ÉVA ILONA /Evva Lena di Reirossi HONLAPJA

EZ AZ OLDAL MÁR NEM FRISSÜL * Éva Ilona / Evva Lena di Reirossi új honlapja itt található: kattints ide*  Az aktuális előadások, kurzusok itt olvashatóak: kattints ide! * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide !

*ÜDVÖZÖLLEK*

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

  

     
ÉVA ILONA*Evva Lena
     
LÉGY ÖNMAGAD!

Vezetett MEDITÁCIÓK

* Töltekezés a fénnyel, hogy ragyogj, mint az angyalok

* Találkozás önmagaddal, hogy valóban az légy, aki vagy

     
*******

* Éva Ilona FÉNYADÓ BLOGJA kattints ide!

Írások, képek "aha" élmények...


Éva Ilona FILMCSATORNÁJA: ezoterikus filmek, videók, spirituális tanítások, Tarot és egyéb kártyavető tanok, angyali és tündéri témakörök, no meg némi boszorkányság és mágia * Kattints ide!


Éva Királyné

Create Your Badge

 

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
     
MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
     
NECRONOMICON ÁTKA
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
     
EZOTERIKUS KLUB
     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE, 
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

 

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

*   *   *   *   *

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE, 
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

  

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

*   *   *   *   *

A varázsgömb 
TITKA

KATTINTS IDE,
ha megakarod ismerni a varázsgömb titkát!

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Kattints ide!

     
EZOTERIKUS FILMEK
     
MAGYAR VAGYOK!
     
LINKAJÁNLÓ
     
G-mail BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-10-06
     

 Éva Ilona

Tarot kártyavető iskola III. rész
A Nagy Árkánum 1-6 lap ~ Kártya tisztítás, feltöltés ~ Elmélyülés, meditáció ~ Gyakorlatok

*   *   *   *   *

Egy leendő Tarot mester legalább egy évig tanulja a kártyavetés művészetét, majd addig gyakorolja az életben, amíg el nem éri a mesteri szintet. A gyakorláshoz természetesen szükség van a pozitív visszajelzésekre, melyek egytől egyig csak növelik a kártyavető magabiztosságát, erejét. Tisztában van a Négy elem tannal, ismeri az arkangyalokat, az evangélistákat, megérti a bolygók üzenetét, a szerelem isteni mibenlétét és a személyiségek különbözőségét. Ez egy más minőségű tudás, mint amit itt, az interneten tanulunk.

Tudjuk, hogy a kártya mindig igazat mond, mindig a valóság hű tükrét mutatja felénk, de e rövid on-line tanfolyam után, ne írjuk ki a névjegykártyánkra, hogy életvezetési tanácsadó vagy azt hogy tarot kártyavető mester. Ezeket a titulusukat hagyjuk meg a Tarot Akadémiásoknak. Mivel valóban egy rövidke tanfolyamon vagyunk, így értelemszerűen, nem a teljes tudás kerül átadásra, hanem csak egy töredéke, a bölcsesség útjának egy kis szakasza. Ezzel a kis szakasszal nagyon sok mindenre választ fogunk kapni életünkben és biztos vagyok abban is, hogy senki sem fog megrekedni, ennél az egyszeri szintnél, hanem tovább fejleszti tudását, akár tanfolyamon, akár önképző módszerrel.

Ha döntő fontosságú kérdésre szeretnénk választ kapni, akkor inkább keressünk fel egy jó nevű Tarot mestert, aki biztosan kivezet bennünket az útvesztőből, a tanácstalanságból, esetleg a betegségből, aki közvetíti nekünk a bolygók üzenetét, "függőleges világban" él, akivel időt utazhatunk, aki több lehetőséget tár elénk akár egyetlen egy témában is.
Nos eleget szaporítottam a szót, térjünk a lényegre, kezdjünk el ismerkedni a lapokkal
.

 

I. A Mágus


 

 

Általános jelentés
Teremts! Minden a kezedben van.
Minden a kezedben van, bármit megtudsz tenni. Minden lehetőséged meg van arra, hogy véghez vidd elképzeléseidet. Úgy alakítod a sorsodat, a jövődet, a kapcsolatodat, ahogy akarod. Légy aktív, tettrekész, törekedj a teljességre, a mesteri munkára, ügyed minden részletét járd körbe, a megoldás ott van. A valóság talaján teremtsd meg álmaidat, vágyaidat, elképzeléseidet.
Számomra oly szomorú, hogy amíg mi azt tanuljuk és tanítjuk, hogy alkalmazd teremtő erődet, materializáld vágyaidat, addig gyermekeink azt tanulják az iskolában, hogy ~ a vágyakozás az élet megrontója ~ (Madách Imre), egy sötét jövő képét kivetítve.

Vezérszavak
Erőlehívás, összpontosítás, cselekedet, aktivitás, tisztaság, körültekintés, tehetség.

Személyiség
Férfi minőségű, sötét hajú, rendkivül aktív és tettrekész személyiséggel van dolgunk. A Mágus olyan ember, aki szereti saját maga megoldani a problémáit és a mások problémáit is. Tudja kivülről nézni a helyzeteket, függetlenül, részrehajlás nélkül. Tiszta a szíve és a lelke. Szüksége van az életben nemes célokra, pusztán a pénzért dolgozni sem tudna. Amit csinál, abban maximális a hite. A dolgokhoz való pozítiv hozzáállásának a segítségével képes a másoknak lehetetlennek tűnő helyzeteket is megoldani.
Igen nagy szexuális erővel rendelkezik, de félre tudja tenni egy izgalmasnak tűnő munka miatt.

Állatövi hozzárendelés
Vizöntő

Egészség mutató
Makk egészség.

Döntés
(döntés az, ha egyszerűen pl. csak azt szeretnénk tudni, hogy jó irányba haladunk-e, jól választottunk-e? stb.)
Kedvező.

Időpont megjelölés
Amikor a rózsák nyílni fognak, azaz tavasz vége, nyár eleje, de azt is mondhatjuk, hogy egy éven belül.

Diszharmónia
Szétszórtság, trehányság, a dolgok félbehagyása, akaratosság.

 

 

II. A Főpapnő

 


Általános jelentés
Hagyd a dolgokat maguktól megtörténni!
Hallgass az intuícióidra és az érzékeidre! Nem kell mindent mindenkinek elmondani. Nem baj, ha titkaid vannak.
Lehet, hogy még nem áll minden információ a rendelkezésedre, de idővel teljes rálátásod lesz a kérdéses problémára. Járd körül jobban a témát, légy óvatos és körültekintő. Nem kell elsietni a dolgokat. Ne avatkozz bele, hagyd a dolgokat maguktól megtörténni. Amúgy pedig minden úgy jó, ahogy van. Fogadd el, hogy nem vagyunk egyformák, lehetnek különböző vélemények ugyanarról a dologról. Lehet, hogy még csiszolnod kell a lojalitásodon. Lehet, hogy a türelmet és az elfogadást még gyakorolnod kell.

Vezérszavak
Tanulás, ráhangolódás, titokzatosság, óvatosság, hallgatás, intuíció, passzivitás.

Személyiség
A Főpapnő női minőségű, sötét hajú, hallgatag, kissé zárkózott személyiség. Bár zárkózott, azért szüksége van családra. Érzelmeit nem valószínű, hogy kimutatja. Általában csak egy gyermeke van, mert az állandó tanulás elveszi minden idejét. A lelki kapcsolatot fontosabb számára, mint a lelkiség.
A tudás megszerzésére általában autodidakta módszereket választ. Rendkivül mély bölcsesség lakozik benne. Szeret néha egyedül lenni, időnként visszahúzódni. Titkaidat nyugodtan megoszthatod vele, ő biztosan nem fogja tovább adni. Nemcsak, hogy megőrzi a titkodat, de renkivül megértő is. Különben sem lehetnek előtte titkaid, mert belelát a lekedbe.
Elfogadó típus, aki tisztában van azzal, hogy van jó és rossz, fekete-fehér, igen-nem. Tudja, hogy mindkettőre szükség van, hiszen a fényesség a sötétség nélkül nem tud tündökölni, ezáltal egyformán kezel mindent és mindenkit, tehát számára nincs rossz. Kiváló a megérző képessége, alkalmas a telepatikus kommunikációra is, akár médium is válhat belőle. Hagyja dolgokat maguktól megtörténni, nem avatkozik bele.

Állatövi hozzárendelés
Halak.

Egészség mutató
Érzékeny pontok a medence-övi szervek. Ez nem betegséget, hanem szó szerint érzékenységet jelent. Tehát ide tartozik a nemi szervek, a vese és a húgyutak enyhe megbetegedésére való hajlama. Cickafark teával kezelhető. Időnkénti enyhe depresszió is megfigyelhető, de egy egy hetes orbáncfüves kúra kiváló gyógyír lesz.

Döntés
50% esély van, de jelentheti azt, hogy is, talán, nem tudható, titokzatos, nem egyértelmű.

Időpont megjelölés
A következő teli Hold idején vagy mondhatjuk azt is, hogy néhány hónapon belül, vagy megjelölhetjük a nyár végét, amikor a gránát almák beérnek.

Diszharmónia
Sírásra való hajlam, túl érzékenység, az érzelmek elfojtása, elzárkózás, gyávaság.

 Ez a videó az "On-line Tarot tanfolyam" tulajdona, csak előfizetőknek tekinthető meg. Bővebben:  www.youtube.com/playlist

 

III. Az Uralkodónő

 


Általános jelentés
Elérkezett az aratás ideje.
A dolgok megérettek, learathatod munkád, tevékenységed dicsőségét, elnyered méltó jutalmadat.
Jó úton haladsz, termékeny talajra találtál és kézben tudod tartani a helyzetet. Ebből még új dolog is fog fakadni. Az adott kérdésben gyümölcsözni fognak gondolataid, cselekedeteit. Termékenység, érettség gazdagság lesz-e témában a részed. Gondoskodj az ügyben szereplőkről jó anyaként!
Tudd, hogy biztonságban vagy.
Ha a kérdés az, hogy lesz-e gyermeke X.Y-nak, ennél a lapnál határozott igen a válasz.
Vezérszavak
Család, anyaság, gondoskodás, gazdagság, kényelem, vezető erő.

Személyiség
A Uralkodónő világos vagy világosbarna hajú női minőségű személyiség. Vezető típus, vezér egyéniség, ha dolgozik valószínűleg vezető állásban van. Anyagi jó létben él. Természetkedvelő és egyben a viselkedése is természetes. Szereti a kényelmet és a kényeztetést. Gondoskodik családjáról illetve környezetéről. Szereti a gyermekeket, vagy több van neki, vagy több gyermeket szeretne. Nagyon fontos számára a család. Családja illetve udvartartása nagy. Rendkívül termékeny típus, és fontos számára a testi kapcsolat.
Életvidám, életerős és egyben érzelemgazdag is. Ő bátran kimutatja érzelmeit, legyen az dühkitörés vagy öröm.

Állatövi hozzárendelés
Bika

Egészség mutató
Erősség a medence övi szervekben rejlik. A gyenge pont az emésztőszerv. Lehet csak túlzott torkosság vagy túlevés miatti rosszullét. Kezelhető, gyógyítható problémáról van szó, egy kis borsmenta fogyasztása étkezések előtt biztosan jót fog tenni.

Döntés
Kedvező.

Időpont megjelölés
Július-augusztus-szeptember, azaz az aratás időszakától a gránát almák beéréséig.

Diszharmónia
Renyheség, tunyaság, lustaság, akaratosság, önzés, az anyagiak túlzott hajszolása, élvhajhászás.

 Ez a videó az "On-line Tarot tanfolyam" tulajdona, csak előfizetőknek tekinthető meg. Bővebben:  www.youtube.com/playlist

 

IV. Az UralkodóÁltalános jelentés
Állj ki elképzeléseid mellett!
Urald a helyzetet, tarts a kezedben az irányítást! Józanul és következetesen állj a dolgokhoz! Reakciód legyen gyors, ám mégis átgondolt. Tettrekész, aktív időszak következik. Céljaidban mutakozzék meg a magasabb rendűség és a kivitelezésben a kitartás.
Gondoskodj a körülötted lévőkről, lehet, hogy anyagi biztonságukat neked kell megoldanod.
Lesznek küzdelmeid is, frontális ütközeteid, de jó harcos módjára nyertesen fogsz kikerülni a csatából. Véghez viszed terveidet.
Használd a benned rejlő fizikai erőt! Állj ki céljaidért, elképzeléseidért.

Vezérszavak
Vezető erő, irányítás, család, apa, gondoskodás, harcok, aktivitás, határozottság, átgondolt gyors reakciók.


Személyiség
Az Uralkodó férfias minőségű harcias, uralkodó típus, vezér egyéniség. Nemcsak kiállása van a vezetéshez, hanem megfelelő bölcsessége is.Valószínűleg vezető állásban van. Kezében tudja tartani az irányítást, roppant céltudatos, tettrekész és aktív. Elképzeléseit akár harcok árán is véghez viszi.
Bár fontosak számára az anyagiak, mégis szüksége van arra, hogy nemesebb céljai legyenek. Gyakran kerül konfrontációban, de ezt talán még élvezi is. Sérülései, felületesek, hamar gyógyulnak. A lelkén szinte lehetetlen sérülést okozni, nagyon szilárd és ellenálló. Ha kimerül, rövid időn belül regenerálja magát.
Érzelmeit nem rejti véka alá.
Hatalmas szexuális ereje van. Fontos számára a testi kapcsolat.

Állatövi hozzárendelés
Kos bika.

Egészség mutató
Balesetre való hajlam, de mindig kiheveri. Az emésztőszerve időnként túlterhelt. Felfújódás előfordulhat, de természetes alapú puffadásgátló, mint például a borsmentás készítmények segíthetnek a problémán.

Döntés
Kedvező, ám az elején még nem biztos, hogy úgy tűnik.

Időpont megjelölés
Tavasz, mikor a Kos újjá éled.

Diszharmónia
Vitatkozásra való hajlam, hatalmi vágy, csapongó szexualitás, fafejűség, akaratosság, önzés, túlzott önbizalom. Ez a videó az "On-line Tarot tanfolyam" tulajdona, csak előfizetőknek tekinthető meg. Bővebben:  www.youtube.com/playlist

 

V. A Főpap

 

Általános jelentés
Lásd meg a dolgok értelmét!
Amit tudsz, amit átélsz osszad meg! A tudás nemcsak tiéd. Add tovább tapasztalataidat!
A kérdéses ügyben keresd meg a rejtett értelmet! Igen tanulságos helyzetről van szó, mely kellő bölcsességet, tapasztalatot és körül tekintést igényel.
A megoldás kulcsa nálad van, de egyedül nem valószínű, hogy célhoz érsz.
Céljaid mindig legyenek nemesek.
Te magad mutass őszinteséget és megértést mások iránt. Egyformán állj mindenkihez és mindenhez. Senki sem fontosabb a másiknál.
Itt több lehetőség is van. Több úton is elidulhatsz.

Vezérszavak
tanítás, mély értelmezés, bölcsesség, kulcs, egyenrangúság, megértés.


Személyiség
A Főpap ősi, mély bölcsességgel rendelkező, férfi minőséggel megáldott személyiség. Zárkózottnak tűnik és mintha nem érdekelné őt túlzottan a másik nem. Számára mindenki egyforma, nem tesz különbséget, jó és rossz, férfi és nő, gazdag vagy szegény között. Elsősorban a belső értékekre törekszik. Tapasztalatait, gondolatait szereti továbbadni. Jó tanító lehetne belőle, de valószínüleg valamilyen formában már oktató is.
Csak nemes célokért tud cselekedni, dolgozni. Puritánnak tűnik kívülről, ám annál nagyobb belső gazdagsággal rendelkezik. Bár kutatja a dolgok rejtettebb értelmét, de nem az érzelmek szintjén, tehát inkább szellemi tapasztalatokra törekszik.
Bátran kérd a tanácsát, tudásának megfelelően biztosan segíteni fog, sőt javaslom is, hogy beszélj vele, mert a jelenlegi problémád megoldásának a kulcsa valószínűleg nála van.

Állatövi hozzárendelés
Mérleg bak.

Egészség mutató
E lapnál emésztőszervi gyengeségről beszélhetünk. Túl nehéz zsíros ételt nem szabad fogyasztani. Javaslom a böjtöt, és a növényi étkek fogyasztását. Ha szívproblémák vagy keringési rendellenességek adódnak, akkor a hathetes galagonyás vörösbor kúrára szükség lesz.

Döntés
Még ne dönts, várj, míg az összes lehetőség kristálytisztán kibontakozik előtted.

Időpont megjelölés
Hát, erre bizony minimum egy évet kell várni. Lehet éveket is mondani. Hagyatkozzunk az intuíciónkra.

Diszharmónia
Korlátoltság, bigottság, döntésképtelenség, rágódás.

 

 Ez a videó az "On-line Tarot tanfolyam" tulajdona, csak előfizetőknek tekinthető meg. Bővebben:  www.youtube.com/playlist

 

VI. A Szeretők

 

Általános jelentés
Áldás van az ügyön, beteljesülnek vágyaid.
Áldásos helyzetről van szó, az égiek támogatják elképzelésedet, döntésedet, tevékenységedet. Örömödet oszd meg másokkal is.
Ha munkáról, hivatásról, anyagiakról van szó, akkor valószínűleg közös munka, együttműködés, egyesülés tanácsolható.
Teljes siker várható, mely igen nagy élményeket, csúcsélményeket hordoz magában, sőt, valószínűleg ebből még további új dolog fog fakadni. Paradicsomi állapotok fognak uralkodni.
Menj, amerre a szíved húz!

Vezérszavak
Áldás, védelem, szerelem, együttműködés, siker, kellemes időszak.
A Szeretők állapotának az elérése életünk céljai is egyben. A legmagasabb rendű isteni energia, a szerelem megélése itt e földön fizikai testtel, érzelmekkel telítve.

Személyiség
Kedves, tiszta lelkű, érzelemgazdag személyiségről van szó, aki számára a legfontosabb a párkapcsolat és a szerelem. Úgyis mondhatnánk, hogy szerelmes típus. Mindent e mögé csoportosít. Családcentrikus és társaságkedvelő, aki nem szereti az egyedüllétet. Dolgozni vagy kikapcsolódni képtelen egyedül. Befogadó és egyben elfogadó típus, akinek erőteljes a kisugárzása. Érzelmeit kimutatja, nem tudná, de nem is akarja palástolni, hiszen eszébe sem jut, hogy kéne. Optimista beállítottságú, pozitív életszemléletű egyénről beszélünk, aki mindig a szívére hallgat.

Állatövi hozzárendelés
Rák iker.

Egészség mutató
Általánosan jó egészségügyi állapotról beszélhetünk. Ha időnként kissé bedobog a szív, nem szabad megijedni. A hirtelen dobogás csak egy kis jelzés a saját gondolatokra és cseledetekre. Megnyugtatásul esténként egy enyhe citromfű tea biztosan jót fog tenni.
Ha medence-övi panasz jelentkezik, akkor tartsunk egy-két hetes cickafarkfű tea kúrát.
A Szeretők egészséget hordozó lap enyhe panaszokkal.

Döntés
Minden esetben kedvező.

Időpont megjelölés
Szeptember-október, amikor az almák beérnek és vörösbe borul a természet, de úgy is mondhatjuk, hogy Mihály nap környékén.

Diszharmónia
Képtelenség a belső csöndre, zaklatottság illetve zaklatás, kielégületlenség, állandó locsogás. 

Ez a videó az "On-line Tarot tanfolyam" tulajdona, csak előfizetőknek tekinthető meg. Bővebben:  www.youtube.com/playlist

 


A kártya megtisztítása

Ha lehetőséged van rá, új kártyát vásárolj, mely nem hordozza egy korábbi tulajdonos lenyomatait, energiáit
Amennyiben már megvan, azt megtisztítjuk és feltöltjük a Négy elem tan szerint, merthogy a Tarot kártyát a Négy elemmel töltjük. Bár itt az interneten csak a Nagy árkánommal való vetés tudásának az átadására van lehetőség, de mivel az is tartalmazza a Négy elemet, így értelemszerűen ugyanúgy tisztítjuk és töltjük, mint a 78 lapos teljes csomagot.
Most lássunk néhány kártyatisztító módszert.

1. Miután kibontottad a kártyákat helyezd egy tálcára és tedd ki a déli napsütésre fél órára.

2. A kártyákat legyezőszerűen fogd a kezedben és húzd el a gyertya lángja felett hatszor, háromszor figurával a láng felé, háromszor pedig a hátlappal a láng felé. Természetesen e közben vizualizáld, vagy mond magadban háromszor, hogy
- A kártyák tökéletesen tiszták.

3. Fogd az egyik kezedben a kártyacsomagot lazán tartva a másik kéz tenyeréhez oda-oda ejtegetve, közben fújkáld meg többször, miközben gondolatban elmondod háromszor a fenti mondatot.

Ha használt kártyáról van szó, akkor javaslom, hogy egymásután mind a három módszert alkalmazd.

 


A kártya feltöltése

A továbbiakban szükségünk lesz egy kb. 40x40 cm-es kendőre, egy gyertyára, egy füstölőre, egy kis szenteltvízre, ha nincs akkor jó a forrásvíz is, - esetleg javaslom a Margit-szigeti ásványvizet - , egy számodra kedves ásványra, mely lehet egy egyszerű kavics is. Ha mindez meg van?

terítsd le a kendőt!

Gyújtsd meg a gyertyát és a füstölőt, a szentelt vizet pedig helyezd el úgy, hogy könnyedén benedvesítsd vele az ujjaidat.

Terítsd szét a kártyákat a kezedben legyezőszerűen, majd húzd el a gyertyalángja felett hatszor, úgy mint a tisztításnál, de most a gyertyával, ami a Tűz elemet képviseli nem tisztítod a lapokat, hanem töltöd és közben a következőket mond:
- Feltöltelek a Tűz elemmel

Végy néhány csepp szenteltvizet a szabad kezedbe és a nedves ujjadat húzd el hatszor a szétterített lapokon, háromszor a figurás oldalon, háromszor hátlapon.
- Feltöltelek a Víz elemmel!

Most ugyanúgy húzd el a füstölő füstje felett, mint a gyertyánál. A füstölő a Levegő elemet képviseli, mert általa látható a levegő.
- Feltöltelek a Levegő elemmel!

Végül tedd az asztalra továbbra is legyezőszerűen a paklit és görgesd át rajta a kövedet háromszor a figurás oldalon, majd fordítsd meg és háromszor a hátoldalon.
- Feltöltelek a Föld elemmel.

 

 

Elmélyülés, ráhangolódás, lezárás

Minden kártyavetést elmélyüléssel, ráhangolódással kezdünk, hogy csak is a tiszta igazat tolmácsoljuk. Megjegyzem, hogy magunknak nehezebb jövendölni, mint idegennek, mert emberek lévén bizony elfogultak vagyunk, és elfogultságunk bizony tükröződik a kártyalapokban. Ha nem sikerül magunkat teljesen lezárni földi tapasztalatainktól, befolyásoljuk a kártyajárást, akkor bizony hamis képet kaphatunk. Hogy ezt elkerüljünk, minden egyes kártyavetés előtt lezárjuk magunkat és rákapcsolódunk az égi csatornákra. Nyugodt, csendes helyet válasszunk az elmélyülésre.

Helyezkedj el kényelmesen, kezed és a lábad ne keresztezze egymást, forduljanak kifelé.
- Fújj ki magadból minden rossz levegőt, ártást és bánatot!
- Most szívd be az Univerzum erejét! Tartsd benn, hogy eljusson a legkisebb sejtjeidhez.
- Fújd ki a maradék rosszaságot, ártást és bánatot magadból jó hangosan!
- Szívd be az Univerzum erejét, olyan mélyen, hogy eljusson a lábad kisujjáig!
- Fújd ki magadból még azt a kis rosszaságot, ami bent maradt, jó hangosan!
- És most szívd be az Univerzum szeretetét, jó mélyen! Tartsd benn a levegőt, amíg bírod, majd lélegezz egyenletesen a saját ütemedben.
- Laza és könnyű a tested, lelked. Készen állsz a munkára. Átadod magadat az isteni energiáknak, hogy csak is az igazat, a tiszta igazat mond.

Ügyesebbik kezeddel húzz egy láthatatlan falat magad elé fentről lefelé, miközben a következőket mondjad:
- Lezárom magamat, hogy eddigi tudásommal, tapasztalatommal ne befolyásoljam a kártyajárást.
Ha más is ott van, azelőtt ugyanúgy húzz egy láthatatlan falat, miközben a következőket mondod:
- Lezárlak Téged is, hogy eddigi tudásoddal és tapasztalatoddal ne befolyásold a kártyajárást.

Most pedig kérd a vezetődet, a mesteredet, az angyalodat vagy a tündéredet, hogy segítse munkádat.
- Drága édes Tündérem vezesd most a kezem, hogy tudjam az igazat, mi történik vele?
Ha megérzed a mestered jelenlétét, legyen az egy borzongás a gerinceden, vagy az alkarodon, esetleg megbillen a gyertya lángja, esetleg valami magmagyarázhatatlan koppanást hallatsz, de lehet, hogy csak egyszerűen a tudatodba kapsz egy információt, hogy itt a segítőd, már is kezdheted a munkát.

 


Gyakorlatok


Válaszd ki a csomagból a hat megismert lapot. Keverd meg ezt a néhány kártyát és húzd szét legyezőszerűen hátlapjukkal felfelé a terítődön.
Mivel még csak hat bölcsességet, hat személyiséget ismerünk, ezért egyszerű kérdéseket tegyünk fel. Még ne akarjunk életünk nagy sorsdöntő kérdéseire válaszokat.


DÖNTÉS

- Szép lesz a következő nyár az időjárás szempontjából?
Engedjük, hogy kezünk lazán, könnyedén kiemeljen egy lapot, és fordítsuk meg.
Értelmezzük a lapot a szerint, hogy pozitív döntésről, vagy másról van szó?

Keverjük újra kevéske lapunkat, terítsük szét és tegyük fel a kérdésünket.
- Lesz kormányváltás az idén Magyarországon?
Könnyed mozdulattal húzzunk egy kártyát, fordítsuk meg, értelmezzük a szerint, hogy pozitív vagy negatív jelentést mutat


IDŐPONT MEGJELÖLÉS

Újabb keverés után újabb kérdést teszünk fel:
- Mikorra várható Magyarországon olyan pozitív irányú változás, melyet mindenki megérez?
Húzás után értelmezzük a lapokat a szerint, hogy milyen időpontot jelöl.

- Mikor jön hozzám X. Y. látogatóba?
Ennél a kérdésnél gondoljunk egy ritkán látott barátra, ismerősre.
Innentől kezdve már a gyakorlatoknál nem írom le a keverést, húzást, mert már ismerjük a kártyavetés folyamatát.


SZEMÉLYISÉG

- Milyen személyiség a kisboltban az eladó?
Természetesen tőlünk független személyt kérdezünk most, mert csak hat lapot ismerünk még, és a gyakorlatokkal jelenleg még nem az igaz válasz a cél, hanem a kártyalapok megismerése és a kérdések feltevése, mert nagyon sok függ a jó kérdés feltevéstől.
Értelmezd a kihúzott lapot a Személyiség elemzés és az Állatövi hozzárendelés szerint.

- Milyen személyiség, milyen tulajdonságai vannak a postásnak?
Értelmezd a lapot ugyanúgy, mint az előzőnél.


DISZHARMÓNIA

Kiváló alkalom felfedezni lényünk sötét oldalát. Mi az amiben változnunk kéne? Ilyenkor a kártyák diszharmónikus jelentés tartalmát értelmezzük. Tehát a kérdés:
- Mi a lényem sötét oldala?
Nos, itt nem elégszünk meg a válasszal, pedig nyilvánvaló, hogyha ha valaki élvhajhász és lusta, akkor az a legjobb, ha átcsoportosítja az energiáit egy magasabb rendű minőségbe, például elmegy sportolni, hanem megnézzük, mi lehet a segítségére abban, hogy ezt meg is tudja valósítani. Tehát újra keverünk, majd feltesszük a következő kérdést:
- Mik azok a segítő erők, hogy ezen változtatni tudjak?
A kihúzott lapot az Általános jelentés szerint értelmezzük.

- Szeretném tudni X. Y. sötét oldalát.
A kihúzott lapot elemezzük, majd újra keverünk és feltesszük a következő kérdést:
- Tudok neki segíteni?
Amennyiben pozitív jelentés tartalmú lap, akkor minden bizonnyal igen, és a lap Általános jelentése szerint értelmezzük, hogy hogyan? Tehát egy lapban két válasz is van.


PÁRKAPCSOLAT ÉS EGYÉB EMBERI KAPCSOLATOK ELEMZÉSE

- Mi jellemző Tündér Ilona és Árgyilus királyfi kapcsolatára?
Értelmezzük a lapokat az Általános jelentés tartalom szerint.

- Hogyan alakul X. és Y. kapcsolata az elkövetkezendő egy évben?

- Milyen lesz Marikának a kapcsolata az új munkatársnőjével?


MUNKA ÉS AZ ANYAGIAK ELEMZÉSE

- Milyen volt Petőfi Sándor hozzáállása a munkához?
Elemezzük a kihúzott lapot az Általános jelentés tartalom szerint.

- Hogyan alakul az anyagi helyzete a miniszter elnökünknek az elkövetkezendő egy évben?

- Megtudja-e valósítani a sarki vaskereskedő az új elképzeléseit?
A döntés szerint értelmezzük a lapot, hogy kedvező vagy nem a válasz. Amennyiben nem, keverjük újra a lapokat, és kérdezzünk tovább:
- Tudunk- e ezen változtatni?
Ha a kihúzott lap kedvező döntést mutat, akkor elemezzük a lapot az Általános jelentés tartalma szerint, mert ebben a válaszban benne van az, hogy mit kell tennie?


EGÉSZSÉG

- Milyen a kedvenc énekesem egészségügyi állapota?
Értelmezzük a lapokat a Döntés szerint, tehát, hogy kedvező vagy valami más. Ha nem kedvező, akkor keverés után húzunk egy másik lapot, hogy mit kell tennie és az Egészség mutató szerint elemezzük a kártyát.

- Hogyan alakul a következő egy évben X. Y. egészsége?
Értelmezzük a lapot az Egészség mutató szerint.

- Kell-e valamire ügyelnie Kati néninek az elkövetkezendő egy évben az egészsége szempontjából?
Ennél a kérdésnél szintén az Egészség mutató szerint értelmezünk.

 


Amiről még nem beszéltünk

Miért kell a kendő?
Mert ebben csomagolva tartjuk a kártyacsomagot, és ha kell bárhol tudunk kártyát vetni anélkül, hogy például egy régi konyhaasztalon lévő lenyomatok befolyásolni tudnák a lapjárást. És gondoljunk a fizikai tisztaságra is.
Jó, ha a kendő kétoldalas, így mindig tudjuk, melyik színe nézzen felfelé, melyik oldala legyen a káryák felé.

Hogyan tároljuk a kártyákat?
Kendőbe csomagolva és ládikóban tarva. A becsomagolt lapok mellé helyezzük a Négy elem képviselőit: egy kis szentelt gyertyát, egy füstölőt, vagy füstölő darabot, egy kis üvegcse szentelt vizet és egy szép féldrágakövet vagy akár egy közönséges kavicsot. Betehetünk mellé néhány szép emléket, kedvességet, melyekből jó érzés árad.
Nekem például egy rovásírásos falapocska van a ládikómban, melyet egy bácsi készített nekem tiszta szívből, szeretettel. Valamint néhány szirom a kedvesemtől kapott piros rózsából és két féldrágakő, melyeket a legjobb barátomtól kaptam, akiről tudom hogy nagyon tisztel és kedvel engem.
Bár semmiféle testi vonzalmam nincs az irányába, de annyira kedvelem, hogy úgy döntöttem, a következő életemben az ő felesége leszek, no meg csecsemő gondozó.


További jó tanulást kívánok! Éva Ilona


(folytatjuk)

*   *   *   *   *

Tarot tanfolyam

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Képre kattintva betekintő és leírás!

TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK

TAROT TANFOLYAM HALADÓKNAK

    
Mi leszel, ha mindezt tudod és már gyakorlatod is van?

Tarot mester, életvezetési tanácsadó, Tarot oktató

Tanfolyamvezető: Éva Ilona, a Tarotakademia vezetője, MHVSZ elnökségi tag 

Jelentkezés: 06-70-314-5911

Tündérképző

 *   *   *   *   *

 Feliratkozás hírlevélre  *  ÉVA ILONA a FACEBOOK-on  

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: http://www.youtube.com/evailona777 

     
PROGRAM

BŰBÁJ és TÜNEMÉNY ezoterikus programok

Éva Ilona EvvaLena facebook oldalán

*   *   *

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobb oldali oszlopban 

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

találhatóak

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * www.ciganykartya.eu

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * www.ciganykartya.eu *  Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig

www.tarotakademia.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu 


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * www.tarotakademia.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * www.evailona.hu

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN, DVD-n és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * 

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * Kattints ide!

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     
TAROT ISKOLA ON-LINE
     
GILDED

 VARÁZSLATOS ÉTKEK FŐZŐKLUB a szicíliai maestro Pietroval, a részletekért kattints ide!

     
*** *** ***

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus *  10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni *  Kártyakiválasztás:  http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots *  Megrendelés és ár info: http://www.replikashop.hu

     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide * Evva Lena di Reirossi és a Royal Sybillák oldala  kattints ide  * * *

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS  és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN, TISZTÁNLÁTÁS * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19-23, péntek 16-19 óráig. Egyéb időpontokban egyeztetés után 06 70 314 5911 * Fizetés utólag csekken vagy bankszámlára. Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás, parapszichológia * www.facebook.hu/evailona1

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, intenzív 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, intenzív 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ *** SYBILLA KÉPZŐ a művészi jóstudomány iskolája //evailona.gportal.hu/gindex.php?pg=34690871 * * * * * A tanítások helyszíne Budapest, XV. ker. Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo

*******


MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj