ÉVA ILONA /Evva Lena di Reirossi HONLAPJA

EZ AZ OLDAL MÁR NEM FRISSÜL * Éva Ilona / Evva Lena di Reirossi új honlapja itt található: kattints ide*  Az aktuális előadások, kurzusok itt olvashatóak: kattints ide! * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide !

*ÜDVÖZÖLLEK*

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

  

     
ÉVA ILONA*Evva Lena
     
LÉGY ÖNMAGAD!

Vezetett MEDITÁCIÓK

* Töltekezés a fénnyel, hogy ragyogj, mint az angyalok

* Találkozás önmagaddal, hogy valóban az légy, aki vagy

     
*******

* Éva Ilona FÉNYADÓ BLOGJA kattints ide!

Írások, képek "aha" élmények...


Éva Ilona FILMCSATORNÁJA: ezoterikus filmek, videók, spirituális tanítások, Tarot és egyéb kártyavető tanok, angyali és tündéri témakörök, no meg némi boszorkányság és mágia * Kattints ide!


Éva Királyné

Create Your Badge

 

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
     
MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
     
NECRONOMICON ÁTKA
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
     
EZOTERIKUS KLUB
     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE, 
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

 

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

*   *   *   *   *

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE, 
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

  

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

*   *   *   *   *

A varázsgömb 
TITKA

KATTINTS IDE,
ha megakarod ismerni a varázsgömb titkát!

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Kattints ide!

     
EZOTERIKUS FILMEK
     
MAGYAR VAGYOK!
     
LINKAJÁNLÓ
     
G-mail BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-10-06
     

Utószó 

a Necronomicon átka című regényhez

 

Szerettem volna a legendás Necronomicon történetének leírásával áthidalni a valóság és a misztikum között tátongó űrt. Valaha őseinknek természetes volt, hogy istenekkel, halottak szellemeivel, tündérekkel, angyalokkal, csillagokkal beszélgettek. Tőlük kértek tanácsot, áldást, és nekik mondták el gondjaikat, bajaikat. Ezeket a más dimenzióban élő lényeket egyenrangú félnek tekintették, együtt oldották meg kisebb-nagyobb feladataikat. Mára elfeledtük közös munkáinkat, távoli, isteneink elérhetetlen magasságnak t?nnek, pedig most is körülöttünk vannak. Csak újra meg kell tanulnunk szólítani őket, elcsendesedve meghallani zenéjüket.
Sokan vannak, akik nem feledték, hogyan lehet kapcsolatot tartani velük; legyen az tündér, médium, boszorkány, mágus vagy csak egy politikus. Mindenféleképpen tisztelnünk kell bennük a hitet és a tudást, melynek segítségével át tudnak lépni a fizika korlátain, és a saját szintjükön alkalmazzák egy másik világ energiáit.

Amikor elkezdtem írni ezt a könyvet, akkor még én is úgy gondoltam, hogy a feketemágusok cselekedetei egyértelműen elítélendők, de ahogy átéltem velük szertartásaikat, rájöttem, mekkora erő, bátorság van bennük. Olyan lényekkel veszik fel a kapcsolatot, amelyeknek csupán puszta létezése is félelmet kelt a földi halandóban. Persze erre azt is mondhatjuk, hogy minden feketemágus önmaga lelkét vetíti ki behívott vagy teremtett lényeivel. Lehet. De tudom, saját bensőnk sötét oldalának megjelenítéséhez is nagy bátorságra van szükség, hiszen sokszor még azt sem vállaljuk, ha valakire neheztelünk, és a legszívesebben felpofoznánk, hanem a külvilág felé mosolyogva titkoljuk a bennünk uralkodó gyűlöletet, és csendesen várunk a megtorlás pillanatára.

Minél jobban elmerültem a feketemágusok tanaiban, annál jobban megértettem, mi sarkallja őket cselekedeteikre. A saját gyermekkoruk, a szeretetnélküliség, a magány és a külvilág felől érkező támadások. Valószínűleg az ő fejlődésükhöz is hozzá tartozik, hogy megtanulnak nemet mondani saját negatív késztetéseiknek, sötét varázslataiknak.

Alister Crowley, korunk egyik leghíresebb mágusának megjelenése végképp elmosta bennem a jó és a rossz közötti éles határvonalat. Különleges személyisége arra sarkallt, hogy a feketemágusokról alkotott elképzeléseimet mer?ben más megvilágításba helyezzem, és így adjam tovább olvasóimnak. Remélem, sikerült.

Gondolkozz el azon, kedves Olvasó, hogy amikor jólétben élsz, akkor vajon fejlődsz-e? Általában nem, hanem csak úgy elvagy a mindennapjaiddal. És mit teszel, ha beüt valami nem kívánt dolog? Azonnal új ismeretségeket keresel, másfajta könyveket vásárolsz, esetleg templomba is elkezdesz járni, talán még egy jósnő segítségét is elfogadod. Tehát fejlődsz. Akkor tényleg rossz a rossz, vagy csak fejlődésed egyik eszköze?

Könyvemben közzétettem jó néhány, napjainkban is alkalmazott, a fekete mágiához tartozó rítust, de kedves Olvasó, ne próbáld meg követni a leírást, mert szándékosan kihagytam belőle azt a mozzanatot, amitől megvalósul a varázslat. A sumérok ősi receptjét, az Örök Fiatalság Elixírjét csak részleteiben írtam le, mert még tényleg nem tudnánk mit kezdeni az Örök Élettel. A tündrék és shaolinok szertartásait, imáit, gondolkodásukat teljes egészében írtam le, hogy mind többen követhessék őket, mind többen megtapasztalhassák az általuk létrehozott pozitív energiákat, melyek közelebb visznek bennünket egy valós földi boldogsághoz.

Joggal kérdezed, kedves Olvasó, hol vannak a könyvemben a hiteles történelmi alapok? A Necronomicon legendája valós. Azt, hogy létezik, már többen is megírták előttem. Keletkezéséről szóló történetem valóságtartalma legyen mindenkinek saját döntése. Alister Crowley és a Harmadik Birodalom kapcsolata történelmi tény. Adolf Hitler mágiával kapcsolatos tudása és a mágiába vetett hite szintén történelmi tény. A Harmadik Birodalom valóban rendelkezett saját okkult hivatallal és rítusaik többségét valóban a wewelsburgi várban tartották, melyeket Heinrich Himmler, a birodalom második embere felügyelt. Friedrich Heilscher volt a náci vezetés egyik legfontosabb embere és egyben tanácsadója. Karl Maria Willigut SS Oberführer Weisthort a fekete mágia egyik leghíresebb mesterének tartották. A történelem és a hírszerzés eddig eltitkolt dokumentumai hiteles beszámolót nyújtanak Adolf Hitler antarktiszi terveiről és az Új Svábföldről.

A mágusok tudását a történelem minden uralkodója, politikusa segítségül hívta. Gondoljunk csak a fáraókra, Arthurra, a római hadvezérekre, Cézárra, Napóleonra és Adolf Hitlerre. Az utánuk következő korszakok diktátorai, uralkodói talán különböztek elődeiktől? Nem. Csak szerették volna kiirtani az emberek tudatából a mágia létezését, hogy azt csak és kizárólag a saját érdekeikben alkalmazhassák, mintegy megfosztva a közönséges halandót nem e világi segítőitől, erőitől.

Vajon Hans Michael, a kalandor természetű főhős, létező személy? A második könyvből A Necronomicon újra átkoz című kalandregénybűl többet tudhatunk meg kalandos életéről és családjáról. A harmadik könyvben, A Necronomicon élő valósága című dokumentumkönyvben ismertetem a szereplők és a helyszínek létezésének hiteles leírásait. Addig Hans Michael léte legyen titok.

A shaolinok létezése valós. Tanításuk ma már mindenki számára elérhetű. A titkos könyvtárukba vetett hitük sokak számára élő legenda. És a tündrék, ők valóban léteznek? Róluk szóló történeteket mesélnek a mai napig Tündérországban, azaz Erdélyben, Lengyelországban és Írországban. Kapcsolatuk a druidákkal, wiccákkal tudott dolog, de létezésükre legyen bizonyíték a tündérképzés hivatalos bírósági engedélye:

"A Tündérképzű tagjai számára nincs nemi, faji, életkori, vallási megkülönböztetés. Nem létezik számukra semmiféle dogma. Elválaszthatatlanul szoros kapcsolatban állnak a természettel, saját önvalójukkal. Céljuk a harmónia újrateremtése az egyes emberben, a környezetében, Föld anya testében és az egész Univerzumban".

Éva Ilona

*   *   *   *   *

 Feliratkozás hírlevélre  *  ÉVA ILONA a FACEBOOK-on  

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: http://www.youtube.com/evailona777 

     
PROGRAM

BŰBÁJ és TÜNEMÉNY ezoterikus programok

Éva Ilona EvvaLena facebook oldalán

*   *   *

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobb oldali oszlopban 

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

találhatóak

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * www.ciganykartya.eu

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * www.ciganykartya.eu *  Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig

www.tarotakademia.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu 


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * www.tarotakademia.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * www.evailona.hu

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN, DVD-n és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * 

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * Kattints ide!

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     
TAROT ISKOLA ON-LINE
     
GILDED

 VARÁZSLATOS ÉTKEK FŐZŐKLUB a szicíliai maestro Pietroval, a részletekért kattints ide!

     
*** *** ***

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus *  10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni *  Kártyakiválasztás:  http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots *  Megrendelés és ár info: http://www.replikashop.hu

     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide * Evva Lena di Reirossi és a Royal Sybillák oldala  kattints ide  * * *

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS  és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN, TISZTÁNLÁTÁS * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19-23, péntek 16-19 óráig. Egyéb időpontokban egyeztetés után 06 70 314 5911 * Fizetés utólag csekken vagy bankszámlára. Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás, parapszichológia * www.facebook.hu/evailona1

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, intenzív 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, intenzív 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ *** SYBILLA KÉPZŐ a művészi jóstudomány iskolája //evailona.gportal.hu/gindex.php?pg=34690871 * * * * * A tanítások helyszíne Budapest, XV. ker. Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo

*******


MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj