ÉVA ILONA /Evva Lena di Reirossi HONLAPJA

EZ AZ OLDAL MÁR NEM FRISSÜL * Éva Ilona / Evva Lena di Reirossi új honlapja itt található: kattints ide*  Az aktuális előadások, kurzusok itt olvashatóak: kattints ide! * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide !

*ÜDVÖZÖLLEK*

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

  

     
ÉVA ILONA*Evva Lena
     
LÉGY ÖNMAGAD!

Vezetett MEDITÁCIÓK

* Töltekezés a fénnyel, hogy ragyogj, mint az angyalok

* Találkozás önmagaddal, hogy valóban az légy, aki vagy

     
*******

* Éva Ilona FÉNYADÓ BLOGJA kattints ide!

Írások, képek "aha" élmények...


Éva Ilona FILMCSATORNÁJA: ezoterikus filmek, videók, spirituális tanítások, Tarot és egyéb kártyavető tanok, angyali és tündéri témakörök, no meg némi boszorkányság és mágia * Kattints ide!


Éva Királyné

Create Your Badge

 

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
     
MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
     
NECRONOMICON ÁTKA
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
     
EZOTERIKUS KLUB
     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE, 
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

 

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

*   *   *   *   *

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE, 
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

  

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

*   *   *   *   *

A varázsgömb 
TITKA

KATTINTS IDE,
ha megakarod ismerni a varázsgömb titkát!

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Kattints ide!

     
EZOTERIKUS FILMEK
     
MAGYAR VAGYOK!
     
LINKAJÁNLÓ
     
G-mail BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-10-06
     

A lángőrző álma 

 

Piotr atya verejtékben úszva ébredt fel. Már megint ugyanaz a lázálom gyötörte. Egy hatalmas tüzet látott. A tűzben egy könyvet, de a könyv nem ég meg, hanem folyamatosan lapozza valami, és a lapokból torz testek szállnak ki, megcsonkított hullahegyek, közben pattogó katonás hangot hallott menetelő csizmák dobbanásával ~ein, zwei, ein, zwei, balra, te jobbra, ein, zwei~ Ledobta magáról a lószőrpokrócot és az oltárhoz támolygott. Kezét az örökké égő mécses lángja fölé tartotta, hátha átmelegszik. Rázta a hideg a lázálomtól. Megigazította az egyszerű kőoltáron lévő fekete-fehér lobogót, megsimogatta a Mária-szobrot, ivott egy kortyot a szenteltvízből, bekente vele a homlokát, majd az oltár alól elővette fehér köpönyegét. Magára igazította, hogy a vörös kereszt pont a vállára essék. A mécses melletti kis vászon csomagot lassú, óvatos mozdulatokkal kibontotta, két kézzel az ég felé emelte, majd a szájához érintette, és óvatosan visszatette az oltárra. Bal kezébe vette az ostort, a jobba pedig a kardját. Letérdelt a kőoltár elé és szemét a fölötte lévő feszületre emelte.

~ Uram! Ha ugyanazzal az álommal áldasz meg, segíts, hogy megfejtsem! Látod ilyenkor szenvedésem. Nem tudom, hogy a múltat vagy a jövőt látom, vagy egyszerű lázálom csupán, mely bűnös lelkemet tükrözi vissza. Mutass utat gyenge elmémnek, mely még mindig nem akarja megérteni az isteni útmutatást! Tudom, hogy mondani akarsz valamit, csak én nem értem.Amikor Piotr atya eddig jutott az imádkozásban, a kőfeszület hatalmas robajjal lefordult a helyéről, és fejjel lefelé fent akadt a falon. Már nem csúszott tovább, de a robajlás nem sz?nt meg. Piotr felugrott, és a kis földalatti kápolna lépcsőjén felszaladt a nagy templom sekrestyéjébe. Még a fehér köpönyeget is magán felejtette, de szerencsére nem volt ott senki. Riadtan körbenézett, még mindig hallotta a robajlást, mely egyre csak erősödött. Ránézett az oltárra, és a látványtól elakadt a lélegzete. A nagy templom feszülete is fejjel lefelé lógott.

~ Uram! ~ kiáltotta. ~ Eljött az Antikrisztus. Itt a sátán. Ez maga az ördög műve. Értem az üzenetet, értem az álmot, tudom a dolgom. Ne félj semmit, Uram! Ó, Krisztusom segíts! Angyalok hada vegyen körül védelmezőn! Segítsenek küldetésemben!

Izgatottan keresztet vetett, odament az oltárhoz, felmászott rá és megpróbálta a keresztet visszafordítani, de képtelen volt mozdítani. ~ Majd holnap az öreg harangozóval, ~ gondolta. A robajlást még mindig hallotta, s úgy vélte, hogy tán a füle cseng. Akkor még nem tudta, hogy a világon mindenhol megfordultak a keresztek, és azoknak a robajlásait hallotta.
Visszament a sekrestyébe, és a szekrény melletti kőlapból nyíló titkos lépcsőn lemászott az Örökké Égő Mécses szentélyébe. Itt kisebb volt a feszület, le tudta venni a falról, felállította az oltáron, elétette féltett kincsét, a vászoncsomagot, melyben egy hatalmas rozsdás szeg volt. Ez jelentette számára a hovatartozást.

Valaha együtt őrizték társaival a tüzet, de ő ezt már csak álmaiban és látomásaiban tudta felidézni. Mestere évekkel ezelőtt magára hagyta, nem sokkal azután, hogy beavatta a szentély titkába. Most már csak egyedül ő őrizte a tüzet, a világosságot. A templomosok hozták a mécsest és a szeget a Szentföldről. A mécsest nem kellett meggyújtani, sem olajat hozzáönteni, mindig égett, bár mintha az utóbbi időben gyengébb lett volna a lángja. Mestere, aki a Szent Láng őrizetét rábízta, azt mondta, hogy a láng Jézus szelleme, mely örökké ég, és a szeg az a szeg, mely átjárta Jézus testét, megőrizve vérét egy kései utókor számára, bizonyságul, hogy kik viszik tovább a krisztusi vérvonalat. Piotr atya mestere szerint Jézus Krisztus egyszerű emberként élt mindaddig, míg magához nem vette mágikus képességeit. Azt akarta, hogy minden ember képes legyen arra, amire Ő, és hogy bebizonyítsa az emberfia erejét, a kereszthalálból feltámadott. A keresztények a jézusi misztériumot lezárták a mennybemenetellel. Nem adták tovább a valóságot, hogy Jézus Krisztus a feltámadása után kedvesével, Magdolnával és édesanyjával a távoli Kaszpi-tengerhez vándorolt, gyermekeket nemzett, és azóta is boldog időtlenségben várja újbóli megmutatkozását. Gyermekei messzi tájakra vándoroltak, családot alapítottak továbbörökítve Jézus vérét. Majd egyszer, sok száz év múltán, amikor az emberi gyarlóság eléri csúcspontját, amikor az emberek vasparipán fognak száguldozni, olyan könyveket olvasgatva, melyeket nem kell lapozgatni, és a képek valóságra kelnek bennük, akkor lesz szükség Krisztus vérére. Jézus Krisztus kései utódai egyesítik majd erejüket, hogy megvalósítsák a földön az örök mennyország birodalmát, hogy az emberek újra a paradicsomban éljenek. Arra a kérdésre, miként lesz a véres szeg bizonyítéka a krisztusi vérvonalnak, a mester nem tudott válaszolni. Piotr atya ugyan kért erre vonatkozó álmot, de csak kusza képeket kapott fehérruhás, szájkendős emberekről, akik apró edényekkel foglalatoskodnak. Az öreg mester, mielőtt elment, megsúgta a szeg második titkát. Azt, hogy akinek a birtokában van, az emberfeletti képességekre tesz szert; övé a világ, övé a hatalom.

Sajnos, ez sok tekintélyre éhes kalandor fülébe eljutott, s bizony többször véres kimenetelű csatába torkollott a szeg és a Szent Láng őrzése. Eddig a chojnowi altemplom tűnt a legbiztonságosabb helynek. Itt nem keresi senki. Sem az elvakult keresztény papság, sem a kései áltemplomosok, akik uzsorakamatra kölcsönöznek a szegény embereknek, hogy aztán koldusbotra juttassák őket, elvéve minden vagyonukat.

Piotr atya titkos rendje már több száz éve őrzi ezt a két ereklyét itt a föld alatt, persze csak titokban, mert boszorkányság bűnével rendtársait már mind máglyahalálra küldték. Legádázabbul a keresztény papok keresik, hiszen pont ?k nem akarják, hogy az igazság napvilágot lásson. Még csak az kéne, hogy minden ember jézusi hatalommal bírjon! Akkor hogyan tudnák a hatalmasok és a papok rabságban tartani az embereket?
Az atya nem akarta a szent tárgyak erejét kihasználni, mert tudta, hogy azok nem az övéi, ellenben végiggyakorolta Jézus cselekedeteit. A vízen járással és a borkészítéssel rendre csődöt mondott, de gyógyításai mind sikeresek voltak. Arra is rájött, hogy egy alapos böjt után minden feladatot könnyebben old meg. Amikor böjt után próbálkozott a vizet borrá változtatni, a víznek valóban bor íze lett, de továbbra is színtelen maradt.

Piotr atya csak egy lángőrzőnek tartotta magát, pedig ennél sokkal többre volt képes. Hívei mind szerették, és ő bizony bele-beleszőtte imáiba és a szertartásokba Jézus Krisztus valódi üzenetét. Mindennek ellenére gyávának tartotta magát, hiszen nem mert gondoskodni utódról, aki továbbőrzi a Szent Lángot és Jézus vérét.

Most, az idegességtől még mindig remegett a keze, amikor elővett négy gyertyát az oltár alól. Meggyújtotta, és a szentély minden sarkában felállított egyet-egyet. Kezébe vette a szenteltvizes palackot, tartalmával behintette magát és a helyiséget. Elégedetten újra kezébe vette a kardot és az ostort. Letérdelt, s szemét ismét a feszületre függesztette.
~ Uram, segíts, hogy tovább is lássam az álmot, segíts, hogy megakadályozzam az Antikrisztus eljövetelét! Segíts, hogy méltó szolgád legyek! Világosítsd meg elmémet, hogy tudjam, mit kell cselekednem!

Piotr atya órákon át folyamatosan kért és imádkozott, mindaddig, míg a kimerültségtől összecsuklott és elterült az oltár előtt. Testéről szakadt a verejték, a ruhája teljesen átázott, szeme fennakadt, teljes önkívületben volt. Újra ugyanaz: egyszerre dobbanó csizmák, pattogó katonás hangok, egy, kettő, egy, kettő ~ és a könyv. Aztán egyszer csak saját magát látta, amint szitáló hóban vágtatva elhagyja Chojnow-t.

Keresztüllovagol erdőn, mezőn, falvakon, egészen egy útelágazásig, ahol van egy faragott tábla, de nem tudja elolvasni, mi áll rajta. Valami bogu vagy bogus, legalábbis valami ilyesmi. Megy tovább a jobboldali utat választva, s hirtelen egy nagy tűz előtt látja magát, amint egy vörös könyvet akar a tűzbe dobni, de nem tudja megtenni, sikolyt hall, és látja a vért, amely a könyvre folyik. Sok vér, nagyon sok vér. Hirtelen becsukódik a könyv, és vastag por lepi el. Tüzet már nem lát sehol sem, csak egy gyenge kis világosságot, egy picike fényt valahol messze a távolban.


(Éva Ilona)

*   *   *   *   * 

 Feliratkozás hírlevélre  *  ÉVA ILONA a FACEBOOK-on  

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: http://www.youtube.com/evailona777 

     
PROGRAM

BŰBÁJ és TÜNEMÉNY ezoterikus programok

Éva Ilona EvvaLena facebook oldalán

*   *   *

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobb oldali oszlopban 

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

találhatóak

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * www.ciganykartya.eu

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * www.ciganykartya.eu *  Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig

www.tarotakademia.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu 


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * www.tarotakademia.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * www.evailona.hu

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN, DVD-n és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * 

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * Kattints ide!

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     
TAROT ISKOLA ON-LINE
     
GILDED

 VARÁZSLATOS ÉTKEK FŐZŐKLUB a szicíliai maestro Pietroval, a részletekért kattints ide!

     
*** *** ***

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus *  10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni *  Kártyakiválasztás:  http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots *  Megrendelés és ár info: http://www.replikashop.hu

     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide * Evva Lena di Reirossi és a Royal Sybillák oldala  kattints ide  * * *

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS  és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN, TISZTÁNLÁTÁS * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19-23, péntek 16-19 óráig. Egyéb időpontokban egyeztetés után 06 70 314 5911 * Fizetés utólag csekken vagy bankszámlára. Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás, parapszichológia * www.facebook.hu/evailona1

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, intenzív 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, intenzív 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ *** SYBILLA KÉPZŐ a művészi jóstudomány iskolája //evailona.gportal.hu/gindex.php?pg=34690871 * * * * * A tanítások helyszíne Budapest, XV. ker. Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo

*******


MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj