ÉVA ILONA /Evva Lena di Reirossi HONLAPJA

EZ AZ OLDAL MÁR NEM FRISSÜL * Éva Ilona / Evva Lena di Reirossi új honlapja itt található: kattints ide*  Az aktuális előadások, kurzusok itt olvashatóak: kattints ide! * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide !

*ÜDVÖZÖLLEK*

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

  

     
ÉVA ILONA*Evva Lena
     
LÉGY ÖNMAGAD!

Vezetett MEDITÁCIÓK

* Töltekezés a fénnyel, hogy ragyogj, mint az angyalok

* Találkozás önmagaddal, hogy valóban az légy, aki vagy

     
*******

* Éva Ilona FÉNYADÓ BLOGJA kattints ide!

Írások, képek "aha" élmények...


Éva Ilona FILMCSATORNÁJA: ezoterikus filmek, videók, spirituális tanítások, Tarot és egyéb kártyavető tanok, angyali és tündéri témakörök, no meg némi boszorkányság és mágia * Kattints ide!


Éva Királyné

Create Your Badge

 

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
     
MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
     
NECRONOMICON ÁTKA
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
     
EZOTERIKUS KLUB
     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE, 
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

 

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

*   *   *   *   *

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE, 
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

  

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

*   *   *   *   *

A varázsgömb 
TITKA

KATTINTS IDE,
ha megakarod ismerni a varázsgömb titkát!

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Kattints ide!

     
EZOTERIKUS FILMEK
     
MAGYAR VAGYOK!
     
LINKAJÁNLÓ
     
G-mail BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-10-06
     

Éva Ilona

Tarot kártyavető iskola VI. rész
Gyakorlatok 22 lappal ~ vetési módok ~ párkapcsolat elemzések

Tapasztalatból tudom, hogy akik jövendőmondóhoz fordulna, azok kilencven százaléka elsősorban a párkapcsolatára kíváncsi. De mondhatnám úgy is, hogy az ember legfontosabb éltető eleme a Szer-elem. A maradék tíz százalék kilencven százaléka a munkájára, karrierjére, anyagi előrejutására vár választ, és ha jól számoltam maradt egy százalék, aki az egészségi állapotáról szeretne többet tudni. A fentiekből következik, hogy a párkapcsolati vetési módokat fogjuk előtérbe helyezni.

Sajnos sokan úgy vetne kártyát, hogy gyakorlatilag ítéletet mondanak a tanácsot kérő felett. Nem ez a dolgunk, hanem az, hogy utat mutassunk. Látjuk, hogy jelenlegi helyzetből fakadóan mi fog történni? Ha kedvezőtlen végkifejletet látunk, akkor hagyjuk annyiban a dolgot? Közöljük az eredményt a kérdezővel és engedjük útjára? Nem. Kötelességünk több utat mutatni, rávilagítani számára eddig rejtett helyzetekre. Negatív végkifejlet esetén mindig kérdezzük meg az égieket a lapok segítségével, hogy tudunk-e változtatni, ha igen, nézzünk meg egy másik utat is, mely kellemesebb végkifejlettel zárul. Ehhez természetesen a kérdezőnek is tenni kell valami. Hogy mit kell másképp cselekednie, gondolnia, abban tudunk igazán segíteni.
A döntést, hogy melyik utat választja, azt már nem vehetjük el a kérdezőtől. Neki kell az utak közül kiválasztania a számára legkedvezőbbet, mi esetleg csak javaslatot tehetünk.

Egyik kedves barátnőm elment egy idős kártyavető asszonyhoz, aki köszönés helyett ráförmedt:
- Tudja, hogy magának gyomorrákja van?
- Nem, de akkor most mit tegyek? - kérdezte döbbenten.
- Azt én nem tudom. - hangzott az egyszeri válasz.
Nos, ennél mindenesetre legyünk szélesebb látókörűek. Ha bajt, problémát látunk, különösen az egészség területén, először mindig mondjunk pozitívumot és utána közöljük a sötét részt. Azt is oly módon, hogy előbb előrevetítünk egy tanácsot:
- Úgy látom életmódot kell változtatnia, amennyiben nem teszi meg sajnos nem látok igazán jókat.
Vagy:
- Előbb-utóbb érdemes felkeresni orvosát, mert egy bizonyos koron túl már évente javasolt a kivizsgálás. Így elkerülhető egy komolyabb probléma. (Itt, akár pontosíthatunk is).

Mi, a Tündérképzőben csak egyszeri kártyavetőknek nevezzük azokat, akik kérés nélkül ráerőszakolják magukat az emberre és osztják a baljós eseményeket. Tudom, hogy olyan jó lenne világgá kürtölni, milyen remekül tudjuk olvasni a kártyákat, miket látunk a lapokban, ám várjuk meg, míg olyan biztonsággal kezeljük a Tarot-t, hogy az kisugározzék belőlünk és ezáltal vonzzuk be a tanácsot kérőket.
Tehát ne feledjük, a célunk a tanácsadás, nem az ítélethozatal.

Szinte minden kártyavető átéli azt az eufórikus pillanatot, amikor úgy érzi mindent tudhat a világról, mindenbe beleláthat a kártya segítségével. Ez bizony önhittséghez vezethet. Lehet, hogy kivülről úgy látszik, óriási tudásunk, milyen nagy emberek vagyunk, de higgyük el, az sokkal bátrabb, erősebb, aki rá meri bízni az életét gyakorlatilag egy idegenre. Legyünk mindeig alázatosak és figyelmesek a kérdező iránt.

Az éremnek van természetesen egy másik oldala is, amikor a kérdező produkál, finoman mondva érdekes helyzeteket. Eljön, hogy a tanácsodat kérje, ám ha nem azt mondod, amit hallani akar, akkor megsértődik. Ha megadod magad és azt mondod, amit hallani szeretne és nem valósul meg, akkor elmondja majd rólad, hogy neked bizony tévesek az információid.
A térségünkben számtalan jós, jövendőmondó él és dolgozik. Személyesen nem ismerjük egymást, de klienseink hozzák-viszik a véleményalkotásaikat rólunk, úgyhogy látatlanban már valamelyest megismerhettük egymást. Kik azok, akik jóstól jósig járnak? Vagy azok, akik elégedetlenek a válasszal, és addig mennek, amíg végre olyat nem hallanak, ami megfelel az elvárásaiknak, vagy pedig azok, akik a pozitív jóslatok ellenére kis önbecsüléssel rendelkeznek, és fontos számukra többször hallani a kedvező mondatokat.

A fentieket nem ijesztegetésnek szánom, de bizony egy jövendőmondónak sziklaszilárdnak kell lennie a jóslatait illetően és nem engedheti, hogy befolyásolják, valamint az is csak a hasznunkra lehet, ha erkölcsileg tisztán, etikusan állunk a munkánkhoz.
Amikor gyakorlunk, először a barátainknak, ismerőseinknek próbálunk segíteni, de higgyétek el, idegennek sokkal könnyebb átadni az égi információkat, mert nem köt bennünket egy korábban kialakult vélemény vagy gondolat.Kérdés típusok a párkapcsolat területén

Most ugyanazt a témát több oldalról fogjuk körbe járni. Mindenekelőtt csendesedjünk el, gyújtsunk egy gyertyát és vegyük fel égi mestereinkkel a kapcsolatot. Ha jelen vannak, a gyertya lángja is szépen ég, töltsük fel kártyáinkat, zárjuk le magunkat és készen is állunk a munkára.
Ez alkalommal lássuk miniszterelnökünk és felesége kapcsolatát úgy, mintha a feleség tenné fel a kérdéseket.
- Hogyan alakul az elkövetkezendő egy évben a házasságunk?
Ha másképp fogalmazza a kérdését, fogalmazzuk újra az előbbiek szerint. Az egyik legfontosabb dolog a pontos kérdésfeltevés. Kérdés nélkül soha ne vessünk kártyát.

Alapvetés
Gondos keverés és terítés után emeljünk ki egyesével három kártyát a szétterített lapok közül, és figurával felfelé helyezzük őket egymás mellé.
1. lap: A jelenlegi helyzet.
2. lap: A folyamat.
3. lap: A végkifejlet.
Elemezzük a lapokat a Párkapcsolati elemzés szerint. Amennyiben nem vagyunk elégedettek az információval, különösen a végkifejlettel, keverjük be a lapokat, terítsünk és húzzunk újra három kártyát, melyeket egymás mellé helyezünk.
1. lap: Mit tegyen, hogy jobb helyzet alakuljon ki?
2. lap: Mit ne tegyen?
3. lap: Amennyiben megteszi, amit az előző két lap javasol, milyen végkifejlet várható?
Ezek után elemezzük a kártyákat.
Mint láthatjuk máris két utat tudtunk mutatni, azt, hogy melyik útra lép, megfogadja e a második három lap tanácsát vagy sem, az már a miniszterelnökné döntése.
Anélkül, hogy a másikkal tudatnánk beszéd közben kihúzhatunk minden feltűnés nélkül egy lapot, hogy megtudjuk, megteszi-e a kellő változtatásokat a kapcsolatuk érdekében. Ha pozitív jelentéstartalmú a lap, akkor minden bizonnyal igen.

 

Isteni szerelem
- Hogyan állnak egymáshoz fizikai, érzelmi, gondolati szinten a házaspár tagjai?
A megkevert, szétterített kártyákból kihúzunk 2 lapot, és figurával felfelé egymás mellé helyezzük őket. Bal oldalt mindig a pár női tagjának a lapja legyen.
1. lap: Mit mutat a feleség a férje felé, azaz hogyan nyilvánul meg fizikailag a másik irányába?
2. lap: A férj mit láttat magából a feleség irányába?
Miután szokás szerint értelmeztük a lapokat, újrakeverünk, terítünk, és ismét kihúzunk 2 lapot, és ismét egymás mellé helyezzük őket.
1. lap: Mit érez a feleség a férje iránt?
2. lap: Mit érez a férj a feleség iránt?
Értelmezés után ismét keverünk, terítünk, majd húzunk két lapot és egymás mellé helyezzük őket.
1. lap: Mit gondol a feleség a férjről?
2. lap: Mit gondol a férj a feleségről?
Nem maradt más hátra, csak az értelmezés.
A kérdező általában csak arra kíváncsi, hogy mit érez iránta, illetve mit gondol róla a férje? Nyugodtan elemezzük a többi lapot is, mert az segít a tisztánlátásban.
Sokan azt gondolják, tehát nem érzik, hanem gondolják, hogy szeretik a párjukat, pedig a kártyákból világosan kiderül az igazság. Ne feledjük, a kimondott szó csak a kommunikáció hét százalékát tartalmazza. Az igazság egyéb jelekből olvasható, vagy a kártyákból. Ebből ne azt szűrjük le, hogy a másik valótlant állít, inkább csak nincs tisztában az érzelmeivel. Ebben is segíthetünk neki.

Melyik válasszam?
Mi van akkor, ha kiderül, hogy megjelent a "harmadik" a miniszterelnökné életében és nem tudja mit tegyen?
Azt már láttuk, hogyan alakul a férjével a kapcsolata, akár az elkövetkezendő egy évben, akár egy hosszabb időszak alatt. Most nézzük meg, ha a "harmadikat" választaná, vele hogyan alakulna az élete. Az Alap vetés szerint járjunk el, azaz húzzunk három lapot és értelmezzük őket.
Mi elmondtuk az elnöknének mi várható, ha az egyiket, ha a másikat választja. Itt átadjuk a döntést, hogy ki mellett fog élni a későbbiekben?

Titkos vágy
Vajon mi lehet a miniszterelnökné asszony titkos vágya? Lehet, hogy maga sem meri megfogalmazni. Segítsünk neki! Minél hamarabb indul el vágyai útján, annál közelebb kerül a boldogsághoz. A szétterített lapokból egyetlen kártya megadja a választ.

Valóban felemelő érzés mások életébe belepillantani, de vajon szembe merünk-e nézni saját kapcsolatunkkal, vágyainkkal. Mielőtt másokat elemeznénk nézzünk a tükörbe, és vállaljuk fel saját érzéseinket, ballépéseinket, saját sötét oldalunkat. Javaslom, legyen most ez a gyakorlat, ám önállóan.(folytatjuk)

*   *   *   *   *

Tarot tanfolyam

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Képre kattintva betekintő és leírás!

TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK

TAROT TANFOLYAM HALADÓKNAK

    
Mi leszel, ha mindezt tudod és már gyakorlatod is van?

Tarot mester, életvezetési tanácsadó, Tarot oktató

Tanfolyamvezető: Éva Ilona, a Tarotakademia vezetője, MHVSZ elnökségi tag 

Jelentkezés: 06-70-314-5911

Tündérképző

 *   *   *   *   *

 Feliratkozás hírlevélre  *  ÉVA ILONA a FACEBOOK-on  

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: http://www.youtube.com/evailona777 

     
PROGRAM

BŰBÁJ és TÜNEMÉNY ezoterikus programok

Éva Ilona EvvaLena facebook oldalán

*   *   *

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobb oldali oszlopban 

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

találhatóak

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * www.ciganykartya.eu

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * www.ciganykartya.eu *  Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig

www.tarotakademia.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu 


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * www.tarotakademia.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * www.evailona.hu

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN, DVD-n és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * 

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * Kattints ide!

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     
TAROT ISKOLA ON-LINE
     
GILDED

 VARÁZSLATOS ÉTKEK FŐZŐKLUB a szicíliai maestro Pietroval, a részletekért kattints ide!

     
*** *** ***

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus *  10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni *  Kártyakiválasztás:  http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots *  Megrendelés és ár info: http://www.replikashop.hu

     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide * Evva Lena di Reirossi és a Royal Sybillák oldala  kattints ide  * * *

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS  és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN, TISZTÁNLÁTÁS * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19-23, péntek 16-19 óráig. Egyéb időpontokban egyeztetés után 06 70 314 5911 * Fizetés utólag csekken vagy bankszámlára. Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás, parapszichológia * www.facebook.hu/evailona1

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, intenzív 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, intenzív 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ *** SYBILLA KÉPZŐ a művészi jóstudomány iskolája //evailona.gportal.hu/gindex.php?pg=34690871 * * * * * A tanítások helyszíne Budapest, XV. ker. Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo

*******


MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj