ÉVA ILONA /Evva Lena di Reirossi HONLAPJA

EZ AZ OLDAL MÁR NEM FRISSÜL! * Éva Ilona új honlapja: kattints ide * Új cikkek, képek, videók Telegrammon: http://t.me/EvaIlonaKiralyne - itt minden videó letölthető * Facebook: http://www.facebook.com/kiralyneevailona

*ÜDVÖZÖLLEK*

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

  

     
ÉVA ILONA*Evva Lena
     
*******

Új cikkek, képek, videók Telegrammon: 

http://t.me/EvaIlonaKiralyne

- itt minden videó letölthető


* Éva Ilona FÉNYADÓ BLOGJA kattints ide!

Írások, cikkek, képek...


Éva Királyné

Create Your Badge

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
     
MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE, 
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Kattints ide!

     
LINKAJÁNLÓ
     
G-mail BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-10-06
     
*** *** ***

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus *  10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni *  Kártyakiválasztás:  http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots *  Megrendelés és ár info: http://www.replikashop.hu

     

Tündér átok

Tündéreim, eljött az idő, hogy újra a kezünkbe vegyük országunk sorsát. Az Útrabocsájtó Hatalom bennünket bízott meg a növények, az állatok és a természet megóvásával. Sokan közülünk belefeledkeztek a földi lét gyönyöreibe és lassacskán emberré váltak. Elfeledték az ősi tudást, elfeledték a szeretetet. Egyik a másikat rabszolgájává teszi, kihasználja, megnyomorítja. Az erősebb az ügyességét nem arra használja, hogy gyengébb társát segítse, gondoskodjék róla, hanem, hogy mind jobban kizsigerelje. Megszűnt az önzetlen segítség, a pénz az úr, melyet emberré válásuk alatt ők maguk találtak ki.

Ha megbetegszel, mi összeállunk és egyesült erővel meggyógyítunk Téged. Ám, a gyarló emberek a betegre még egy csapást mérnek, pénzt kérnek tőle a gyógyításért cserébe. Elveszik a gyengétől, mit a Teremtő adott, a gyógyító füveket, virágokat, ásványokat, a vizet és a levegőt. Kimossák a beteg agyát, hogy drága pénzen az ő szereiket vásárolja. Ez valóban nem tündéri, inkább ördögi.

Zsarnokok vezetik az egyszerű embereket, nyomorba, szegénységbe taszítva őket. Emberek élnek le életeket hajlék nélkül vagy aprócska szobákban nyomorogva, míg uraik egymás után építik fel fényűző váraikat országunk legbecsesebb, legszebb részein. Nem törődnek állattal, növénnyel, embertársaikkal, és akik az útjukban állnak, annak bizony, jaj! Mondjátok, hát hová fajultunk, hol van a mi dicső múltunk? Hol van az összetartozás és a szeretet?

Ha nyomorúságodban megszorulsz, mi segítünk. Ha szükséged van hajlékra, eszközre, bármire, mi adunk, ha tudunk és majd visszaadod, mikor már összeszedted magad. Mi tündérek így élünk. De most a nyomorultnak pénzt adnak, látszólag segítő szándékkal, ám százszorosan hajtják be rajta és a családján. Még azt is elveszik tőle, amije megvolt. Eljátszák a gondos uralkodót, miközben hazugsággal csak és kizárólag saját magukat gyarapítják, teljesen feleslegesen, mert egy testtel csak egy ágyban tudnak aludni, egy fenékkel csak egy széken tudnak ülni. Mondjátok, minek nekik annyi palota, szoba és ágy? Azt hiszik, így boldogabbak lesznek? Nem. Csak hiszik!

Hajszolják a pénzt, a gazdagságot, úgy, hogy közben életeken gázolnak át önző érdekeikért. Országunk értékeit, szerelmeinket, a huszárokat pénzt remélve mutogatják ostoba álünnepeken, temérdek pénzért cserébe. Az ifjakat rabszolgává téve kilátástalanságba sodorják, elvéve tőlük a családalapítás, a gyermekáldás boldog szentségét. A házakat, családokat eladósítják, hogy egy ördögi létnek adjanak mind nagyobb teret. Egyre több a beteg, egyre több a zavarodott. Ugyan miből tartsanak el feleséget, gyermekeket? Ugyan miből építsenek hajlékot? A munkájukért odavetett alamizsna a mindennapi betevőre sem elég!

Tündéreim! Nem nézhetjük tovább emberré vált társaink nyomorúságát! Varázsoljunk együtt egy szebb és boldogabb jövő érdekében, hogy országunk újra a tündérek birodalma legyen! Jegyezd meg! Mikor a Nap az oroszlán jegyébe lép fogyó hold idején, alkonyatkor egyesítjük az erőnket. Egyszerre egy időben, egyet akarva terjesszük ki kívánságunkat!

Tűz, Víz, Levegő, Föld, Teremtő Erők!

Varázslatunkhoz adjatok most erőt!

 

Menjenek a zsarnokok országunk éléről,

Mintha nem lettek volna, menjenek név nélkül!

Tündérek, magatok előtt lássátok őket:

Semmivé válva eltűnnek a végtelenben.

 

Tűz, Víz, Levegő, Föld, Teremtő Erők!

Varázslatunkhoz adjatok most erőt!

 

Vezetőink legyenek lélekben nemesek,

Kik társaikat körbeveszik szeretettel.

Lássátok országunkat boldog emberekkel,

Táncoló ifjakkal, vidám gyermeksereggel.

 

Tűz, Víz, Levegő, Föld, Teremtő Erők!

Varázslatunkhoz adjatok most erőt!

 

E hon lesz újra a tündérek birodalma,

Úgy, ahogy valaha régen Istenünk adta.

Béke, boldogság szeretet legyen a része

Örökéletű emberré lett tündéreknek.

 

Tűz, Víz, Levegő, Föld, Teremtő Erők!

Varázslatunkhoz adjatok most erőt!

 

/A négysorosak énekelhetőek a ?"Még azt mondják nem illik" dallamára/

 

Utóirat

A fenti üzenetet 2008. májusában kaptuk az égiektől egy kártyavetési gyakorlat során. A kérdés egyszerű volt:

- Tehetnek-e valamit a tündérek az országért?

- Igen! Vegyék kezükbe az irányítást, harcoljanak ők is (Uralkodó lapja)! Egyesítsék erejüket. Egy hosszabb szünet után (Akasztott ember) töröljék el a zsarnokságot, a lemondást, a csalódottságot és a félelmeket (Kelyhek V., Kardok X.) anyai szeretettel gondoskodjanak (Érmék királynője) az országról. Varázsoljanak saját hitük szerint, most ne csak a saját érdekükben, hanem Magyarországért. Egyesítsék az erejüket!

- Mikor kezdjük?

- Amikor a Nap az oroszlán jegyébe lép, július 22-én (Erő). Tehát valóban egy hosszab szünet után (korábbi Akasztott ember lapja).

- Milyen hatása lesz a tündérek cselekedetének?

- Ne keressetek most még logikai megoldást! Hirtelen váratlanul, nem várt isteni segítség érkezik (Botok ásza). Az ország anyagi segítséget is kap (Érmék VI.) és a végkifejlet maga a boldogság (Kelyhek X.). Ugyan, mi tündérek mi mást is tehetnénk, minthogy közös imára kulcsoljuk a kezeinket.

Az imát, a fentit szinte azonnal a tudatomba helyezték az égiek, így nem maradt más dolgom, minthogy kiértesítsem a többi tündért, barátot, ismerőst. A megadott időpont előestéjén, azaz 21-én este 21 órakor a Majdán-fensík legmagasabb pontján egyesítettük az erőket és elénekeltük a varázsdalt. Kántálva, lassan, egyszerre, egy időben. Akik nem tudtak fizikailag jelen lenni, azok is lélekben velünk voltak. Tisztán érezhető volt a jelenlétük.

Mi, tündérek nem foglalkozunk politikával, harccal, búval, bánattal, mert úgy tartjuk, amiről nem veszünk tudomást, az nem létezik. Így nem érzékelhető számunkra nyomorúság, szegénység...hadd ne soroljam tovább. Mi csak egy egyszerű gyakorlatot tartottunk, hogy a végzős kártyavető mesterek acélozzák tudásukat. Igencsak meglepődtünk a kártyák üzenetén. Tudjuk, hogy a kártyák igazat mondanak, ezért hűen közvetítik az égieket és mi meg is cselekedtük, amit kértek tőlünk. Hogy miért pont akkor kellett egyesítenünk az erőket, amikor a Nap az oroszlán jegyébe lép? Fogalmunk sem volt.

Másnap F. Tibi megkért, hogy menjek be vele a rádióba és lapszemlézzek, no, meg segítsek a háttér munkákban. A kezembe nyomott két újságot, hogy válasszak ki két-két cikket, melyeket majd röviden ismertetnem kell a hallgatóknak. Kinyitottam az Arany T. újságot T. Attila cikkénél, aki több oldalon keresztül arról értekezett, hogy a magyarok szellemi ereje az oroszlán havában egyesül. Szívet melengető soraival elmagyarázta, hogy miért pont akkor, hogyan kéne tudatosítani és kihasználni ezt az időszakot. Jól esett a fizikai bizonyság, hogy milyen tisztán tudunk kommunikálni a Teremtővel, az égiekkel illetve a saját tudatalattinkkal. Tehát nemcsak a tündérek egyesítették erjüket egyszerre egy időben, hanem az egész magyarság. A tündérek csupán megerősítették tudatos cselekedettel, szolgálattal, énekkel és imával a magyarok szellemiségének összekapcsolódását egyszerre, egyidőben, egyet akarva.

Éva Ilona

 

     
PROGRAM

BŰBÁJ és TÜNEMÉNY ezoterikus programok

Éva Ilona EvvaLena facebook oldalán

*   *   *

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobb oldali oszlopban 

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

találhatóak

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line * //ciganykartya.gportal.hu

Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok 

 

 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK online * Az alapoktól a mesteri szintig

//tarotakademia.gportal.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok online * SZERELMI MÁGIÁK *  Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu 


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * //tarotakademia.gportal.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. on-line * www.evailona.hu

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 8900- * 

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * //tartotakademia.gportal.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * Kattints ide!

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide  * * *

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI sp. TANÁCSADÁS  és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA, KÁRTYAVETÉS, SORSELEMZÉS * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Telefon, viber, telegram 06 70 314 5911 * Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, online 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, online 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ *** 


Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK