ÉVA ILONA /Evva Lena di Reirossi HONLAPJA

EZ AZ OLDAL MÁR NEM FRISSÜL! * Éva Ilona új honlapja: kattints ide * Új cikkek, képek, videók Telegrammon: http://t.me/EvaIlonaKiralyne - itt minden videó letölthető * Facebook: http://www.facebook.com/kiralyneevailona

*ÜDVÖZÖLLEK*

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

  

     
ÉVA ILONA*Evva Lena
     
*******

Új cikkek, képek, videók Telegrammon: 

http://t.me/EvaIlonaKiralyne

- itt minden videó letölthető


* Éva Ilona FÉNYADÓ BLOGJA kattints ide!

Írások, cikkek, képek...


Éva Királyné

Create Your Badge

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
     
MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE, 
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Kattints ide!

     
LINKAJÁNLÓ
     
G-mail BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-10-06
     
*** *** ***

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus *  10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni *  Kártyakiválasztás:  http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots *  Megrendelés és ár info: http://www.replikashop.hu

     

Írások, riportok Éva Ilonáról

"Éva Ilona royal sybilla (Evva Lena di Reirossi) elismert ezoterikus tanácsadó, spirituális tanító és publicista, aki a magyar tündér mitológiáról és az európai boszorkányságról végzett kutatómunkájával járult hozzá az ősvallásokról szóló ismeretterjesztéshez.

Olasz származású felmenői által érdeklődésének egyik középpontjába az észak-itáliai és a velencei okkultizmus, boszorkányság került. A keresztény és pogány rítusok különleges összefonódásának értékes leírásait neki köszönhetjük, melyeket elsősorban Tarot kártyavető tanokban, előadásokon, gyakorlati szertartásokon, ismeretterjesztő filmekben, írásokban, könyvekben tett közzé."

"Éva Ilona (Evva Lena di Reirossi) neves magyar Tarot oktató 1999. óta tanít a Tündérképző Ezoterikus Szabadegyetemen, és jelenleg a Royal Jósda vezető szibüllája.

Pályafutása alatt több száz tanácsadót, parapszichológust képzett ki a láthatatlan világ érzékelésére, az Égi Mesterek és a tudatalatti üzeneteinek a fogadására, valamint a kártyavető mesterség legmagasabb szintű elsajátítására. Tanításai, üzenetei, írásai világszerte népszerűek és elérhetőek. A Tarot, a Lenormand és a cigánykártya mélylélektani tudományának átadásában mérföldkövet helyezett el a világos, mindenki számára érthető tanításaival.

Szakmai előadásainak, tanításainak nagyrésze díjmentesen lett közzé téve a viághálón ismeretterjesztő kisfilmek, szaklapok formájában.

Nemcsak vezetők tanácsadója, jósnője, hanem szívén viseli a kisemberek sorsát, s jótékony célú rendezvényeken segíti a hozzáfordulókat. Kutatómunkái középpontjában az archaikus mágia, boszorkányság és a reneszánsz misztikusainak a hagyatéka áll." 

 

A Tina magazinban

Kisinterjú Éva Ilona tündérpapnővel

Tegye kiegyensúlyozottabbá életét tündér rituálékkal!

Éva Ilona nemcsak megtanítja a hozzá fordulóknak, hogyan használják a régi hagyományokban rejlő gyógymódokat, de megismerteti őket az ősi tündérvallással is. Ilona számára mindig is egyértelmű volt, mivel szeretne foglalkozni. A tündérekkel azonban egy különös véletlen során került kapcsolatba. -

Nagyapám füves ember volt, nagymamám pedig cigánykártyából jósolt, így számomra természetes volt, hogy ezt az utat folytassam. Egy alkalommal egy erdélyi túlélő túrára hívtak el, ahol a különböző növényekkel kellett megmutatnom a résztvevőknek. Az út során ismerkedtem meg a tündérek történetével, a magyar mitológiában betöltött szerepükkel, mágiájukkal, és a velük kapcsolatos ősi vallással.

Székelyföldet mindig is tündérországnak tartották a magyarok, ahol számos tündérvárat a mai napig meg lehet látogatni. Sajnos a magyar mitológiában szereplő tündérek kevésbé ismertek. A szó hallatán legtöbben a kelta hitvilágból ismert szárnyas, apró lényekre gondolnak. A mi tündéreink olyanok, mint az átlag emberek, csak képesek varázslásra, ismerik a természetet, használják a harmadik szemüket, vagyis a megérzésüket. Bár számos magyar tündér létezett, a legismertebb mégis Tündér Ilona.

A boszorkányság eszközeiben, mágiájában, (körtánc, a holdrítusok stb.) valójában ezeknek a lényeknek a rituáléi ismerhetők fel. Azonban, ahogy megfeledkeztünk róluk, úgy hagyományozódott át a tudásuk a boszorkányokra. Ilona hagyományos, archaikus mágiával foglalkozik. Tanítványainak nemcsak a régi szokások eredetét, jelentését tanítja meg, hanem azt is, hogyan kell megélni az ünnepeket.

- Sokan nem tudják, melyik ünnepnek milyen jelentősége van a népi hiedelmek szerint. Karácsonykor például a jövendőt idézzük meg - az asztalra került alma, dió, fokhagyma az egészséget jelképezi, a diós és mákos bejgli pedig a gyarapodást. Húsvétkor a piros tojással tulajdonképpen a férfi termékenységét ünnepeljük.

Akik komolyan érdeklődnek a régi hagyományok iránt, külön képzés keretében tanulhatják meg a népszokások eredetét, jelentőségét. Megismerkedhetnek a szerelmi mágiával, szerelem- és egészségvarázslással, kártyavetéssel. Elsajátíthatják a régi javasmesterséget, vagyis a hagyományos, ősi gyógynövénytant - melyik gyógyfű mire használható, hogyan lehet belőle krémet, olajat, tinktúrát, pakolást készíteni. Emellett pedig betekintést kaphatnak az ősi tündérvallásba is.

 

A Mefiszto írta

az ördög szeretetteljes ajánlása

Régi és ajándék tartozásomat rovom le kedves rokonommal szemben. Bár hanglemezt fogok kritikával illetni, de nem tudom a lemezt elválasztani a személyiségtől. Kezembe akadt egy lemez az a címe: Pajzán népdalok, melyet keresztanyámtól, Éva Ilonától kaptam ajándékba.

Különleges érték ez számomra, hiszen a lemez készítésében ő is közreműködött. Az újságíró etika szerint másnak kellett volna átadnom ezt a témát, hiszen így megvádolhatnak, hogy elfogult vagyok. Nem leszek az, s miért nem tudom a lemezt elválasztani Éva Ilona személyétől? Rögtön kiderül.

Sokat tűnődtem, azon hogy volt e gyermekkoromból zenei örökségem? s örültem, amikor rájöttem volt és elég gazdag. Java részét a fent említett hölgytől örököltem. Két emlékezetes figurát örököltem pl. Billy Idolt, és David Bowiet, no és mellettük ma is inkább Jazz, Country, Blues és Rock zenét hallgatok. S akár hiszik akár nem... ez az ízlés világ Éva Ilonától származik.

A hölgy, akiről írók elképesztő energiákkal, kreativitással rendelkezik, polgári foglalkozását tekintve, dekoratőr, kirakatrendező, látványtervező és a többi. A látványvilágból már, mint ami a munkát, művészi koncepciókat és az egészséges dilit jelenti, mindent kipróbált. Egész fotógyűjtemény az elmúlt 25 év távlatából, punk, rock, disco, posztmodern, dadaista, fotók látvány orgiák. Egy kisebb fajta életművész gyűjtemény, hihetetlen életvidámság, elrugaszkodás komor és közhelyes racionalitástól, ezer arc, ezer munka, s mindig megújulás jellemzi. Mind ehhez társul egy naturalista életfelfogás, félúton a liberális és konzervatív között, mindentől irtózik, ami mesterséges. Elnézve a föld katasztrofális állapotát meg is értem. T

ermészetes női hiúság, szexepil, és rendkívül jó konfliktus feloldás jellemzi. Korát nehéz megállapítani. Megállt az időben, de nem is feszegetem, mert még: népiesen kifejezve: Kirakja a szűröm (ellátja a bajom). Nem lehet beazonosítani, tipikus vízöntő, más művészi életmód húszas, harmincas, negyvenes években hoopsz elnézést! s mégis miért érdekes mindez?.?

Nem találok manapság ilyen személységet, hermetikus és mégis nyitott, hermetikus abban az értelemben, hogy nem fogja őt semmi sem megakadályozni, abban hogy boldog legyen, bár a boldogsághoz vezető út rendkívül szövevényes, szerteágazó, de ő a negatív energiákat is képes saját emberi kelléktárába építeni, annak érdekében hogy a feketét is rózsaszínűnek lássa, ilyen értelemben viszont nyitott. S ha végül céljai máshol érnek partot? azon a parton is épül egy kisebb éden jó nagy pálmafákkal, és azúrkék tengerrel.

A dekoratív munkák, művészi fotók, extrém képzőművészi tárgyak, ruhaanyagok, nagyüzemi iparművész, és biotermék forgalmazás után, úgy tűnik új éden épült. Azt hiszem mindig is foglalkoztatta a magyarság mítosz, az okkult tudományok, az emberi energiák működése, a paranormális jelenségek, a természet, a biológia, a gyógyítás természetes módja. Most az új édenben ezek az ügyek veszik körül, de mindig jut idő a bohém gondolatokra...

Bűbájos boszorkák versenye

A Bűbájos Boszorkák fesztiválja keretében megrendezésre került a Miss Bűbáj választás. Összesen 17 hölgy indult a versenyen, akik nem csak szépek és okosak, de a spirituális dolgokban jártasak. A zsűri számára nem volt egyszerű a pontozás, hiszen mindegyik hölgy nagyon ügyesen helyt állt a versenyen. Október 26 és 28 között Tiszacsegén a Vay kastélyszállóban egy 3 napos felkészítő táborban tanultak és okosodtak Éva Ilona tündérboszorkány segítségével. A verseny napján nagyon izgultak a lányok.

A részt vevő hölgyek névsora a következő: Rátvai Klaudia, Oláh Szilvia, Horavecz Brigitta, Balázs Barbara, Pécsi Mónika, Klobucnikova Vera, Dobos Terézia, Lantos Mariann, Bogár Éva, Varga Lilla, Statkiewits Sonja, Jandos Hajnalka, Győző Molnár Vivien, Knazovics Márta, Berecz Mónika, Dankó Veronika, Imre Anita.

Bűbájos boszorkák felkészítése a tiszacsegei Vay kastélyban

A Miss Bűbáj győztesei: I. Rátvai Klaudia, II. Imre Anita, III. Klobucnikova Veronika Zsűri: Frabato / mágus, Répás Lajos / Miss models, Venyige István / MSI, Julie / spirituális médium, Sziszi jósnő, Éva Ilona / tündérboszorkány, Zámbó Árpád, Tündik Judit / fotós, Sir Alexander / Vay kastélyszálló tulajdonosa, Szilvássy Péter / Irisz Munkatársak: Justin / ördögi táncos, Tündik Judit / fotós, Tausz Irina / fotós, Halápi Szilvia / fodrász, Makkai Mariann / sminkes, Éva Ilona / boszorkány tanok, Balázs Barbara / koordinátor, Bodko Gréta / műsorvezető

A verseny győzteseivel Éva Ilona tündérképző, Julie médium, Ízisz jósnő, Frabato mágus, Nikodil, Sziszi jósnő

Boszorkányos forgatag: Sziszi jósnő, Frabato mágus, Éva Ilona tündérképző, Nikodill jósnő

 

A Calipso rádióban

Egy tiszta tekintetű, hatalmas belső kisugárzású hölgy, szőke hajzuhataggal: egy igazi tündér Éva Ilona. "Titulusai": a Vadovicei Ispotály papnője, a Magyar Hagyományőr Világszövetség elnöki tagja, a Tündérképző tanítója.

Tündérképzésről szólt a beszélgetés. Kiderült, óriási a különbség boszorkány és tündér között, bár ezek jelentése a mesék révén szinte teljesen összemosódott. A Tündér mindig a jóságot képviseli, csak szeretetet ad, bármikor segítséget nyújt, ha arra van szükség. Éva Ilona szeretetszolgálatban is segédkezik.

Tündérré nem csak hölgyek válhatnak, vannak tündérfiak is. Az egy éves képzés kereteiben a leendő tündérek megismerik az energetika mibenlétét. Erős kötődés alakul ki a környezettel: a gyógynövények megismerése, felhasználása közelebb hozza az embereket a természethez.
A tündérek szerint élő bolygónkon, a Földön minden élő, legyen az kő, folyó, zivatar. A növényekkel, ásványokkal éppúgy lehet kommunikálni, mint egymással. Érdemes figyelni, mi mindenről mesélnek...

A tündérrituálék elsődleges üzenete: az Életet élni kell. Ide születtünk, itt vagyunk, okosodunk, tapasztalunk, de mindezt minőségi módon érdemes tenni: hangos énekszóval, sok tánccal, finom borral!

 

A Zöld újságban

Éva Ilona a Magyar Hagyományőr Világszövetségben az egyik elnöki tisztséget tölti be. Az ősi javas tanokat nemcsak tanulta, hanem genetikailag magában hordozza. Az apai nagyapja füvesember volt, apai nagyanyja pedig kártyavető. Így nem csoda, ha unokájuk a vadon élő ehető-iható növények és gyógynövények ismerete, szerek és szépítőszerek készítésének szakértője lett.

- Nagyon szeretek tanítani és a tanítványaimmal túrázni, táborozni - mondja. - Csoportunkat Tündérképző Iskolának hívjuk, ahol a résztvevők megismerkedhetnek az energetikával, a metakommunikációval, a mágiával és a kártyavetés mesterségével is. A természetes gyógymó-dok ismeretével több éven keresztül szeretetszolgálatoknak, alapítványoknak dolgoztam. Most már csak tanítok. Hamarosan egy nagyobb ezoterikus iskola tanítója leszek, ahol spiritualitással átitatott természetszeretetet, gyógynövény ismeretet fogok tanítani és talán lesz időm a könyveim megírására is.

- Tapasztalata szerint a mai emberek mennyire kötődnek a természethez?

- Az ember genetikájában is őrzi a természettel való együttműködést. Csak az elmúlt század próbálta meg elszakítani az embert a természettől az urbanizációval és a technika fejlődésével. Ha egy kisgyermeket hagyunk önállóan tevékenykedni, az megfogja a gilisztát, a bogarat, földet eszik és kacagva simogatja meg az ugatós kutyát ... és nem lesz semmi baja. Mi felnőttek gyorsan leneveljük ezekről a ?rossz" szokásokról, hogy majd nagykorában csak légkondicionált, sterilizált helységekben érezze jól magát, ahol nincs por, csúszómászó és egyéb csúnyaság. Ekkor majd megbetegszik a fény és oxigén hiányától. De előbb-utóbb majd csak lesz valaki - ha más nem, egy természetgyógyász -, aki kiparancsolja a természetbe, és ott újra helyrejön.

Nem szeretném elítélni a technikai társadalmat, hiszen minden létnek jogosultsága van, de az emberi szervezet nem tudja a gyors változásokat követni. Egyelőre nem képes károsodás nélkül elviselni évtizedeken keresztül a természetes fény nélküli létezést. De az étkeink is tele vannak mesterséges adalékanyagokkal, melyek felhalmozódnak, és a szervezetnek nincs ideje megszokni az újfajta táplálkozást.

De talán éppen ezért, gombamód szaporodnak a természetbúvár csoportok, az egészséges életmód klubok és az ezoterikus összejövetelek. A természetvédők egyre nagyobb nyilvánosságot kapnak, és már politikai pártot is alapítanak.

- Elégedett-e az iskolai környezetismeret-oktatás színvonalával? Érdekli-e a gyermekeket a természet?

- A természetet zárt helyen tanítják! A gyerekek könyvből tanulják megkülönböztetni a bokrot és a fát, és igen ritkán mennek ki a szabadba.

És ez a vidéki iskolákra is vonatkozik.

Ma már az agrár szülők gyermeke is naphosszat zárt közegben ül, délelőtt az iskolában, délután a TV vagy a számítógép előtt. Nagyon sok minden függ a neveléstől, hogy milyen példát mutatok a saját gyermekemnek. Nagyon-nagyon sok múlik a tanítónéniken is, akik lehet, hogy többet vannak a gyermekemmel, mint én.

A gyermekeket minden érdekli, ha megfelelő a tálalás. Na de a természet iránti igény az folyamatosan ott van minden gyermekben. Arra kell csak ügyelnünk, hogy ez az igény mindig megvalósuljon. Mit díjazunk nála jobban: ha folyamatosan rózsás az arca a futkározástól, vagy ha 5 évesen könnyedén kezeli az Office-t? Rajtunk múlik, hogy amikor gyermekünk felnövekszik, mi lesz számára fontosabb.

- Mi az, amit legelőször megtanít egy túra során?

- Levegőt venni. Ma már nem tudunk lélekzeni. Ez nem betűtévesztés, hanem az eredeti írásmód. Egy mély lélekzettel kapcsolatba kerülünk saját önvalónkkal, saját lelkünkkel és mindjárt megkapjuk a választ életünk kérdéseire. A mély lélekzetekkel az erdővel, a mezővel, a virágokkal is kapcsolatba kerülünk. Megjegyzem, hogy minden betegség mellett fellelhető oxigénhiány. A túrák során megismerjük a növényeket, mire valók, melyik mit gyógyít, melyik alkalmas táplálkozásra, hogyan lehet ételt készíteni belőlük, vagy esetleg szépítőszert. Minden túrán szabad tűznél készítünk ételt, és mindig másképp: parázsban, kövön, bográcsban, serpenyőben. Tehát fizikailag sok mindent megtanulunk, ami a természetben éléshez szükséges. A nagy lélekzetvételekkel a növényekkel való metakommunikációt segítjük. Átöleljük a fákat, és ők elmesélik, hogy mióta vannak azon a helyen, hogyan érzik magukat, és mit láttak az életük folyamán.

A túrákon mindig remek a hangulat, jut idő egy kis éneklésre és meditációra és játékra is.

- Van-e különbség a mai, illetve a nagyanyáink által gyűjtött gyógynövények hatóanyagai között?

- Hogyne! Ma talán csak a fokozottan védett vagy a civilizációmentes területeken találunk hasonló tisztaságú növényt, mint nagyanyáink korában. Szerintem ma már más hatóanyagokra van szükségünk, mint akkoriban, mert a betegségek is mások. Ha tudunk, ügyeljünk arra, hogy gyógyító vagy táplálékot adó növényeink megbízható helyről származzanak.

Csodálom azokat az életerős növényeket, akik állnak a poros országutak mentén, se vihar, se jégeső nem árt nekik, közben még gyönyörűek is, és folyamatosan tisztítják számunkra a levegőt, a környezetet. Van olyan növény is, - például a bodza -, mely minél piszkosabb, szén-dioxiddal szennyezettebb környezetben él, annál jobban virul. A tiszta erdőben élő társainak a gyümölcshozama, virágtermése csak egytizede az övének.

Tudom, hogy a Jó Isten nem hagyott minket eszköz és segítség nélkül. Tudom, hogy segít megtalálni azokat a növényeket, módszereket, melyekkel tisztábbá, egészségesebbé tudjuk tenni saját magunkat, a környezetünket és a Földünket.

- Mennyire hatékonyak a gyógynövények az erős gyógyszerekhez szokott emberek esetében?

- Néhány gyógynövény napjainkban már nem tud megfelelő hatást kifejteni. Régen a levendula kitűnő szer volt enyhe depresszió esetén, de ma a gyógyszeres kezeléseket nem tudná kiváltani. De a természettár kifogyhatatlan, és helyette másikat kínál. Ott van még a fagyöngy, az orbáncfű, a macskagyökér, a komló.

Mostanában a természetgyógyászok inkább nagyobb hatóanyaggal rendelkező gyógynövénykeverékeket ajánlanak a gyógyulni vágyóknak. A mai folyamatosan mozgó világban el kell szakadnunk azoktól a bevált szokásoktól, melyek nem tudnak eredményt hozni. Új utakat kell keresnünk.

- Mi városi emberek néhány gombáról és bogyóról sejtjük, hogy ehető, de mi más fogyasztható még az erdőkben?

- Ez most egy olyan kérdés, melyre több oldalon, vagy több könyvön keresztül válaszolnék legszívesebben. Röviden csak ennyi: minden, ami nem mérgező. Sok tápláló, vitaminokkal és ásványokkal teli növényt egyszerűen csak gyomnak titulálunk, kitépjük és kidobjuk. Kevesen tudják, hogy Erdélyben még napjainkban is csollány (csalán) levest főznek nagycsütörtökön. A csalán az egyik leguniverzálisabb növényünk. Kiskorában szárastól készítünk belőle főzeléket, nagykorában csak a levelét esszük, a gyökeréből hajnövesztő szert készíthetünk, a szárából vászon szőhető, csodálatos a gyógyhatása a csalánmag-olajnak, és az egész növény vérnyomáscsökkentő, vértisztító, vizelethajtó tulajdonságát mindenki ismeri. A nyírfa törzsből nyerjük tavasszal a nyírvizet, melyet néhány évtizeddel ezelőtt még hordókban árultak vidéki vásárokon. Örömmel tapasztaltam, hogy újra beszerezhető, csak most a gyógynövényboltokban. A fájából készül a nyírliszt, melyből kenyér süthető. A fenyő friss hajtását ecetben rakjuk el, és néhány hetes érlelés után fogyasztjuk.

Az akácvirágot esszük nyersen is, és elkészíthetjük sütve is. A pitypang leveléből lehet nyers salátát és lehet főzeléket is készíteni. Az erősebb hatóanyaggal rendelkező növényeket inkább gyógyításra vagy fűszerezésre használjuk, például a rozmaringot, a kakukkfüvet és a cickafarkot. Van olyan, ami csak külsőleg alkalmazható, különben mérgezést okoz, például a fecskefű, mellyel szemölcsöt lehet megszüntetni...

Se szeri se száma a természetadta lehetőségeknek.

- Mi az, amin Ön szerint legelőször változtatni kellene ahhoz, hogy újra felfedezzük a természet ajándékait, és élni is tudjunk velük?

- Le kell vetni a korlátainkat. Ne higgyük, hogy csak a civilizáció nyújtotta világban képes az ember létezni. Kiiktatni az életünkből a felesleges, a léthez abszolút szükségtelen dolgokat. Kipróbálni azt, hogy milyen mezítláb, mobil telefon, napszemüveg és kulcscsomó nélkül sétálgatni erdőn-mezőn. Persze, ez nem indul be gombnyomásra, ehhez a folyamathoz kell még valami. Manapság az életmódváltásnak a betegség a legnagyobb katalizátora. De ismerek olyan embert, aki a vagyonát elveszítette, és tanyára kényszerült, de most már semmi áron nem folytatná régi életét. Nagyon sokszor negatív történések segítenek az életmódváltásban, és persze, amikor benne. vagyunk nem örülünk neki.

Kívánom azt, hogy minél tudatosabban éljük meg a jelenünket, ismerjük meg a természetet, hiszen lesznek még gyermekeink, unokáink és azoknak is lesznek utódaik, akiknek egészséges Földet, levegőt és létet kell biztosítanunk.

Rajtunk múlik a jövő természete és egészsége!Köszönöm, hogy felkerested e honlapot!"Mennyből az angyal azt súgta nekem,
Szeretlek Téged, mint minden embert.
Megáll az idő, megáll az élet,
Egyetlen pillanat van, az örök szerelem.

Gondolataim sugárzó csillagként szállnak az éterben.
Magas, teljes, égbetörő terveimet hallgasd meg!
Kívánom a világnak, a teremtés minden ágának,
A boldogság édes hangulatát érezze át minden pillanatán.

Mederből mederbe csurgatod életed,
Most, hogy fogom kezed, hegycsúcs lesz léted.
Higgy bennem igaz tanítót, hisz Jézus küldött hozzád,
Hogy súgjam meg néked Isteni minőséged."

 

Éva Ilona

 

     
PROGRAM

BŰBÁJ és TÜNEMÉNY ezoterikus programok

Éva Ilona EvvaLena facebook oldalán

*   *   *

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobb oldali oszlopban 

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

találhatóak

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line * //ciganykartya.gportal.hu

Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok 

 

 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK online * Az alapoktól a mesteri szintig

//tarotakademia.gportal.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok online * SZERELMI MÁGIÁK *  Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu 


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * //tarotakademia.gportal.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. on-line * www.evailona.hu

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 8900- * 

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

online 29.000- Ft

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * //tartotakademia.gportal.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * Kattints ide!

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide  * * *

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI sp. TANÁCSADÁS  és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA, KÁRTYAVETÉS, SORSELEMZÉS * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Telefon, viber, telegram 06 70 314 5911 * Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, online 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, online 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ *** 


Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK