ÉVA ILONA /Evva Lena di Reirossi HONLAPJA

EZ AZ OLDAL MÁR NEM FRISSÜL * Éva Ilona / Evva Lena di Reirossi új honlapja itt található: kattints ide*  Az aktuális előadások, kurzusok itt olvashatóak: kattints ide! * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide !

*ÜDVÖZÖLLEK*

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

  

     
ÉVA ILONA*Evva Lena
     
LÉGY ÖNMAGAD!

Vezetett MEDITÁCIÓK

* Töltekezés a fénnyel, hogy ragyogj, mint az angyalok

* Találkozás önmagaddal, hogy valóban az légy, aki vagy

     
*******

* Éva Ilona FÉNYADÓ BLOGJA kattints ide!

Írások, képek "aha" élmények...


Éva Ilona FILMCSATORNÁJA: ezoterikus filmek, videók, spirituális tanítások, Tarot és egyéb kártyavető tanok, angyali és tündéri témakörök, no meg némi boszorkányság és mágia * Kattints ide!


Éva Királyné

Create Your Badge

 

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
     
MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
     
NECRONOMICON ÁTKA
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
     
EZOTERIKUS KLUB
     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE, 
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

 

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

*   *   *   *   *

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE, 
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

  

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

*   *   *   *   *

A varázsgömb 
TITKA

KATTINTS IDE,
ha megakarod ismerni a varázsgömb titkát!

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Kattints ide!

     
EZOTERIKUS FILMEK
     
MAGYAR VAGYOK!
     
LINKAJÁNLÓ
     
G-mail BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-10-06
     

Tündér átok

Tündéreim, eljött az idő, hogy újra a kezünkbe vegyük országunk sorsát. Az Útrabocsájtó Hatalom bennünket bízott meg a növények, az állatok és a természet megóvásával. Sokan közülünk belefeledkeztek a földi lét gyönyöreibe és lassacskán emberré váltak. Elfeledték az ősi tudást, elfeledték a szeretetet. Egyik a másikat rabszolgájává teszi, kihasználja, megnyomorítja. Az erősebb az ügyességét nem arra használja, hogy gyengébb társát segítse, gondoskodjék róla, hanem, hogy mind jobban kizsigerelje. Megszűnt az önzetlen segítség, a pénz az úr, melyet emberré válásuk alatt ők maguk találtak ki.

Ha megbetegszel, mi összeállunk és egyesült erővel meggyógyítunk Téged. Ám, a gyarló emberek a betegre még egy csapást mérnek, pénzt kérnek tőle a gyógyításért cserébe. Elveszik a gyengétől, mit a Teremtő adott, a gyógyító füveket, virágokat, ásványokat, a vizet és a levegőt. Kimossák a beteg agyát, hogy drága pénzen az ő szereiket vásárolja. Ez valóban nem tündéri, inkább ördögi.

Zsarnokok vezetik az egyszerű embereket, nyomorba, szegénységbe taszítva őket. Emberek élnek le életeket hajlék nélkül vagy aprócska szobákban nyomorogva, míg uraik egymás után építik fel fényűző váraikat országunk legbecsesebb, legszebb részein. Nem törődnek állattal, növénnyel, embertársaikkal, és akik az útjukban állnak, annak bizony, jaj! Mondjátok, hát hová fajultunk, hol van a mi dicső múltunk? Hol van az összetartozás és a szeretet?

Ha nyomorúságodban megszorulsz, mi segítünk. Ha szükséged van hajlékra, eszközre, bármire, mi adunk, ha tudunk és majd visszaadod, mikor már összeszedted magad. Mi tündérek így élünk. De most a nyomorultnak pénzt adnak, látszólag segítő szándékkal, ám százszorosan hajtják be rajta és a családján. Még azt is elveszik tőle, amije megvolt. Eljátszák a gondos uralkodót, miközben hazugsággal csak és kizárólag saját magukat gyarapítják, teljesen feleslegesen, mert egy testtel csak egy ágyban tudnak aludni, egy fenékkel csak egy széken tudnak ülni. Mondjátok, minek nekik annyi palota, szoba és ágy? Azt hiszik, így boldogabbak lesznek? Nem. Csak hiszik!

Hajszolják a pénzt, a gazdagságot, úgy, hogy közben életeken gázolnak át önző érdekeikért. Országunk értékeit, szerelmeinket, a huszárokat pénzt remélve mutogatják ostoba álünnepeken, temérdek pénzért cserébe. Az ifjakat rabszolgává téve kilátástalanságba sodorják, elvéve tőlük a családalapítás, a gyermekáldás boldog szentségét. A házakat, családokat eladósítják, hogy egy ördögi létnek adjanak mind nagyobb teret. Egyre több a beteg, egyre több a zavarodott. Ugyan miből tartsanak el feleséget, gyermekeket? Ugyan miből építsenek hajlékot? A munkájukért odavetett alamizsna a mindennapi betevőre sem elég!

Tündéreim! Nem nézhetjük tovább emberré vált társaink nyomorúságát! Varázsoljunk együtt egy szebb és boldogabb jövő érdekében, hogy országunk újra a tündérek birodalma legyen! Jegyezd meg! Mikor a Nap az oroszlán jegyébe lép fogyó hold idején, alkonyatkor egyesítjük az erőnket. Egyszerre egy időben, egyet akarva terjesszük ki kívánságunkat!

Tűz, Víz, Levegő, Föld, Teremtő Erők!

Varázslatunkhoz adjatok most erőt!

 

Menjenek a zsarnokok országunk éléről,

Mintha nem lettek volna, menjenek név nélkül!

Tündérek, magatok előtt lássátok őket:

Semmivé válva eltűnnek a végtelenben.

 

Tűz, Víz, Levegő, Föld, Teremtő Erők!

Varázslatunkhoz adjatok most erőt!

 

Vezetőink legyenek lélekben nemesek,

Kik társaikat körbeveszik szeretettel.

Lássátok országunkat boldog emberekkel,

Táncoló ifjakkal, vidám gyermeksereggel.

 

Tűz, Víz, Levegő, Föld, Teremtő Erők!

Varázslatunkhoz adjatok most erőt!

 

E hon lesz újra a tündérek birodalma,

Úgy, ahogy valaha régen Istenünk adta.

Béke, boldogság szeretet legyen a része

Örökéletű emberré lett tündéreknek.

 

Tűz, Víz, Levegő, Föld, Teremtő Erők!

Varázslatunkhoz adjatok most erőt!

 

/A négysorosak énekelhetőek a ?"Még azt mondják nem illik" dallamára/

 

Utóirat

A fenti üzenetet 2008. májusában kaptuk az égiektől egy kártyavetési gyakorlat során. A kérdés egyszerű volt:

- Tehetnek-e valamit a tündérek az országért?

- Igen! Vegyék kezükbe az irányítást, harcoljanak ők is (Uralkodó lapja)! Egyesítsék erejüket. Egy hosszabb szünet után (Akasztott ember) töröljék el a zsarnokságot, a lemondást, a csalódottságot és a félelmeket (Kelyhek V., Kardok X.) anyai szeretettel gondoskodjanak (Érmék királynője) az országról. Varázsoljanak saját hitük szerint, most ne csak a saját érdekükben, hanem Magyarországért. Egyesítsék az erejüket!

- Mikor kezdjük?

- Amikor a Nap az oroszlán jegyébe lép, július 22-én (Erő). Tehát valóban egy hosszab szünet után (korábbi Akasztott ember lapja).

- Milyen hatása lesz a tündérek cselekedetének?

- Ne keressetek most még logikai megoldást! Hirtelen váratlanul, nem várt isteni segítség érkezik (Botok ásza). Az ország anyagi segítséget is kap (Érmék VI.) és a végkifejlet maga a boldogság (Kelyhek X.). Ugyan, mi tündérek mi mást is tehetnénk, minthogy közös imára kulcsoljuk a kezeinket.

Az imát, a fentit szinte azonnal a tudatomba helyezték az égiek, így nem maradt más dolgom, minthogy kiértesítsem a többi tündért, barátot, ismerőst. A megadott időpont előestéjén, azaz 21-én este 21 órakor a Majdán-fensík legmagasabb pontján egyesítettük az erőket és elénekeltük a varázsdalt. Kántálva, lassan, egyszerre, egy időben. Akik nem tudtak fizikailag jelen lenni, azok is lélekben velünk voltak. Tisztán érezhető volt a jelenlétük.

Mi, tündérek nem foglalkozunk politikával, harccal, búval, bánattal, mert úgy tartjuk, amiről nem veszünk tudomást, az nem létezik. Így nem érzékelhető számunkra nyomorúság, szegénység...hadd ne soroljam tovább. Mi csak egy egyszerű gyakorlatot tartottunk, hogy a végzős kártyavető mesterek acélozzák tudásukat. Igencsak meglepődtünk a kártyák üzenetén. Tudjuk, hogy a kártyák igazat mondanak, ezért hűen közvetítik az égieket és mi meg is cselekedtük, amit kértek tőlünk. Hogy miért pont akkor kellett egyesítenünk az erőket, amikor a Nap az oroszlán jegyébe lép? Fogalmunk sem volt.

Másnap Fülöp Tibi megkért, hogy menjek be vele a rádióba és lapszemlézzek, no, meg segítsek a háttér munkákban. A kezembe nyomott két újságot, hogy válasszak ki két-két cikket, melyeket majd röviden ismertetnem kell a hallgatóknak. Kinyitottam az Arany Tarsoly újságot Thot Attila cikkénél, aki több oldalon keresztül arról értekezett, hogy a magyarok szellemi ereje az oroszlán havában egyesül. Szívet melengető soraival elmagyarázta, hogy miért pont akkor, hogyan kéne tudatosítani és kihasználni ezt az időszakot. Jól esett a fizikai bizonyság, hogy milyen tisztán tudunk kommunikálni a Teremtővel, az égiekkel illetve a saját tudatalattinkkal. Tehát nemcsak a tündérek egyesítették erjüket egyszerre egy időben, hanem az egész magyarság. A tündérek csupán megerősítették tudatos cselekedettel, szolgálattal, énekkel és imával a magyarok szellemiségének összekapcsolódását egyszerre, egyidőben, egyet akarva.

Éva Ilona

*   *   *   *   * 

 Feliratkozás hírlevélre  *  ÉVA ILONA a FACEBOOK-on  

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: http://www.youtube.com/evailona777 

     
PROGRAM

BŰBÁJ és TÜNEMÉNY ezoterikus programok

Éva Ilona EvvaLena facebook oldalán

*   *   *

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobb oldali oszlopban 

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

találhatóak

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * www.ciganykartya.eu

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * www.ciganykartya.eu *  Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig

www.tarotakademia.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu 


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * www.tarotakademia.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * www.evailona.hu

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN, DVD-n és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * 

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * Kattints ide!

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     
TAROT ISKOLA ON-LINE
     
GILDED

 VARÁZSLATOS ÉTKEK FŐZŐKLUB a szicíliai maestro Pietroval, a részletekért kattints ide!

     
*** *** ***

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus *  10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni *  Kártyakiválasztás:  http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots *  Megrendelés és ár info: http://www.replikashop.hu

     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide * Evva Lena di Reirossi és a Royal Sybillák oldala  kattints ide  * * *

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS  és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN, TISZTÁNLÁTÁS * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19-23, péntek 16-19 óráig. Egyéb időpontokban egyeztetés után 06 70 314 5911 * Fizetés utólag csekken vagy bankszámlára. Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás, parapszichológia * www.facebook.hu/evailona1

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, intenzív 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, intenzív 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ *** SYBILLA KÉPZŐ a művészi jóstudomány iskolája //evailona.gportal.hu/gindex.php?pg=34690871 * * * * * A tanítások helyszíne Budapest, XV. ker. Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo

*******


MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj