ÉVA ILONA /Evva Lena di Reirossi HONLAPJA

EZ AZ OLDAL MÁR NEM FRISSÜL * Éva Ilona / Evva Lena di Reirossi új honlapja itt található: kattints ide*  Az aktuális előadások, kurzusok itt olvashatóak: kattints ide! * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide !

*ÜDVÖZÖLLEK*

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

  

     
ÉVA ILONA*Evva Lena
     
LÉGY ÖNMAGAD!

Vezetett MEDITÁCIÓK

* Töltekezés a fénnyel, hogy ragyogj, mint az angyalok

* Találkozás önmagaddal, hogy valóban az légy, aki vagy

     
*******

* Éva Ilona FÉNYADÓ BLOGJA kattints ide!

Írások, képek "aha" élmények...


Éva Ilona FILMCSATORNÁJA: ezoterikus filmek, videók, spirituális tanítások, Tarot és egyéb kártyavető tanok, angyali és tündéri témakörök, no meg némi boszorkányság és mágia * Kattints ide!


Éva Királyné

Create Your Badge

 

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
     
MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
     
NECRONOMICON ÁTKA
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
     
EZOTERIKUS KLUB
     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE, 
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

 

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

*   *   *   *   *

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE, 
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

  

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

*   *   *   *   *

A varázsgömb 
TITKA

KATTINTS IDE,
ha megakarod ismerni a varázsgömb titkát!

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Kattints ide!

     
EZOTERIKUS FILMEK
     
MAGYAR VAGYOK!
     
LINKAJÁNLÓ
     
G-mail BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-10-06
     

Démon idézés 1939
Részlet a Necronomicon átka című regényből

 

 A wewelsburgi vár északi tornyának lovagtermébe furcsa kinézetű alakok szállingóztak be. Léptük hangosan kopogott, visszhangot verve a forgó napkerékkel díszített kövön.

Mindegyikük, összesen huszonegyen, hangtalanul elfoglalta helyét a hatalmas, kerek asztalnál. A gyertyák fénye misztikus félhomályba burkolta a rideg környezetet és a jelenlévőket. Karl Maria Willigut, az idős boszorkány nagymester megvárta, míg a sötétruhás szolgák bezárják a szárnyas ajtót, felállt, felvette az asztalról a tőrét, oldalra kinyújtott balkezébe fogva lassan körbement az ülő boszorkányok háta mögött. Egy áttetsző védelmi burkot vont maguk köré, mely áthatolhatatlan volt az ellenséges külső erők számára, majd a bejárattal szemközti helyén megállt. Jobbján a lovagruhába öltözött Himmler SS Reichsführer foglalt helyet.
Wewelsburg várát Himmler újítatta fel, és az északi bástyát a lovagkor mintájára rendezte be, természetesen a Führer jóváhagyásával. Himmler nagy álma a német lovagrend feltámasztása volt.

Míg a Reichsführer a múlt példáját követve látta Németország felemelkedését, addig Adolf Hitler egy új korszakban, egy új jövőben bízott, mely különös elegyben tartalmazta a dicső múlt szépségét és a technika legújabb vívmányait. Willigut balján a boszorkány főpapnő, Marianna Blavatszky asszony foglalt helyet.

Marianna asszony Helena Blavatszkynak, a Teozófia Társaság alapítójának az unokahúga volt. Mindketten a misztikum beavatottjai közé tartoztak. Helena a fehér mágiát alkalmazta, Marianna a sötét erőket hívta segítségül. Marianna arcán erőteljes árkok tanúskodtak életének mélységeiről, száját mindig élénkpirosra festette, sötétbarna haja kócosan terült szét a vállán. Sötét ruházata rég let?nt korokat idézett meg. Kissé nehezen viselte, hogy nem ő vezeti a ceremóniát, de erőt vett magán és úgy döntött, hogy minden erejével támogatja Willigut kérését.

Legfeljebb később majd azt mondja, ha ő nem lett volna itt, nem sikerül a szertartás, ha meg tényleg nem sikerül, akkor arról Willigut tehet. Megrántotta vállát, megadva magát, hogy most nem ő a főszereplő. Összehúzta mellén a nagy, sötétbarna vállkendőjét, majd figyelmesen az öreg mágusra nézett. Willigut a kezét keresztbe tette a mellén, mintegy megkapaszkodva saját vörös palástjában.

~ Köszöntelek benneteket az Úr és az Úrnő nevében! A mai napon nagy eseményre gyűltünk össze ~ szólalt meg idős korát meghazudtoló érces hangon.

Átható, kék szemét körbejáratta az egybegyűlteken, enyhe mosollyal nyugtázva, hogy minden meghívott elfogadta a felkérést a ceremóniára. Ezen saját maga is meglepődött, mert azok a mágusok is eljöttek, akik gyakorlatilag az ellenségei voltak, de most közös volt a cél, és a felajánlott összeg is komoly vonzerőt jelentett. Jelen volt a német spirituális világ krémje: Banza, a félszemű jósnő, Gottfried mester, a linzi mágus, Maratta asszony, aki kiváló médium volt, Araszter mágusmester, Titanell, a magányos boszorka, de a többség a Boszorkány akadémia és a Mágus kör tagjaiból tevődött össze.

~ Üzenetet kaptam az elmúlt holdünnepen, miközben az er?t kutattam. Transzállapotomban bejelentkezett hozzám egy Azvir nevű démon ~ e kijelentését enyhe morajlás kísérte. ~ A kapcsolat sajnos nem volt vele tiszta, de a Nagy-Németország azt kívánja tőlünk, hogy állítsuk őt is a Birodalom szolgálatába.

Itt megállt mondandója közben, mert érezte, gyengül a hangja. Semmiféleképpen nem szeretett volna reszketeg, öreg hangon rituálét vezetni. Hatásszünetet mímelve erőt gyűjtött, majd folytatta:
~ Most az a feladatunk, hogy behívjuk őt! Először megtudjuk tőle, miért jelentkezett be, aztán idekapcsoljuk az erejét.

Himmler elbűvölten figyelte az idős boszorkányt. Tenyere nedves volt, ádámcsutkája le-föl járt, és a vizelés is rájött az izgalomtól. Willigut leült, néhány pillanatra csukott szemmel lehajtotta a fejét. Ajka némán mozgott, levette nyakából a tenyérnyi medaliont, és az előtte égő gyertya lángjába tartotta. A többiek némán figyelték.

~ Most fogjuk meg egymás kezét az asztal fölött, jobb tenyér felül, bal alul ~ vezényelte.

A boszorkányok egy ideig motoszkáltak egymás keze után kényelmes fogást keresve. Willigut kihúzta magát, fejét felvetette, lélegzetét benntartva teleszívta tüdejét. Kidüllesztett mellkasán fénylő napkorongként ragyogott az arany medál. Lassan kiengedte a levegőt, majd újra mély lélegzetet vett. A Reichsführer a szeme sarkából látta, hogy a többiek is követik az öreg példáját, így ő is lassú, mély lélegzeteket vett.

~ Mindent csak csinálj úgy, fiam, ahogyan én! ~ súgta oda neki Willigut, majd hangosan folytatta. ~ Erőnket egyesítve, körbefuttatjuk az energiát.
Néhány perc múlva hangos sóhajok, nyögések hagyták el a jelenlévők ajkait.
~ Beindult ~ suttogta Blavatszky asszony.
~ Igen, folytonos az áramlás ~ suttogta alig hallhatóan Kharon, a fiatal médium.

Himmler úgy érezte, mintha egy enyhe áramütés érkezne a bal kezébe, az áramlás felmegy a vállába, onnan átvándorol a jobb vállába, le a kézfejébe és onnan távozik a jobb kezét fogó Banza jósasszony kezébe. Ahogy távozott az energia jobb oldalt, abban a pillanatban másik energiahullám érkezett a baljába. Az áramlás egyre gyorsabb és gyorsabb lett. Körbefolyt, pörgött, a boszorkányok egyre hangosabban nyögtek, sóhajtoztak, dülöngéltek, rángatóztak. Maratta asszony folyamatosan rázkódott, transzba esett. Marianna szeme kidülledt, izzani kezdett, teste mozdulatlanságba dermedt. Az áramló energianyaláb kék fénybe vonta az egész társaságot. Willigut elérkezettnek látta a pillanatot.

~ Azvír démon, jelenj meg! ~ kiáltotta hangosan, de semmi nem történt. ~ Azvír démon! Közös erőnk parancsára jelenj meg! ~ kiáltott újra.

Távoli halk nevetés szállt feléjük.
~ Itt van, itt van ~ bugyborékolta elcsukló hangon Maratta asszony.

Az asztal közepén kékes füst gomolygott egyik boszorkányról a másikra pattanva, miközben éles sivító hangot hallatott. Hirtelen hatalmas ijesztő alakká formálódott, majd megkettőzte önmagát. A két tekergőző árnyalak visítva kergette, tépte, marta egymást. Teljesen betöltötték a tágas termet. A boszorkányokról folyt a víz. Himmler úgy érezte, mindjárt kigyullad. Az egyik árnyalak egy gyors mozdulattal belebújt Banza testébe, a másik kígyóként tekergőzött körülötte. Banza keze olyan forró volt, hogy Himmler alig bírta tartani, ráadásul a nagy rángatódzás miatt még szorítania is kellett. Egyszer csak alább hagyott a heves rángatódzás. Banza teste már csak remegett, füléből, orrából kék füst száll fel.

~ Az erő nálunk van, nem nálatok ~ szólalt meg Banza túlvilági mély hangon, miközben teste szikrát szórt és a körülötte tekergő kígyószerű alak hangosan vihogott.
~ Ki vagy te, vagy kik vagytok ti? csattant fel Willigut hangja.
~ A Fekete varázslatok könyvének segítői ~ szólt a hang Banza szájából.

A hangot az asztal közepén megjelenő lángok kísérték. A lángokban gyermekek ordítottak, majd testük beleolvadt egy kibontakozó könyvbe, melyet egy láthatatlan áramlat lapozott.

A boszorkányok úgy érezték, menten szétszakad a testük, és szénné égnek, már alig bírták tartani az örvénylő energiát. A létrehozott energia túlszárnyalta fizikai testüket. Willigut tudta, hogy nem bírják soká. A tűzben lévő látomások üvöltését, a tekergő démon visítását és boszorkányai nyögdécseléseit túl kellett kiabálnia. Összeszedte minden erejét.

~ Hol ez a könyv? ~ kérdezte ordítva Willigut, de kérdésére csak hangos vihogás és Banza er?s rángatódzása volt a válasz.
Az asztal közepén megjelent lángoló könyvből két alak vált ki: egy folyton vihogó, bibircsókos öregasszony és egy hosszú fekete hajú, gonosz tekintető, ám rendkívül gyönyörő teremtés. A fekete hajú asszony teremnyire n?tt, karjával elsöprő mozdulatokat téve.

~ Azvír és Kheida! ~ ordította rendkívül mély hangon. ~ Ti a könyv segítői vagytok, én hoztalak létre benneteket és a könyv az enyém, csakis az enyém. Megértettétek? Vissza a könyvbe! Vissza a könyvbe!

A Banzába bújt démon elkezdte rángatni a jósnőt, majd kiszakította a kézfogásból, és a hatalmába kerített testet a földhöz vágta, majd felemelte, és a tűzbe tartotta. A lángok démonikus visítás kíséretében terjedtek szét a hosszú hajú n?i alak gúnyos nevetése közben. A lőrések helyén lévő ablakok szétrobbantak, szilánkokkal, üvegcserepekkel borítva be a termet. A transzba esett boszorkányok és mágusok ruhája tüzet fogott, testükből szikrák pattantak ki. Egy hatalmas dörrenéssel eltűnt a látomás, csak a láng és a füst maradt utána. A boszorkányok egymást taposva rohantak az ajtó felé, de az kívülről be volt zárva. Banza teste fekete széndarabként hevert az asztal közepén. Blavatszky asszony semmit sem érzékelt a hangzavarból. Amikor haja megperzselődött, forróság öntötte el az agyát, s az hozta vissza a mélység állapotából. Hangokat még mindig nem hallott, szeme égett, orrát csavarta a füst, és lassacskán kezdte felfogni, mi történt.

Egyedül Willigut maradt a helyén. Az idős boszorkány nagymester nem veszítette el a fejét. Blavatszky asszony erőt vett magán és eldöntötte, Willigut mellett marad. Ketten csak rendet tudnak teremteni. Willigut lassan felállt, szeme izzott, ruhája csatakosan tapadt testéhez. Blavatszky asszony mellé állt. Willigut az ég felé emelte medálját.

~ Mossa el az eső a démonikus tüzet! ~ kiáltotta tengelye körül lassan, balfelé megfordulva, a medált még mindig magasra tartva.
Az égiek meghallgatták parancsszavát, mert fülsiketítő sistergéssel, fekete füst kíséretében a lángok és a gyertyák kialudtak. A bejárati ajtó felpattant, Willigut és Blavatszky asszony ájultan esett a kőre. Sötétség borult az egész várra és vele együtt Németországra. Égett hús szaga terjengett a levegőben.
Himmler megkönnyebbülten bukdácsolt ki a folyosóra. A lépcsőnél megállt, mert jártányi ereje sem volt, ráadásul az orra hegyéig sem látott. Égési sérülései és fáradtsága ellenére boldog volt, mert megint rábukkant valamire, ami segítheti a náci hatalmat. Tudta, hogy minden áron megszerzi azt a lángoló könyvet, a Fekete varázslatok könyvét.

A wewelsburgiak nem tudták, mi történt a várban, másnap csupán a fekete füstnyomokat látták az északi bástya lőrései felett.

(Éva Ilona)

*   *   *   *   * 

 Feliratkozás hírlevélre  *  ÉVA ILONA a FACEBOOK-on  

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: http://www.youtube.com/evailona777 

     
PROGRAM

BŰBÁJ és TÜNEMÉNY ezoterikus programok

Éva Ilona EvvaLena facebook oldalán

*   *   *

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobb oldali oszlopban 

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

találhatóak

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * www.ciganykartya.eu

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * www.ciganykartya.eu *  Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig

www.tarotakademia.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu 


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * www.tarotakademia.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * www.evailona.hu

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN, DVD-n és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * 

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * Kattints ide!

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     
TAROT ISKOLA ON-LINE
     
GILDED

 VARÁZSLATOS ÉTKEK FŐZŐKLUB a szicíliai maestro Pietroval, a részletekért kattints ide!

     
*** *** ***

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus *  10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni *  Kártyakiválasztás:  http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots *  Megrendelés és ár info: http://www.replikashop.hu

     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide * Evva Lena di Reirossi és a Royal Sybillák oldala  kattints ide  * * *

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS  és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN, TISZTÁNLÁTÁS * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19-23, péntek 16-19 óráig. Egyéb időpontokban egyeztetés után 06 70 314 5911 * Fizetés utólag csekken vagy bankszámlára. Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás, parapszichológia * www.facebook.hu/evailona1

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, intenzív 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, intenzív 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ *** SYBILLA KÉPZŐ a művészi jóstudomány iskolája //evailona.gportal.hu/gindex.php?pg=34690871 * * * * * A tanítások helyszíne Budapest, XV. ker. Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo

*******


MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj