amelyet elkezd felváltani egy újabb rendszer. Felfogjátok, mit mondunk el nektek ma este? A rövid életek rendszere átalakulóban van! Ezért kérjük, figyeljetek ránk, hogy megérthessétek, nem telik el sok idő addig, mikor a biológiai óra és a halálhormon rendszere felváltható lesz. O, mennyire szeretünk benneteket! Még több adomány és még több spirituális energia érkezik és van úton bolygótok felé, melyet felhasználhattok a változások során. Bölcsességet és felismeréseket hoz nektek ez az új energia, a tudományos haladás sok elemét is magával hozza. És ez még nem minden.

Csinálj olyan zajt, amely nagy durranáshoz hasonló! Ha valamelyikőtök legközelebb elmegy a gyógyítójához, végezzen el egy rövid szertartást, melynek keretében ezt mondja fennhangon:
~ Kedves testem, a legillőbb és legszentebb módon szólítalak meg téged. Együtt létezünk ebben az életben, és együtt fogjuk meggyógyítani magunkat. Együtt választjuk azt, hogy előbbre lépünk megállapodásunk teljesítésében. Együtt fogunk megújulni, és együtt lassítjuk le a halálhormon működésbe lépését. A teremben lévők közül sokan meghosszabbíthatják ezáltal életüket! Nem telik bele hosszú idő, s szemtanúi lehettek, hogy az élet meghosszabbodik.

És most essen szó a biológiai testedről. Erről is beszéltünk már. Sok minden zajlik tested sejtjeiben, ha a felemelkedés útját választottad. Eljön a nap, amikor orvostudományotok rácsodálkozik egy furcsa jelenségre, mely addigra már számos embernél meg fog jelenni! Elképedve tapasztalják majd, hogy az általatok thymusnak, vagy csecsemőmirigynek nevezett szervetek újraébred. Hogy mi okozza ezt? A SZÁNDÉK, hogy hosszabb életet élj, a SZÁNDÉK, hogy egészségesebb légy, a SZÁNDÉK, hogy a bolygón akarsz maradni. Hisz tudod, a tested úgy lett megtervezve, hogy több mint 900 évig képes élni! Ennek jön most el az ideje! Az ezt támogató belső folyamatok sorában az első a thymus újraébredése.

Megváltozik a DNS-ed SZÁNDÉKODnak köszönhetően, az élő energiájú anyagoknak és eljárásoknak [köztük a mágneses módszernek] köszönhetően, az élő energiájú, segítőknek köszönhetően. Kétled, hogy ilyesmi megtörténhet? Akár most is bekövetkezhet! Nem kell 14 évet várnod rá, már ma elérhető számodra! Egyetlen ember sincs a teremben, aki ne mehetne el ma este innen gyógyultan és továbbhaladásra készen. Ha segítségre van szükséged, vannak itt facilitátorok, és jelen vannak itt élő energiák is. Társam olyan támogatást hozott magával, amilyennel talán még soha nem találkoztál [utalás azokra a Kryon-munkásokra. akik szintén részt vesznek az összejövetelen]. Vannak itt olyanok, akik más emberekkel találkoznak, és emiatt tovább fognak élni! Épp ezért érezték a hívást, hogy eljöjjenek ma ide vagy elolvassák

Végezetül elmondjuk, hogy valami történik biológiai óráddal is [ha kifejezted erre irányuló szándékodat]: lassabb ütemre állítódik át, amit abból vehetsz észre, hogy a világ mintha gyorsabban forogna körülötted. Mivel órád lassabb ütemben számlálja az impulzusokat, hosszabb ideig fog működni.
Kedveseim, bepillantást nyújtottunk az időtényező kérdésébe, továbbá abba, hogy mit csinál biológiai testetek, és hogy működnek érzelmeitek. Elmondtuk, hogy mire ügyeljetek. Elmondtuk , hogy még nem kaptatok meg minden információt, s hogy mennyire tisztelünk benneteket azért, hogy ennek ellenére rá-léptetek utatokra.
Szóba került, hogy lesznek, akik csak az út egy részét teszik meg, és rendjén való megállniuk ~ nem ítélkezünk fölöttük.Lesznek, akik végigmennek az úton.

Szeretettel:

     
PROGRAM

BŰBÁJ és TÜNEMÉNY ezoterikus programok

Éva Ilona EvvaLena facebook oldalán

*   *   *

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobb oldali oszlopban 

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

találhatóak

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line * //ciganykartya.gportal.hu

Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok 

 

 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK online * Az alapoktól a mesteri szintig

//tarotakademia.gportal.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok online * SZERELMI MÁGIÁK *  Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu 


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * //tarotakademia.gportal.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. on-line * www.evailona.hu

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 8900- * 

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * //tartotakademia.gportal.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * Kattints ide!

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide  * * *

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI sp. TANÁCSADÁS  és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA, KÁRTYAVETÉS, SORSELEMZÉS * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Telefon, viber, telegram 06 70 314 5911 * Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, online 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, online 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ *** 


Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK