ÉVA ILONA /Evva Lena di Reirossi HONLAPJA

EZ AZ OLDAL MÁR NEM FRISSÜL * Éva Ilona / Evva Lena di Reirossi új honlapja itt található: kattints ide*  Az aktuális előadások, kurzusok itt olvashatóak: kattints ide! * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide !

*ÜDVÖZÖLLEK*

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

  

     
ÉVA ILONA*Evva Lena
     
LÉGY ÖNMAGAD!

Vezetett MEDITÁCIÓK

* Töltekezés a fénnyel, hogy ragyogj, mint az angyalok

* Találkozás önmagaddal, hogy valóban az légy, aki vagy

     
*******

* Éva Ilona FÉNYADÓ BLOGJA kattints ide!

Írások, képek "aha" élmények...


Éva Ilona FILMCSATORNÁJA: ezoterikus filmek, videók, spirituális tanítások, Tarot és egyéb kártyavető tanok, angyali és tündéri témakörök, no meg némi boszorkányság és mágia * Kattints ide!


Éva Királyné

Create Your Badge

 

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
     
MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
     
NECRONOMICON ÁTKA
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
     
EZOTERIKUS KLUB
     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE, 
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

 

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

*   *   *   *   *

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE, 
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

  

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

*   *   *   *   *

A varázsgömb 
TITKA

KATTINTS IDE,
ha megakarod ismerni a varázsgömb titkát!

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Kattints ide!

     
EZOTERIKUS FILMEK
     
MAGYAR VAGYOK!
     
LINKAJÁNLÓ
     
G-mail BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-10-06
     

Az egészségvarázslás ősi rítusai

Talán kissé furcsa a cím, de tudd, hogy az egészségvarázslás és a gyógyítás egy és ugyanazt jelenti: újra harmónikus állapotba hozni valakit. Valaha a gyógyítás egy szent rítus volt. Volt, hogy előre megidézték az egészséget és volt, hogy csak akkor tartottak szert, ha már bekövetkezett a baj. Ezekről a szertartásokról ünnepeink is tanúskodnak, hiszen gondoljunk csak például a karácsonyi mézes fokhagymára. A szent estén a közös ima után legelőször a mézes fokhagymát fogyasztották el, hogy mindenki egészséges legyen a következő esztendőben.

 

Ahol öregek éltek ott egy szép piros, ropogós almát vágta annyi felé, ahányan az asztalnál ültek, és mindenki megette a részét. Ezzel biztosították azt, hogy az öregek jövőre is velük legyenek, azaz még élni fognak. A következő módszert csak a bátor idegzetűeknek ajánlom. A diós kosárból mindenki elvett egy szemet, felbontotta, és a dió belseje mutatta, hogy mit fog hozni a jövő esztendő az egészség terén. Akinek szép, egészséges dióbél jutott, annak a következő év természetesen egészséget ad, de jaj volt, annak, akinek férges volt a dióbele! Luca napján, vagy ezen a napon a lányok pogácsát sütöttek, oly módon, hogy egy rövid lúdtollat beleszúrtak a nyers, kiszaggatott pogácsába, és ha az sütés közben megégett, akkor bizony betegség várt a pogácsa gazdájára! 

Szintén a jövendő egészség megidézéséhez tartozik a húsvéti locsolás, illetve a tojásfestés valóban ősi rítusa is. A fiatal leány nagy gonddal megfesti a tojást, mely a szaporodást és a férfierőt jelképezi. Pirosra festi az alapot, hogy még nagyobb férfierőt kapjon a tojás leendő tulajdonosa. Megfelelő jelképet fest, írókáz a felületére, hogy mind jobban megerősítse kívánságát. Aztán eljön a legény, meglocsolja őt, még pedig azért, hogy a jövőben szép, egészséges, termékeny asszony legyen, mire ő neki adja a szép piros tojást. Így ajándékoztak régen a fitalok egymásnak egészséget.

Azok a gyógynövények, melyeket Szent Iván nap hajnalán szedtek és az esti szent tűznél megfüstöltek, százszor erősebb gyógyhatással rendelkeztek, mint a nem e napon begyűjtött virágok.

Július 22-e, Magdolna napja a szépség- és az egészségvarázslásnak a napja. E napon hajnalban ki kell menni egy forráshoz, megmosakodni az "aranyosvízben" és biztosan bársonyos lesz a bőrünk és a betegség is messze kerül. Eddig, modern kifejezéssel élve csak az állapotfelmérésről és a megelőzésről beszéltem, de nézzünk néhány olyan rítust, mellyel már létező betegséget gyógyítottak.

Legtöbben ismerik a szenteltvíz csodatévő, gyógyító hatását. Gondoljuk csak el, mekkora ereje lehet annak a víznek, amelyről milliók hiszik a csodatételt. Korábban minden templom előtt kádakban, hordókban tartották a szent vizet, hogy mindenki annyit vigyen belőle, amennyire szüksége van. Ha megbetegedett valaki egyszerűen szentelt vízzel mosták le a testét vagy a beteg testrészét. Már maga a szentelt víz készítésének is szertartása van. Meghatározott napokon, például vízkeresztkor merítenek a közeli forrás vizéből és ünnepség keretében áldást kérnek rá a Teremtőtől.

Megemlítem a szentelt gyertyát is, aminek a gyógyító, csodatévő ereje vetekszik a szentelt vízével. Torokfájós betegnek egy darabot lecsippentettek belőle, amit le kellett nyelni. Puffadásnál égő szentelt gyertyát raktak a beteg hasára és ott tartva leégettég. A szentelt gyertya kiszívta a betegséget a testből. Ha egy háznál beteg volt, elhívták a javasasszonyt, aki négy szentelt gyertyát gyújtott a betegszoba négy sarkában és gyógyító dalokkal kiűzte a rosszaságot. Ismert gyógymód a szenesvíz készítése, amiről úgy gondolták, hogy jelzi a rosszakarókat és az esetleges átkot, majd azt a gyalogútra öntötték, hogy az arrajáró elvigye a betegséget. Ez mai szemmel nézve nem valami szép szokás. Jelenidőben írom, mert ez a szertartás a mai napig él Magyarország egyes vidékein.

A füvesemberek, füvesasszonyok nemcsak átlagos gyógynövényből készítettek főzetet a betegnek, hanem azt a növényt meghatározott napokon gyűjtötték be. Ha hiánybetegséget, például sorvadást akartak gyógyítani, akkor növekvő hold idején szedték, mert gyarapítani akartak vele. Ha túltengéses betegséget, daganatot, kelést akartak gyógyítani, akkor azt fogyó hold idején szedték, hiszen kivonni akartak a testből. Igazából az ősi egészségvarázsló módszereknek se szeri, se száma. Van olyan jó hatásuk, ha nem jobb, mint a modern, kemikáliákkal dúsított szereknek. Míg a Szovjetúnióban a dühöngő szocializmusban is tanították az orvosi egyetemeken a ősi gyógyító módszereket, legyen az füvestan vagy energetika, nálunk tiltották az ilyesféléket.

Mi azon vagyunk, hogy mind többen vegyék elő, alkalmazzák, használják eleink egészségvarázsló módszereit. Nálunk, a Szent Ilona gyógynövénytanodában megtanulunk minden olyan ősi praktikát, mellyel hatásosan gyógyítottak. Nemcsak az ősi magyar füvestant tanuljuk, hanem a természetes alapanyagokból készült szépítő szerek elkészítésést is. Mágikus tanaink közt megtalálhatóak a klasszikus egészségvarázsló módszerek is. Erőt és egészséget, Boldogságot, békességet Kívánunk mindenkinek! Éva Ilona

*   *   *   *   *

 Feliratkozás hírlevélre  *  ÉVA ILONA a FACEBOOK-on  

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: http://www.youtube.com/evailona777 

     
PROGRAM

BŰBÁJ és TÜNEMÉNY ezoterikus programok

Éva Ilona EvvaLena facebook oldalán

*   *   *

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobb oldali oszlopban 

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

találhatóak

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * www.ciganykartya.eu

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * www.ciganykartya.eu *  Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig

www.tarotakademia.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu 


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * www.tarotakademia.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * www.evailona.hu

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN, DVD-n és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * 

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * Kattints ide!

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     
TAROT ISKOLA ON-LINE
     
GILDED

 VARÁZSLATOS ÉTKEK FŐZŐKLUB a szicíliai maestro Pietroval, a részletekért kattints ide!

     
*** *** ***

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus *  10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni *  Kártyakiválasztás:  http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots *  Megrendelés és ár info: http://www.replikashop.hu

     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide * Evva Lena di Reirossi és a Royal Sybillák oldala  kattints ide  * * *

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS  és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN, TISZTÁNLÁTÁS * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19-23, péntek 16-19 óráig. Egyéb időpontokban egyeztetés után 06 70 314 5911 * Fizetés utólag csekken vagy bankszámlára. Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás, parapszichológia * www.facebook.hu/evailona1

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, intenzív 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, intenzív 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ *** SYBILLA KÉPZŐ a művészi jóstudomány iskolája //evailona.gportal.hu/gindex.php?pg=34690871 * * * * * A tanítások helyszíne Budapest, XV. ker. Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo

*******


MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj