ÉVA ILONA /Evva Lena di Reirossi HONLAPJA

EZ AZ OLDAL MÁR NEM FRISSÜL * Éva Ilona / Evva Lena di Reirossi új honlapja itt található: kattints ide*  Az aktuális előadások, kurzusok itt olvashatóak: kattints ide! * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide !

*ÜDVÖZÖLLEK*

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET

BOSZORKÁNYKÖNYV

A SZERELEMKÖNYV

//boszorkanykonyv.gportal.hu

  

     
ÉVA ILONA*Evva Lena
     
LÉGY ÖNMAGAD!

Vezetett MEDITÁCIÓK

* Töltekezés a fénnyel, hogy ragyogj, mint az angyalok

* Találkozás önmagaddal, hogy valóban az légy, aki vagy

     
*******

* Éva Ilona FÉNYADÓ BLOGJA kattints ide!

Írások, képek "aha" élmények...


Éva Ilona FILMCSATORNÁJA: ezoterikus filmek, videók, spirituális tanítások, Tarot és egyéb kártyavető tanok, angyali és tündéri témakörök, no meg némi boszorkányság és mágia * Kattints ide!


Éva Királyné

Create Your Badge

 

 

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
CIKKEK, ÍRÁSOK, VERSEK
     
MAGYAR TÜNDÉR MITOLÓGIA
     
NECRONOMICON ÁTKA
     
ÉGI MESTEREK ÜZENETEI
     
EZOTERIKUS KLUB
     
JÓSOLJ MAGADNAK!

Jósolj magadnak
LENORMAND KÁRTYÁBÓL
!

KATTINTS IDE, 
ha kíváncsi vagy Mme Lenormand jóslatára.
* Előbb tedd fel magadban a kérdésedet.
* A megjelenő ablak balfelső sarkában nyomd me a múlt ~ jelen ~ jövő gombokat.

 

Jósolj magadnak
A TENYEREDBŐL!

KATTINTS IDE
és máris bepillantást nyerhetsz tenyered titkaiba!

Jósolj magadnak
KAVICSBÓL
!

KATTINTS IDE,
hogy megtudd, mit üzennek a kövek, a kavicsok!

*   *   *   *   *

 Jósolj magadnak
A CSILLAGOKBÓL! 

KATTINTS IDE, 
ha megszeretnéd tudni, mit kell tenned?

  

A nap
TALIZMÁNJA

KATTINTS IDE
napi talizmánodért!

*   *   *   *   *

A varázsgömb 
TITKA

KATTINTS IDE,
ha megakarod ismerni a varázsgömb titkát!

*   *   *   *   *

TAROT KÖNYV - Íme a kulcs a Tarot megértéséhez!!! * 666 bölcsesség a Tarot kártyában - Kattints ide!

     
EZOTERIKUS FILMEK
     
MAGYAR VAGYOK!
     
LINKAJÁNLÓ
     
G-mail BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
     
SZÁMLÁLÓ
Indulás: 2007-10-06
     

Zsiványvér

Részlet a Necronomicon átka című regényből

Hiányzott neki édesanyja, vele együtt New York is, hiszen ott született. Édesanyja német-magyar származású volt. Hans még Európában, Bajorországban töltötte gyermekkorát, mielőtt szülei kivándoroltak volna, egy távoli rokonuk meghívására. Olyannyira tisztelte édesanyja a saját szüleit, múltját, hogy élete végéig Erzsébetnek hívatta magát. Nem volt hajlandó Elizabeth-té válni, és divatos ruháiba mindig belehímzett egy kis magyar vagy bajor motívumot. Szelíd szőkesége, vakító kék szeme, örökös nyugalma szinte megbabonázta apját, Antonio Michaelt, a szélhámos bankrablót, akinek fogalma sem volt származásáról, mert árvaházban nevelkedett. Anyja sokszor nevetve mesélte, hogy mennyire félt, amikor Hansot a szíve alatt hordozta, nehogy néger gyereke szülessen, mert apjában annyi nép tulajdonsága keveredett, hogy az sem lett volna csoda. Apja vagy tíz évig udvarolt Erzsébetnek, aki türelmesen küldte a csomagokat a börtönbe, egy-egy balul sikerült akció után. Anyja soha nem kérte az apját, hogy hagyjon fel pénzszerzési módszereivel és menjen inkább dolgozni, ahogy a tisztességes emberek. Erzsébet úgy gondolta, hogy Antonionak zsiványvére van, és abba csak belehalna, ha tisztességesen kéne dolgoznia, vagy otthon úgy csinálna, mintha dolgozni járna, de közben ugyanúgy találkozgatna hasonszőrű barátaival. Antonio még hatvan éves korán túl is rendszeresen lejárt a sarki klubba bokszolni, és minden vasárnap délután, csakhogy egyensúlyba hozza a délelőtti mise hatását, rendszeresen oktatta fiát a boksz rejtelmeire.

Hans sohasem értette, hogy két ilyen különböző ember, hogyan tudott annyi éven át együtt szerelemben élni, s ezért titkon irigyelte is őket. Tulajdonképpen boldog gyerekkora volt a külvárosi negyedben. Semmi nem indokolta, hogy rossz társaságba keveredjék. Amikor először gyűlt meg a baja a hatóságokkal csempészés miatt, anyja csak ingatta a fejét, és azt mondta:
- Úgy látszik, inkább apád vérét örökölted, de én így szeretlek és így fogadlak el. Ha bajba kerülsz, rám mindig számíthatsz - azzal homlokon csókolta és elment a templomba imádkozni.
Hans elvileg keresztény nevelést kapott, még konfirmált is, de anyja megtanította Nap Atya és Hold Anya tiszteletére is.

Amikor apját lelőtték a rendőrök, rá egy évre anyja is utána ment. Egyik este átnyújtotta neki kedvenc medálját, amin egy pogány figura, egy napba öltözött csillagasszony volt, és közölte vele, hogy halott apja nem tud eljutni az Örök Nyár Birodalmába, ezért ő kötelességének érzi, hogy elkísérje. Felvette ünnepi ruháját, abban feküdt le aludni. Soha többé nem ébredt fel. Hans őrjöngött fájdalmában, hogy egyedül maradt, de aztán megértette, hogy anyja még akkor is szerelmes volt a vén zsiványba.

Többé nem érezte jól magát New Yorkban, bár barátai osztozva fájdalmában, mindent elkövettek, hogy jobb kedvre derítsék. Amikor Európában kitört a háború, úgy gondolta, eljött az ő ideje. Úgy érezte magát, mint a főnixmadár, amikor hamvaiból feltámad. Anyja sokat mesélt Németországról, és Hans mindig is vágyott oda. Szüleitől örökölt házát barátjára, a félvér Wilsonra hagyta, akinek a felesége éppen gyermeket várt. Nyakába akasztotta az aranymedaliont és kiment a temetőbe elbúcsúzni szüleitől. Leült a sír melletti kis padra, hogy elmesélje, mire készül.

Enyhe szél támadt, kékes fény kezdett derengeni a sír felett, amiből szép lassan kibontakozott anyja alakja. Először azt hitte, káprázatot lát. Megdörzsölte a szemét, talán elmúlik, de nem. Valóban az anyja volt. Kibontott haja és ruhája furcsán lobogott, tekeredett a teste körül.

- Veled vagyok, fiam, mindig is veled voltam.

Hans körülnézett, hogy más is látja-e, amit ő?, de a néhány sírral arrébb piszmogó idős néni zavartalanul mélyedt munkájába.

- Nem a szemed káprázik, fiam. Tényleg én vagyok.

A Hans torkában összegyűlt gombóc könnyeket csalt a szemébe. Az égi tünemény odatáncolt elé és átölelte. Hans valós ölelést érzett, érezte édesanyja illatát, a gyöngyvirágillatot, annak a kölninek az illatát, amit mindig az apja vásárolt neki. Becsukta a szemét, hogy jobban átélje az ölelést.

- Menj nyugodtan! Mi mindig veled leszünk.
- Mi? Kik azok a mi?
- Én és a társaim, majd időben megismered őket.
- És apa? Apa hogy van?
- Remekül. ő is itt van, de még halálában is hitetlen, ezért nem tud alakot ölteni.
- De beszélni már tudok - hallotta Hans a távolból apja rekedtes hangját. - Jó utat, fiam! Aztán, ha valaki kekeckedik egy horog balról, egy egyenes jobbról. Tudod, ahogy tanítottalak.
- Jó utat, fiam! Hívj csak, és azonnal ott leszünk! - ölelte át még egyszer a jelenség, majd fokozatosan eltünt.

Hans nem tudta, mennyi ideig állt ott. Arra gondolt, talán megbolondult, de a gyöngyvirágillatot még mindig érezte, pedig nincs a környéken ilyen virág, egyébként pedig ahol volt, már rég elvirágzott.

- Drága asszonyom! - szólította meg a kertészkedő nénit, aki éppen feléje közeledett, hogy kannáját megtöltse a Hans mögötti kútból.
- Mondjad, fiacskám!- szólt barátságosan az idős hölgy és szemét várakozóan Hansra függesztette.
- Milyen illatot tetszik érezni?
A néni beleszimatolt a levegőbe.
- Hát, gyöngyvirágot - jelentette ki határozottan. -Kétségtelenül gyöngyvirágot. Na, de ilyenkor? -ingatta fejét és köszönés nélkül továbbment.

Hansnak ez elég bizonyíték volt arra, hogy nemcsak látomása volt. Mosolyogva megigazgatta a síron lévő virágokat és bátran elindult egy kézitáskával Európa felé.

(Éva Ilona)

*   *   *   *   * 

 Feliratkozás hírlevélre  *  ÉVA ILONA a FACEBOOK-on  

ÉVA ILONA filmcsatornája a YOUTUBE-on: http://www.youtube.com/evailona777 

     
PROGRAM

BŰBÁJ és TÜNEMÉNY ezoterikus programok

Éva Ilona EvvaLena facebook oldalán

*   *   *

TÁRSKERESŐ, SZERELEM, SZEX és...

pajzán vidámság

 

     
ÜDVÖZÖLLEK!

Itt a jobb oldali oszlopban 

EZOTERIKUS TANFOLYAMOK

találhatóak

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ - a művészi jóstudomány tanai azoknak, akik a mesteri szintre vágynak * www.evailona.hu

ROYAL SYBILLA KÉPZŐ * Sybilla múzeum * Sibylla museum

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM on-line és DVD-n, személyes konzultációval * www.ciganykartya.eu

 

CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM DVD * Két napos tanfolyam teljes anyaga: a lapok jelentése, vetési módok, gyakorlatok * www.ciganykartya.eu *  Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Az alapoktól a mesteri szintig

www.tarotakademia.hu

TAROT TANFOLYAM kezdőknek és haladóknak


CASANOVA TAROT TANFOLYAM KEZDŐKNEK ÉS HALADÓKNAK * Villámkurzus és mesteri tanok * SZERELMI MÁGIÁK * DVD és on-line * Parapszichológia tudásra vágyóknak és párkapcsolat elemzőknek! * //casanova.gportal.hu 


VÉGRE EGY TAROT KÖNYV A MEGÉRTÉSHEZ!!! * www.tarotakademia.hu

666 wisdoms in Tarot cards * 666 Weisheiten in den Tarot-Karten * 666 bölcsesség a Tarot kártyában *

ANGYAL TANFOLYAM, BEAVATÁSOK I-II. * DVD és on-line * www.evailona.hu

ANGYAL TANFOLYAM DVD * Négy napos tanfolyam teljes anyaga: Angeológusképző; Kezdő- és mesterkurzus; Kommunikáció és gyógyítás Angyalokkal; Jövendölés angyalkártyákkal; ANGYALMÁGIA... Bővebb információ a képre kattintva. * Előadó: Éva Ilona www.evailona.hu 


LENORMAND TANFOLYAM KÖNYVBEN, DVD-n és on-line * SZUPER KÖNYV!!! * www.lenormand.hu

Az első kártyavető tankönyv, mely lépésről lépésre bevezeti az olvasót a jövendőmondás és a múltidézés fantasztikus világába. Igazi jós szakkönyv kezdőknek, haladóknak és leendő mestereknek * A/4 méret, 200 oldal, 6900- (Tündérképzős tanítványoknak 4900-) * 

 

* Lenormand

jóskártya tanfolyam

DVD-n 29.000- Ft

* Részletek

a DVD anyagából: 

www.youtube.com/playlist

Minden. ami Lenormand  


SZÁMMISZTIKA TANFOLYAM * Könnyen érthetó izgalmas előadássorozat! * www.evailona.hu

SZÁMMISZTIKA * NUMEROLÓGIA * Számok misztériuma * Szakrális geometria

BACH VIRÁGTERÁPIA TANFOLYAM * Hatásos alternatív módszer az egészségért * Egyedi terápia - biztos segítség! * www.tarotakademia.hu

BACH VIRÁGKÁRTYÁK ÉS AZ ESZENCIÁK JELENTÉSE * Bach flower cards

BOSZORKÁNY TANFOLYAM * Fantasztikus vezetés, örök élmény! * Nem csak spiritisztáknak! * Gyakorlati mágia tanok * Kattints ide!

Evva Lena di Reirossi: BOSZORKÁNY VOLTAM VELENCÉBEN

Evvalena di Reirossi - Pater Prospero - Veronica Chiave

BOSZORKÁNY kontra PAP

Szerelem, halál, átok, ördögök, szellemek, alvilág és túlvilág a spiritiszta vallásában és a lelkész hitében * Egy katolikus pap harca egy mindenre elszánt boszorkánnyal – napjainkban

//boszorkanykontrapap.gportal.hu


BŰBÁJOS KÉPEK - Mystic collection by MAGDORKA DESIGN * Photo, Graphics, Design

 

     
EZOTERIKUS TANFOLYAMOK
     
TAROT ISKOLA ON-LINE
     
GILDED

 VARÁZSLATOS ÉTKEK FŐZŐKLUB a szicíliai maestro Pietroval, a részletekért kattints ide!

     
*** *** ***

JÓSKÁRTYA VÁSÁRLÁS * Több száz jóskártya típus *  10% kedvezmény az itt regisztrált tagoknak, így jogosultak lesznek a Tündérképző törzsvásárlói kártyájára vásárolni *  Kártyakiválasztás:  http://www.loscarabeo.com/lang-en/2-tarots *  Megrendelés és ár info: http://www.replikashop.hu

     

SZERELEM * EROTIKA * BŰVÖLET * Evva Lena di Reirossi: Boszorkány Voltam Velencében  kattints ide * Evva Lena di Reirossi és a Royal Sybillák oldala  kattints ide  * * *

ÉVA ILONA * PÁRKAPCSOLATI TANÁCSADÁS  és SZEXUAL PARAPSZICHOLÓGIA * JÖVENDÖLÉS, MÚLTIDÉZÉS, KÁRTYAVETÉS MESTERI SZINTEN, TISZTÁNLÁTÁS * BACH VIRÁGTERÁPIA * 3000 Ft/10 perc * Telefonon: hétfő 10-14, kedd 19-23, péntek 16-19 óráig. Egyéb időpontokban egyeztetés után 06 70 314 5911 * Fizetés utólag csekken vagy bankszámlára. Személyes konzultációra bejelentkezés: 06 70 314 5911 * Szerelmi oldás és kötés, átoklevétel, egészségvarázslás. Alternatív és népi gyógymódok, fétis orvoslás, parapszichológia * www.facebook.hu/evailona1

TÜNDÉRKÉPZŐ EZOTERIKUS SZABADEGYETEM * * * CIGÁNYKÁRTYA TANFOLYAM, intenzív 29.000 Ft * TAROT TANFOLYAM, intenzív 35.000 Ft *** TAROT MESTERKÉPZŐ *** SYBILLA KÉPZŐ a művészi jóstudomány iskolája //evailona.gportal.hu/gindex.php?pg=34690871 * * * * * A tanítások helyszíne Budapest, XV. ker. Bővebb információ *   http://www.facebook.hu/tunderkepzo

*******


MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj